Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Jakoś ujdzie.- powiedział poprawiając włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Soul wyszedł ze szkoły, łokcie wciąż bolały, były w końcu pozdzierane, westchnął i poszedł pod jakieś drzewo by usiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Lekcja nie sprawiły mi większej trudności. Jak to w zwyczaju na początku była integracja i zasady. Ja mimo wszystko wolałem pozostać w cieniu. Gdy wyszedłem na dwór zobaczyłem samice i samca z mojego stada. Zacząłem obserwować ich z bezpiecznej odległości. Nawet we własnym stadzie mam problemy z integracją. W końcu zdobyłem się na to by podejść. - Witam. - Odgarnąłem włosy a w mojej głowie gnieździło się polecenie ucieczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Siemka.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Cześć - pomachała lekko w stronę chłopaka. Cieszyła się, że w szkole ma członków swojego stada. Wiedziała, że gdzieś tu kręcą się Omegi i lepiej być w grupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Anaiss usłyszała słowo ,,Omegi" Gadają o nich? Wyprostowała się. - Nie prawda nas tu wcale nie ma! - krzyknęła do obcych po czym zakryła sobie buzię ręką. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 (edytowany) -Co ty wyprawiasz?-Zdziwiła się Emily. Jak to ,,Nas tu nie ma''? Kogo? Co? (Nie powiedziała tego ) Edytowano Luty 20, 2015 przez Tajemnica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Miło spotkać innych członków stada. Czuję się pewniej w grupie którą znam. I w futrze... ale da się wytrzymać w tej pozie. - Zignorowałem krzyk z okolicy uznając go za żart. - Powinniśmy z reguły trzymać się razem... - Serio to powiedziałem? - W grupie łatwie a my znamy swoje zapachy i tak jest bezpieczniej. Jestem Dorian swoją drogą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Uśmiechnęła się miło do chłopaka, który do nich podszedł. Widziała go wcześniej w bibliotece. - Sophie - właśnie chciała się zapytać o ich imiona, własne stado a nawet tak prostej rzeczy nie wie. Nie powiedziała też nazwiska, które było zbędne, tylko by zaspokoić ludzką dokumentację. Tak przy okazji była ciekawa książki jaką wcześniej czytał Dorian, ale nie miała śmiałości by wtedy spytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Ładne imię... - Ten komentarz był chyba zbędny... . Powinienem jak zazwyczaj mówić jak najmniej. Na razie mówię chyba najwięcej. Pochwalenie imienia samicy to jednak nic złego. Mogę uznać je za ładne. Ciekawe jakie książki przeglądała w bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Z pewnością gdyby miała ogon zamachałaby nim wesoło, ale cóż w postaci ludzkiej był on zredukowany, a gdy jest wilkiem również brakuje sporej jego części. Skinęła uprzejmie w stronę Doriana, jakby chcąc odwzajemnić te miłe słowa, niestety ludzka mowa ciała była bardzo ograniczona. Przejechała dłonią po lnianej torbie, szarej, nudnej, ale dla Sophie wystarczająco prostej by mogła spełniać swój obowiązek i w pewnym sensie ładnie wyglądać. W sumie mogła co na niej wyszyć, a książka do robótek ręcznych gdzieś jej się pokazała gdy była w bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Emi otworzyła oczy. Zauważyła kątem oka że ktoś siedzi pod drzewem. Przekręciła się tak, że teraz zwisała głową w dół i spojrzała na owego jegomościa. - Heeeej - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Anaiss usłyszała słowo ,,Omegi" Gadają o nich? Wyprostowała się. - Nie prawda nas tu wcale nie ma! - krzyknęła do obcych po czym zakryła sobie buzię ręką. [ ? Ona o tym pomyślała, czytaj ze zrozumieniem ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Soul spojrzałw górę. -Hej. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (edytowany) Nie wiem jak wy ale ja mam ochotę pobiegać.- powiedział Rammestein przeciągając się. Edytowano Luty 21, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Ty też jesteś z Omegi, nie? Kojarzę cię~ - zaśmiała się. - Jestem Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Soul. - przedstawił się patrząc na dziewczynę. - Fakt, wydałaś mi się znajoma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Jak tam pierwszy dzień szkoły? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Łokcie i kolana rozwaliłem, a tak to znośnie. - powiedział Soul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Ooojoj to trochę nie najlepszy początek... - mruknęła patrząc na niego. Zeszła z drzewa i usiadła obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - No mogło być lepiej. - powiedział patrząc na dziewczynę. - A jak twój? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - A całkiem w porządku. Lubię poznawać nowych przyjaciół więc ten dzień uznaję za bardzo dobry. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Czyli masz dobry dzień. - powiedział do dziewczyny z uśmiechem. - Ech, będę musiał coś zrobić z tym ciągłym wywracaniem się... zawsze się o coś potykam. - powiedział pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Ale to czasem dobrze jest się wywrócić. Bo później wstajesz i idziesz dalej, a zawsze powinno się mieć kogoś kto pomoże ci wstać gdy upadniesz. Czyliiii dobrze jest mieć przyjaciół. - powiedziała z uśmiechem Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Po szkole? Pobiegać? Nie jesteś zmęczony? - spytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts