Cassidy Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Anaiss tak się turlała, że wleciała do stawu, utopiła się, wyleciała drugą stroną, wleciała w stado jeleni po drugiej stronie i wszystkie wypłoszyła. Życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Ok.- powiedział i ruszył we wskazanym kierunku. Gdy dotarł na miejsce zatrzymał się i czekał na znak do ataku.[Cassidy ogarnij się kuźwa] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Samera spojrzała na wilka, który wypłoszył jej cale piękne stado jeleni. Warknęła i zjeżyła się. - Coś zrobiła?! - krzyknęła wściekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Nie znam jej. Ona może z Omegi?- zapytał. Był wściekły. Cała sierść na grzbiecie była nastroszona a z pyska leciała piana. Warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) - Coś zrobiła?! - powtórzyła wściekła do granic możliwości. Nie miała zamiaru dzisiaj iść spać głodna! Edytowano Luty 22, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (( A ty siedzieć cicho Lucek. Nikt jej nie zabrania więc jak się nie podoba to masz problem. )) - Tylko uważaj! - zawołała dalej biegnąc przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) / Hej, hej. Spokojnie. Ludzie. Przepraszam, że wyjdę na zrzędliwą osobę, ale proszę przystopujcie. Rozumiem zabawa zabawą, kto jej nie lubi ? Bardzo dobrze, że wątek cieszy się popularnością, ale póki co widzę tutaj okropny spam. Wręcz zasypujecie go postami, które można ładnie rozbudować i aż tak nimi tego nie zapychać. Powstaje chaos nie tylko psujący cały wątek, ale i uniwersum w jakim gramy. Przystopujcie. Pamiętajcie o zasadzie choć trochę rozbudowanych wątków. Przepraszam, też z góry właściciela tematu, że się wtrącam w ogarniecie nieswojego wątku, ale widząc to wszystko aż się odechciewa coś pisać. Zdjęła torbę z ramienia by mogła zostać odłożona na ziemie i dając więcej wolnego miejsca dla Doriana, i niej samej. Zmrużyła oczy, obracając jabłko w dłoni. - Podziękuję, trzeba w życiu spróbować wszystkiego... nawet jabłka .- powiedziała, biorąc kolejny kęs, po dłuższym namyśle nawet nie było złe. Po chwili jabłko było zjedzone do połowy. Przyjrzała się Dorianowi, miała nadzieję, że się z nim jakoś dogada. Wyglądał na spokojnego. Sięgnęła do torby, po zeszyt, a raczej notatnik. Trudno było powiedzieć, miał twardą, lekko wyblakłą okładkę. Wzięła pióro, po czym spojrzała znów na Doriana: - Jeśli mogę się spytać, co czytałeś w bibliotece? - powiedziała dość niepewnie. Edytowano Luty 22, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Anaiss skuliła się . - Nie gryźcie mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 ((Kolor zarezerwowany jest dla adminów i po co takie to wielkie? Sformatuj ten tekst)) Spóźniłam się z moją postacią :(( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Mieliśmy takie cudowne stado, wystarczyło jedynie skoczyć! A ty musiałaś tu wparować i wszystkie wypłoszyć! - wrzasnęła. - Trzymajcie mnie, zaraz rozszarpę ją na strzępy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Spóźniłam się z moją postacią :(( ((Co to ma wspólnego? I tak powinnaś to sformatować)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Emi w tym czasie zobaczyła Anaiss. Przemieniła się w wilka. - O co chodzi, co się dzieje? - zapytała i podeszła do Anaiss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Rozszarpać to za mało.- warknął. [szeregowa taka mądra. Jak ona się przeturlała po nad 5 kilosów.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Soul widząc że Emi się zatrzymała i zamieniła w wilka sam to zrobił. - Co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 ((Co to ma wspólnego? I tak powinnaś to sformatować)) Sformatowałam ;-; Ale czy mogę moją postać ,,wtrącić;; do opowiadania? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) (( I co z tego? Nie jesteś MG Lucek więc gówno cię to powinno obchodzić hue~ )) - A tknijcie ją tylko... - warknęła Emi. Edytowano Luty 22, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 To co?- warknął wściekły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - czemu mnie bronicie? mogliście biegać i nie przerywać sobie spaceru... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - To was pozagryzam... Chociaż tego nie chcę bo wolę żyć w zgodzie. - mruknęła. - A czemu? Bo jestem nauczona pomagać osobom które pomocy potrzebują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 To było uważać.-warknął. Zaburczało mu w brzuchu. - Dobra. Jestem głodny. Idziemy na polowanie....razem?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Ja mogę pomagać. Ale nie tym, którzy są takimi fajtłapami! Całe piękne stado jeleni nam wypłoszyła! - krzyknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Powtórzymy polowanie. Uspokój się.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Soul przyglądał się dwóm wilkom z Alfy. - Takim krzykiem sama je przepłoszyć bystrzaku. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Nie obrażaj jej.- warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Ja ją tylko uświadamiam. - powiedział Soul spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts