Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Ciel zdał sobie sprawę dokąd szedł.Szedł..jak najdalej z tąd.Wstał i ruszył dalej w swoją drogę.Tym razem uważał,by znowu nie wpaść do dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Bawię się.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Aż tak ci się nudzi? - spytała. Przewróciła ich tak, że teraz on leżał pod nią. - Haha! - zaśmiała się tryumfalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 -Dziękuję..-Powiedział z sarkazmem wilk do Samery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Widzę, że lunisz być na górze.- powiedział przemieniając się w człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 -No proszę...Człowiek..Czyżby bycie wilkiem Ci się znudziło?-Zapytał poważnie Ciel patrząc z powagą na sytuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Dziewczyna odsunęła się z rumieńcem. - Emm.. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 -Ludze to dziwne istoty..-Powiedział szyderczo.-Czyżby to było coś więcej niż przyjaźń?Hmm...-Dodał z lekkim śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 25, 2015 Autor Share Napisano Luty 25, 2015 (O)Azusa widząc wszystko uznala ze to nic ciekawego i miala zamiar wrocic do stada ale zainteresowal ją wilk z jednym okiem zamkniętym. Dlaczego go zamykal? Chodzenie samemu po terytorium obcego stada moglo sie skonczyc tragicznie jednak ciekawość wygrala. Azusa przyglądała sie Cielowi z uwagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (A)Ciel zaczął odchodzić.-Muszę coś wymyślić,by zakryć to głupie oko...Trzymając je ciągle zamknięte nie wytrzymam za długo.-Powiedział zaciekawiony.Kilka kroków dalej położył się pod jednym z drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) Odprowadziła zrywająca się dwójkę wilków w odpowiedzi na wycie. Sama jednak zareagowała jedynie skierowaniem uszu w stronę dźwięku. Uznała, że nie ma co sie fatygować. Gdyby to było prawdziwe zagrożenie, mogące coś komuś zrobić, wycie byłoby z pewnością bardziej "ostre". Kłapnęła zębami z chwilowego znudzenia. - Jest dość ... specyficzny. - stwierdziła trochę niepewna. Kładąc po sobie uszy, często zachowanie innych jej się udzielało. Uśmiechnęła się do Doriana - Nie mam co ze sobą zrobić... ale dzięki, że pytasz. - przystanęła zastanawiając sie chwilę -A co z Tobą? Pewnie zrobiłeś cos bardziej pożytecznego niż ja. Edytowano Luty 25, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Anaiss nie wiedziała o co chodzi i poszła do Azusy. Ona czai się na Ciela , ale nuda. Biegła i skoczyła na nią po czym obie się sturlały - Co robisz?! - krzyknęła uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (A)Ciel otworzył oko.-Tu chyba nikt nie zobaczy..-Powiedział z powagą.Leżał sobie w cieniu drzewa myślał nad tym,po kim mógł to odziedziczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Zatrzymałem się i zacząłem zastanawiać. - Upolowałem królika. Oprucz tego włóczyłem się po lesie. Lubię z reguły ciszę i wsłuchiwać się w odgłosy lasu. Usłyszałem rozmowę tych wilków i poczułem twój zapach więc postanowiłem podejść. - Uśmiechnąłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (A)Ciel tak leżał i myślał..-Jeśli oni już wiedzą..to po mnie...-Powiedział z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) Na wzmiankę o króliku żołądek wilczycy przypomniał sobie, zę jeszcze nic nie jadł. Sama Sophie zignorowała to, na polowanie miała wystarczająco czasu. - To bardzo odprężające - potwierdziła słysząc o spacerowaniu. Wygięła się, rozciągając grzbiet . Ostatecznie wylądowała w pozycji na "sfinksa". Poruszała uszami, słuchając otoczenia, może coś ciekawego wyłapie. - Zastanawiam się, która strona w końcu sobie odpuści ... - odpowiedziała mając na myśli konflikt z Omegami. Sapnęła ciężko.-... w końcu, któraś musi. To moja wilczyca A tutaj dokładnie ubarwienie i mniej wiecej postura Edytowano Luty 25, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (A)-Nie mam czasu,by tu tak leżeć!Muszę odkryć po kim to mam..-Powiedział.Zamknął swoje prawe oko i ruszył w dalszą drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Czy ja wiem... konflikt jest głęboko zakorzeniony... . A wilki się nie poddają. - cicho westchnąłem. - W przeciwieństwie do innych wilków my wolimy się trzymać w cieniu. I oboje potrafimy docenić dobrą książkę. - Uśmiechnąłem się lekko. - Sądzę że powinniśmy trzymać się razem... lub przynajmniej lepiej poznać, mimo wszystko w parze jest bezpieczniej. Dobrze jest znać kogoś komu można zaufać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Poruszała swoim krótkim ogonem to w prawo to w lewo. - W takim razie, ktoś zostanie przegranym w tym wszystkim. - mruknęła z grymasem no pyszczku, ale później wraz z nabraniem kolejnego wdechu znów złagodniałą. - Sądzę to dobry pomysł , nawet bardzo dobry - powiedział prostując trochę uszy. Uśmiechnęła sie do niego ciepło. (przepraszam, nie mam pomysłu na post) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Ścieżka zaprowadziła do małej doliny.Był tam strumyk i było tam przyjemnie.Ciel położył się koło wielkiego drzewa wiśni.-Jestem zmęczony tym całym konfliktem...Mam już dość.-Powiedział kładąc łeb na przednich łapach.Po kilku minutach Ciel zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Rammestein tylko się zaśmiał. Wstał, wrócił do formy wilka i wbiegł w las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Samera położyła się na boku i schowała pysk w przednich łapach. Gdyby była człowiekiem jej twarz byłaby mocno czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Ciela obudził podmuch wiatru.Powoli zbliżał się wieczór.Ciel otrzepał się z ziemi i poszedł w głąb lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Rammestein po piętnastu minutach biegu upadł zmęczony na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 (edytowany) Ciel idąc scieżką zobaczył jak Rammestein upada na ziemię.Podszedł powoli. Edytowano Luty 26, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts