Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Emily,po prostu spłoną...Coś raz stracone nigdy nie wróci..-Powiedział ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Hm...Na prawdę mi przykro - mówiła - ale nadal mnie dziwi czemu o tym sobą rozmawiamy skoro się nie znamy i jesteśmy z innych stad... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Przyzwyczaiłem się do tego,że nie mam domu,ani rodziny.-Powiedział z lekkim uśmiechem.-Pora już na mnie..-Powiedział wstając.-Miło poznać było..-Dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Przecież nie musisz nigdzie iść - odezwała się i poszła za nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Jak to?-Powiedział zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Normalnie. Nie musisz iść.-Powiedziała Emily i dogoniła ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -No dobra..-Powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - To, że jesteśmy z innych stad chyba nie oznacza, że nie możemy rozmawiać? Chyba... a może? Idziemy coś zjeść? Zgłodniałam od tego siedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Ta,pewnie...chodźmy.-Powiedział poprawiając łapą swoją opaskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Anaiss normalnie nie zwracała na to uwagi, ale zaczęło ją to interesować. - Hmm? Dlaczego nosić to na oku? - mówiła idąc w stronę kilku pasących się saren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Tak, to świetny pomysł! Oba.-Emily nagle poczuła falę głodu. Na szczęście przemogła się.-Najlepiej chodźmy jak najszybciej. Czasem, jak jestem bardzo głodna...-Przerwała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Nieszczęśliwy wypadek...-Powiedział idąc za Anaiss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Okay, nie będę w takim razie pytać o więcej. Polujemy na tę małą sarnę? - zapytała szykując się do biegu i oblizując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) ((Hehesz chciał przeprosić ze nie zajmowal sie tematem. To sie zmieni.)) Robiło się już ciemno. Azusa skierowala sie w stronę lasu. Po chwili zmienila sie w ciemnego wilka. Ruszyla w stronę swojego stada. ((Stada WALCZĄ ZE SOBĄ, czują do siebie nienawiść. Można się temu sprzeciwiać, ale to by oznaczalo zdradę jednego lub drugiego stada.)) Edytowano Luty 23, 2015 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Nie szkodzi.- Powiedział siadając z boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Trochę się nagle zrobiło ciemno - zauważyła. - Możemy spotkać się tu jutro po szkole jeśli chcecie, co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Nieee ale wracajmy już bo ciemno się robi. - powiedziała Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Po szkole?-Zapytał z niepokojem Ciel.-Nie jestem pewny...czy będę mógł..-Powiedział z rozczarowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Za to ja chętnie. Muszę lecieć do domu. Rodzice by się zdenerwowali, gdybym została. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Ja..też już pójdę..gdzieś..-Powiedział smutny i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (Mnie już dziś nie będzie pewnie, Cass, nie rób zbyt dużo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 ((Co niby tak krzyczy? Nie jesteś mg nie możesz tego wprowadzać...)) - Okej. - powiedział Soul i po chwili potknął się o coś i przewrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Anaiss obejrzała się wystraszona. - co to było?! - zapytała cicho samą siebie - Ciel! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Nikt się nie odezwał.Zza drzewa wyszedł Ciel,był cały we krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 ((SayuSraju, co to ma być za wątek? Masz pozwolenie od mistrza gry? Bez takiego nie wracaj!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts