Dżuma Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Sophie rozejrzała się za miejscem siedzącym. Pomysł biegania był kuszący, ale wolała to robić na dobrze jej znajomych czterech łapach z dodatkiem polowania. - Ja sobie odpuszczę póki co... - odmówiła grzecznie, siadając na jednej z ławek przed szkołą. Podkuliła jedną z nóg do siebie obejmując ją ramieniem. Wolała teraz nie przemieniać się w wilka, koniec szkoły pełno nastolatków mogło sie teraz kręcić po lesie. Była głodna, wyciągnęła jabłko z torby. Skrzywiła się widząc owoc, kawałek świeżego mięsa z pewnością byłby lepszy, ale zęby w jakie wyposażony był człowiek słabo znosiły radzenie sobie z surowym mięsem. Ugryzła kawałek, powoli go przeżuwając, może jednak przemienieni sie w wilka byłoby lepszym pomysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Ja też raczej sobie odpuszczę... - Stwierdziłem na propozycje biegania. Kręciłem się chwile zastanawiając się się czy na pewno odmowa to był dobry pomysł, kiedy zobaczyłem Sophie. Chyba nie smakowało jej jabłko. W sumie się nie dziwie, jesteśmy przyzwyczajeni do jedzenia mięsa. Spokojnie usiadłem obok niej. - Smacznego. - Uśmiechnąłem się delikatnie - Chociaż widzę że ci nie za bardzo smakuje... chcesz kanapke z wołowiną? Mam kilka i chętnie się podziele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Samera pisnęła zaskoczona i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Rammestein liznął ją po pysku i wskoczył do jeziorka które było obok nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Dziewczyna zdrętwiała zaskoczona. Gdyby była człowiekiem byłaby czerwona. Położyła się na boku i spojrzała na jezioro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) Ekhem....Imię i nazwisko-Ciel PhantomhivePłeć-MężczyznaWiek-16Charakter-Cyniczny,podły i ponury.Samotnik.Wygląd-Wzrost:174Kolor włosów:CzarnyOczy-Prawe oko czerwone,lewe zieloneSylwetka-Umięśniony,szczupłyUbiór-Przepaska na prawe oko (By inni nie widzieli jego czerwonego oka.),Czarna kurtka,spodnie szare,trampki czarno-niebieskiePrzekłute uszy.Stado-Nie należy do żadnego ze stad Spóźniłam się ;-; Edytowano Luty 23, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 ((Kolor zarezerwowany jest dla adminów i po co takie to wielkie? Sformatuj ten tekst)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 [No właśnie to chciałem napisać.] Rammestein spojrzał na Samerę.-Czemu nie wskakujesz?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Nie chcę teraz - powiedziała cicho. Nadal była "czerwona" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Ok.- mruknął. Wskoczył do wody, porządnie się wypluskał, wyszedł z wody i zawył potężnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Samera spojrzała na niego z podziwem. - Idealny.. - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Emi zaczęła biec. - Łap mnie~! - zawołała biegnąc w głąb lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Rammestein położył łeb na ziemi. Dyszał lekko. Zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Dziewczyna zaczęła merdać lekko ogonem i położyła łeb na przednich łapach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 To co robimy? Polowanko?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Teraz ja się popiszę! - powiedziała wesoło i podniosła łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Panienka pewna siebie. Prowadź.- powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 [u wilków to samica alfa poluje razem z innymi samicami ] Samera wstała i przeciągnęła się. Zaczęła nasłuchiwać. - Tam - wskazała łbem w prawo i zaczęła tam po cichu biec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 [E tam cicho. Gupoty gadasz] Rammestein ruszył za suką nasłuchując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Anaiss zamieniła się w wilka, spadła z ławki i turlała po trawniku szkolnym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Soul zaczął biec za Emi. Starał się przy okazji nie wywalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Emily patrzyła na Anaiss, po czym sama zmieniła się w wilka i położyła na trawie obserwując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Zatrzymała się i położyła na trawie. Na polanie pasło się stado jeleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 To jak. Z dwóch stron?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Tego największego. - oblizała się. - Ty idź z tamtej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts