Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Misaka patrzyła na wszystko z przerażeniem. Najgorsze było to, że nic nie mogła zrobić. Accelerator stał spokojnie. Po chwili w okół niego zaczęły zbierać się wiązki białego i fioletowego światła i zaczęły tworzyć kulę nad jego głową jednocześnie rozświetlając całe pomieszczenie. Był to zbiór wektorów, które razem mogłyby zniszczyć cały budynek i inne budynki w około. - Giń... - warknął i kula poleciała w stronę mężczyzny. Edytowano Luty 13, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Mężczyzna patrzył spokojnie na pocisk. - A gdyby tak odbić go w dziewczynkę? - zapytał ze złośliwym uśmiechem a w głowie Acceleratora pojawiła się wizja Misaki obrywającej tym atakiem. W tym samym czasie mężczyzna otworzył portal który pochłonął pocisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Accelerator stał ze spuszczoną głową podpierając się laską. Wciąż otaczające go cienie nagle rozpłynęły się w powietrzu. Chłopak nie odzywał się i nie ruszał... Póki co. Edytowano Luty 13, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Mężczyzna zaśmiał się. - To wszystko co masz dzieciaku? - zapytał dmuchając w powietrze dymem który unosił się wokół niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Dziewczyna stanęła obok Acceleratora ze złością wypisaną na twarzy. - Dość tego. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Accelerator zaczął się maniakalnie śmiać. - Chciałbyś... - odparł krótko. Accelerator wzleciał kilka metrów nad ziemię, ponownie zaczęły go otaczać wstęgi światła. - Niby co mi możesz zrobić? Właśnie że nic! Odbiję każdy twój atak... - znów się zaśmiał. W każdej chwili mógł wysadzić budynek w powietrze niestety nie chciał ze względu na innych którzy tam byli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Mężczyzna przyglądał się Acceleratorowi. - Śmieszny jesteś. - stwierdził i pojawił się przed nim. Złapał go za szyje i zaczął ściskać. - Jesteś tylko dzieckiem które ma moc. Niestety moc którą posiadasz ty jest słabsza od mojej, mogę użyć tego co ty ale moja wersja jest lepsza, bardziej dopracowana. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - No pewnie... Chciałbyś stary pierniku...- wycedził przez zęby i kopnął mężczyznę w brzuch. Siła uderzenia była tak wielka że mężczyzna przeleciał przez całe pomieszczenie i uderzył o jedną ze ścian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Leżąc na ścianie mężczyzna zaczął zmieniać kolor na czarny. Po chwili zniknął a za Acceleratorem pojawił się on kopiąc go w plecy i posyłając go tym na ziemię. Zeskoczył mu na plecy i zebraną magią w dłoni uderzył jego plecy przy okazji robiąc mu na nich trochę poparzeń. Zeskoczył z niego i spojrzał na zegarek. - Och, już późno. No to zostawię cię z moim pieskiem. - stwierdził i zniknął. Po chwili pojawił się portal z którego wyskoczyła dziwaczna istota. ((Coś takiego http://vignette3.wikia.nocookie.net/saintsrow/images/3/30/SR4_warden.jpg/revision/20130826200715 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Accelerator chwycił laskę do ręki i podpierając się o nią wstał. - Cholera... Przeklęty idiota... - mruknął pod nosem i spojrzał na potwora. - Ech... Same problemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Stwór zawarczał, już miał się rzucić na Acceleratora ale białowłosa dziewczynką w bluzie z kapturem, szortach i trampach, wszystko niebieskie, pojawiła się przed nim i uderzyła go pięścią przez co to ten się po prostu rozsypał. Odwróciła się i spojrzała na każdego. ((Ta dziewczynka to demon z którym pakt ma moja postać)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Misaka podbiegła do Acceleratora i przytuliła się do niego. - Nic ci się nie stało? - zapytała. - Nie, wszystko w porządku. - powiedział spokojnie po czym wziął ją na ręce. Spojrzał na dziewczynkę która się właśnie pojawiła. - Ktoś ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - Mógłbyś chociaż podziękować. - powiedziała oburzona krzyżując ręce na piersiach i obracając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Tak, tak. Jasne. - mruknął przewracając oczami. - Dzięki czy coś tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - No. Nazywam się Veil Lucyfunge. - powiedziała patrząc na Accelatora. - I jestem demonem. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Łał. Brawo. - powiedział tylko. - W takim razie powiesz chociaż po co tu jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - Bo mogę. - powiedziała wzruszając ramionami. Ruszyła w kierunku wyjścia wesołym krokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Accelerator wzruszył ramionami i wyszedł z budynku niosąc Misakę na plecach. Wrócił razem z nią do domu. - Połóż się mała, już późno. - powiedział do dziewczynki. - Nie! Najpierw pokaż czy ci się nic nie stało! - zaprotestowała. - Ile razy mam ci mówić głupi bachorze że nic mi nie jest?! - zawołał. - Masz się umyć i położyć i bez dyskusji! - Ale... - mruknęła - Żadnych ale. Do mycia! - zawołał prowadząc ją do łazienki. - Pamiętaj że masz się mnie słuchać! - W takim razie zdejmij koszulkę i pokaż że nic ci nie jest! - Jak mówię że nic mi nie jest to nic mi nie jest i myj się już do cholery... - warknął po czym wyszedł z łazienki i oparł się o drzwi. W prawdzie bolały go plecy, ale nie chciał nic mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Dziewczyna nawet nie zdążyła nic zrobić, Accelator byl tak zapatrzony w siebie, że nawet nie poprosił o pomoc. Spojrzała na Seranę. - Cóż, to chyba tyle? Stary zniknął, a piesek został rozwalony przez demona nieznanego pochodzenia. - powiedziała. - Może pójdziemy na spacer? Nasze demony bardzo się lubią - to mówiąc wskazała na zmienione znowu w psy demony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Ta. Możemy.- stwierdziła Serana. Varg wyskoczył z opuszczonego budynku i wskoczył w krzaki. Zaczął się w nich tarzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Twój demon jest trochę... nieokrzesany - zaśmiała się i razem z Iriką przy nodze wyszła z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 On jest po prostu porąbany. -powiedziała Serana. Varg podbiegł do niej i polizał ją po twarzy. Serana zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Dziewczyna zaczęła się śmiać. - Ale kochany. (( wygląd Iriki w formie psa: )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) No nie wiem, nie wiem.-mruknęła dziewczyna. Varg szczeknął.- A jaką masz moc?- zapytała Serana dziewczynę. ( A i jeszcze Varg w psiej postaci.) Edytowano Luty 14, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 ((Ja to go sobie wyobrażałam jako takiego dużego czarnego labradora.)) - Moc ognia. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts