Emily Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (O)-Nawzajem. Od wczoraj jakoś... chciałabym mieć zwierzaka. Takiego, co ja bym chroniła, a on by mi coś dawał...-Powiedziała Emily. Edytowano Luty 24, 2015 przez Tajemnica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (A)Koło nich przebiegł wilk z opaską na prawym oku. Edytowano Luty 24, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) Po godzinie biegu Rammestein wpadł na jakąś polanę i położył się na trawie. Dyszał lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (A) Dziewczyna zeszła z grzbietu Rammestrina i usiadła obok niego na trawie z szerokim uśmiechem. - Było super! -zaśmiała się. Edytowano Luty 24, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)Na polanie,na którą wbiegł Rammestein leżał także inny wilk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Spodziewam się.- powiedział i polizał ją po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Wy nic innego nie robicie,niż ganianie się..-Powiedział wilk z opaską na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna zarumieniła się i to dość znacznie. Spojrzała na wilka z przepaską. - O co ci chodzi? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-O nic mi nie chodzi..-Powiedział siadając.-Jestem zdumiony waszym lekko dziecinnym zachowaniem..-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) No wiesz. A śledzenie innych to raczej zachowanie zwykłego szczeniaka.- powiedział czarny wilk spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 ((Ach, wiem że was to nie obchodzi, ale odchodzę z sesji, bo nie jestem w stanie dogonić tego spamu Baj, baj wszystkim <33 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Ja was nie śledzę..-Powiedział przywracając swym zielonym okiem.-Po prostu mijam was,podczas mojego treningu..-Powiedział z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) Na pewno.- powiedział Rammestein. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Ja bynajmniej nie biegam jak szczeniak po całym lesie..-Powiedział szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Masz z tym jakiś problem?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Może..-Powiedział poważnie.Poprawił łapą opaskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna przemieniła się w wilka. Ziewnęła i położyła się na boku na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 ( 50 powiadomień ;v; Teraz muszę nadrobić, cała resztę dnia i nocy. ) (A) Sophie po zakończeniu rozmowy z Dorianem, bo w końcu jakoś musiała sie skończyć, ze względu na noc. Jak każdy ze stada , nie tylko Alfy i Omegi ostatecznie wrócił do lasu. Dziewczyna aby dokonać przemiany miała przynajmniej 10 minut drogi, za bardzo się obawiała, ze ktoś ją nakryje. Swoje ciuchy wraz z resztą torby, zostawiała w opuszczonej szopie, gdzieś w głębi lasu. (mam nadzieję, że nic się nie stanie, jeśli to tu wtrącę, w każdej chwili mogę zamienić to na coś innego). Później będąc już w formie wilka wróciła na tereny swojego stada. Czuła, ze jak zwykle emocje wszystkich, ze względu na Omegi, są na tyle wzburzone, że lepiej by do nich nie podchodziła. Poszła spać, układając się gdzieś w jednym wyżłobień pod rozpostartym drzewem. Obudziła sie wypoczęta i trochę głodna, co jej nie przeszkadzało, ma dużo czasu na polowania, chociaż w nich nie byłą zbyt dobra. Pałętała się gdzieś po terenach, szukając jakiegoś zajęcia. Ostatecznie gdyby go nie znalazła, mogła wrócić po książki przemienić sie i móc w spokoju zagłębić się w lekturę. Zupełnie przypadkiem trafiła na samice i samca, których poznała w szkole i jednego nowego. Ostatecznie zignorowałaby ich , nie chcąc przeszkadzać, ale słysząc agresywne z jej perspektywy słowa postanowiła wtrącić swój głos. Nie chciała by stado miało problemy wewnętrzne gdy Omegi sobie spokojnie istnieją. - Przepraszam, że się wtrącę, ale nie widzę powodu do kłótni. -powiedziała wcześniej dygając na powitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Och..Szczeniątko się zmęczyło zabawą z kolegą..-Powiedział z lekkim śmiechem wilk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) (A) Samera spojrzała na dziewczynę, którą widziała w szkole, przynajmniej tak jej się wydawało. - Nie martw się, oni tylko tak się drażnią. - powiedziała uprzejmie. - Siadaj - dodała pokazując wolne miejsce po swojej prawej. - Ha. Ha. Ha. - mruknęła patrząc na wilka. Edytowano Luty 24, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Ależ przepraszam,że jestem taki niegrzeczny-Powiedział ze smutkiem.-Bez rodziców i domu trudno jest nawiązywać nowe kontakty..-Powiedział kładąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Lucek, takie prawdziwe - A co się stało? - spytała zdziwiona Edytowano Luty 24, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Gdy byłem mały zabili moich rodziców,a mnie zabrali do zoo.Uciekłem z tamtąd i sam się wychowywałem..-Powiedział ze smutkiem.-Ale..wtedy..-Wstrzymał oddech...-Odkryłem to..-Dodał pokazując łapą opaskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A) - Co odkryłeś? Czemu ją nosisz? - spytała spokojnie. Nowy wydawał się interesujący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (A)-Yyy..Ja..Ja już za dużo powiedziałem..- Powiedział lekko zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts