Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Samera - wskazała na siebie z uśmiechem. - Alfa - dodała po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Ja też jestem z Alfy.- powiedział i poprawił jej grzywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Dziewczyna zarumieniła się lekko. - Wiem, wydawałeś mi się znajomy - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Ty z zapachu mi się kojarzyłaś.- powiedział bawiąc się kosmykien jej włosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - W sumie podoba mi się mój wygląd - wzruszyła ramionami z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Mój jakoś ujdzie.-mruknął. Zdrętwiał.- Chciałem zamerdać ogonem.- powiedział zaczynając się śmiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Samera zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Rammestein wytarł oczy które zaczęły łzawić od śmiechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Dziewczyna westchnęła uspokajając się. - Dobrze jest się tak pośmiać - powiedziała wesoło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Racja. Idziemy pod salę?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Anaiss usłyszała śmiechy, znudzona czekaniem, bo tak długo czekała, że nie wie która godzina...Poszła więc zobaczyć kto wydaje te straszne odgłosy (bo nie wiem jaki oni mają śmiech ;-; ) schowała się za ścianą i wychyliła się lekko, zobaczyła DWIE, nie jedną ale DWIE osoby. Nie wiedziała skąd są bo nie podeszła do nich i nie zaczęła ich wąchać tak jak inni bo wąchanie obcych to narkomania. Została więc i przyglądała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Możemy iść - powiedziała z uśmiechem. Bolał ją brzuch po śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Rammestein ruszył pod salę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 20, 2015 Autor Share Napisano Luty 20, 2015 Nagle zadzwonił dzwonek bo już tu dziwne rzeczy się wyprawiają xdd Po lekcjach Azusa wyszła przed szkołę i usiadła na ławce czekając na kogoś znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Rammestein wyszedł ze szkoły i stanął przed wyjście. Zaczął czekać na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Anaiss wybiegła ze szkoły i usiadła obok Azusy wyciągając śniadanie o którym zapomniała w szkole bo była tylko 1 lekcja . - Co u ciebie? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Po lekcjach Emily wybiegła ze szkoły i zobaczyła dwie koleżanki ze stada. Podeszĺa i usiadła obok nich.-Cześć.-Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Dziewczyna wyszła na dwór po skończonych lekcjach. Widząc Rammesteina uśmiechnęła się i pomachała mu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 (edytowany) Emi wyszła ze szkoły i weszła na jakieś drzewo. Była strasznie zmęczona i chciała spać. Zamknęła oczy. Edytowano Luty 20, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Rammestein uśmiechnął się i podszedł do dziewczyny.- Jak minął dzień?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 (ło matko, trochę człowieka nie ma i już 23 powiadomienia) Dziewczyna dreptała przez szkołę lekko blada. Najwidoczniej uczniowie podekscytowani nowym dniem marnowali tyle powietrza, ze w klasie robiło się na tyle duszno by osłabić Sophie. Przebywanie w zamkniętych pomieszczeniach przez dłuższy okres czasu źle jej służył. Gdy w końcu wyszła rozejrzała się. Znów zauważyła chłopaka i dziewczynę ze swojego stada. Postanowiła trochę sie zintegrować. - Hej - powiedziała niepewnie podchodząc do nich - Nie przeszkadzam? - spytała grzecznościowo zawieszając swoje dłonie na pasku od lnianej torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Oczywiście że nie - uśmiechnęła się ciepło. - Co tam? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Nie. Witaj.- powiedział Rammestein z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Witaj...przywitała się z Emily- spojrzała na drzewo. Czemu spała na nim jej znajoma? Jak lubi niech śpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Przyzwyczajam się do tych dusznych pomieszczeń - powiedziała z małym rozbawieniem, biorąc duży haust powietrza . - W dodatku muszę się uporać z pismem, trzymanie pióra to udręka. Mam nadzieję, ze lepiej Wam mija czas . - napomknęła, stając lekko na palcach. Co jakiś czas spoglądała na resztę uczniów czując, ze gdzieś znajdowało się stado Omega. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts