Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Bimber też dobry. Byle by szybko zwalał z nóg. Ułatwia mi to pracę. - powiedziała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Raven jechał w ciszy za resztą. Wyglądał jakby spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Chodzi o to, czy nie zmienił się od tamtego czasu? Myślisz, że przystanie do naszej rebelii? - zapytała Nemera ignorując chwilowo kwestię alkoholu i ksiąg, chociaż obydwie bardzo ją zaintrygowały. Z chęcią dobrałaby się do wiedzy zgromadzonej przez pokolenia mędrców i lekarzy z plemienia ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Ryżówka. Piło się. Dobra, bo tania - wyciägnął fajkę, nabił i odpalił. - Co do alkoholu. Pozwala zapomnieć. I łatwiej się bawić. A to chyba najważniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Cóż w moim zawodzie jest powiedzenie, pijany cel to łatwy cel. - powiedziała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - Ludzie z plemienia są twardzi i trudno przychodzą im zmiany. Nie, myślę że nadal jest po mojej stronie. Mamy takie powiedzenie "Twardy kamień nigdy się nie przesunie" tak czy inaczej myślę że przyłączy się do nas. Grupa wjechała na tereny plemienia wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Raven założył kaptur na głowę i położył rękę na rękojeści katany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Ktoś z tych terenów - spytał Corwin. - Co do kontaktów. Mój ojciec w jakiś sposób był spokrewniony z cesarzem, a moja rodzina jest szanowana w plemieniu Wiatru. Poza tym znam tamtejszych bogaczy. Może coś uda mi się załatwic. Mimo, że nie mam już nazwiska - powiedział i zapomniał się w wspomnieniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 -Sebastianie,jesteś zmęczony?-Zapytał Ciel swojego węża.Wąż ułożył się na jego karku i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Nie jestem stąd ale byłam tu parę razy. Mam tu kilku ,,informatorów'' głównie koledzy z fachu. - powiedziała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - Nie zabawimy tu zbyt długo. Dostałem raporty od szpiegów informujące o tym że plemię wody wspiera stolice. Przejedziemy - Zbliżała się godzina 12 - Za jakiś czas staniemy żeby zrobić obiad - Powiedział do wszystkich generał. Księżniczka już nie spała. Obudziła się o 10 i teraz jechała obok Jin-kao. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Ciel czytał książkę,jednocześnie jadąc na koniu. -Interesująca historia mojej rodziny-Powiedział do nie śpiącego już węża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Obiad? Czyżby to miało być coś więcej niż suszone kawałki mięsa i suchary - spytał patrząc na Jin-kao. - Królewska uczta? Nie wiedziałem, że mamy coś takiego w tych jukach - powiedział z nutką sarkazmu w głosie i zajął się czyszczeniem fajki. Zauważył, że Ciel czyta książkę. - Jedna rada od starego wiarusa. Jak tak dalej pójdzie to nie oczekuj, że ktoś będzie osłaniał twoje plecy. Bieganie za końmi i czytanie książek nie przysporzy ci kompanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 -Czy to coś złego,że chce się czegoś dowiedzieć o mojej rodzinie?-Zapytał Ciel.Wąż syknął złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - To co macie w jukach to nie tylko suszone mięso. Tak czy inaczej zaraz staniemy na dogodnej polance i zrobimy przerwę. - Generał napił się wody z bukłaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 -Sebastianie...Co ty tu masz?-Powiedział oglądając węża. -To..ten znak..-Powiedział Ciel i zemdlał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Katarina spojrzała na Ciela. - Co on nic nie jadł? - zapytała patrząc na niego. ((Jest tam nie za ciepło, nie za zimno, zgaduje że ciśnienie też w normie więc żeby zemdleć musiał by nic nie jeść...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) ((O to mi chodzi)) Edytowano Marzec 6, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Widzę, że na prawdę przyjmujemy już każdego - podjechał do Ciela. - Nawet małe dzieci potrafią poprosić o jedzenie - złapał za lejce konia chłopaka. - Na je się jak dotrzemy na miejsce. Chwila go nie zbawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Katarina przez chwilę siedziała cicho. - Nie spodziewajcie się że skoro jestem kobietą to coś wam ugotuje. - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - Spokojnie ja potrafię świetnie gotować hm haa - Księżniczka powiedziała to z dumnie a Jin-kao uśmiechnął się lekko i dojrzał polankę. - Dobrze tu staniemy. - Generał wskazał miejsce. - Raven i Corwin idźcie nazbierajcie drewna ja pójdę po wodę - Wskazał małe jeziorko które płynęło na lini lasu, po czym z siadł i odczepił garnek od konia księżniczki która zsiadła z własnego konia i zabrała się za przygotowanie zupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Katarina zeskoczyła ze swojego konia. Wzięła swój plecak i zaczęła go przeglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - Mogła byś obrać ziemniaki? - Yona zapytała się Kateriny. W tym czasie Jin-kao nabrał wody i wracał już w stronę swojej kompani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 ((KatAriny)) - Okej. - powiedziała obojętnie i zaczęła je obierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Ciel przebudził się.Wyjął z plecaka pewien dziennik. -To ten znak..-Powidział.Wąż przytulił się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts