SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 11, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2015 Kwestia nazywania Vistuliana konwentem lub meetem to kwestia indywidualna Jestem wychowany na imprezach typu "Gramy" itd i to są dla mnie konwenty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Jestem wychowany na imprezach typu "Gramy" itd i to są dla mnie konwenty A nie było koncertu? Gry w bijatyki i karcianki? Chyba pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 19, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2015 Z przyjemnością informujemy, że cały dochód z aukcji charytatywnej + parę złotych od nas, aby dobić do okrągłego 1500 zł, został przeznaczony na hipoterapię. Pieniądze otrzymała warszawska fundacja hipoterapia.org.https://drive.google.com/file/d/0Byh5JvDpwTWdLXFBMldWelBEV0k/view?usp=sharingdowód wpłaty http://www.hipoterapia.org/strona fundacji Jeszcze raz dziękujemy wszystkim darczyńcom! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 19, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2015 http://www.fge.com.pl/2015/07/vistulian-2015-relacja.htmlzostaliśmy zrecenzowani na FGE! Pod linkiem też parę nowych zdjęć oraz filmy, w tym ze spotkanie z Grzegorzem Pawlakiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Skoro nikt nie zamknął tematu Jeśli będzie podobny Ponymeet w następnym roku w Warszawie i będzie na nim któraś z aktorek Mane 6 (po cichu liczę na Magdalenę Krylik), to macie zagwarantowanego gościa (oczywiście, jak jakaś siła wyższa nie stanie mi na przeszkodzie). Ja akurat miałem okazję sobie zrekompensować brak Agnieszki Mrozińskiej-Jaszczuk na Ponymeecie Nie ma, to jak mieszkać w okolicach Warszawy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Taki meet się szykuje ale w Elblągu. Ponoć ze współpracą z Ha$bro i mają być zagraniczni goście. Liczę na Johna de Lancie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Co będzie w Elblągu to nie wiem, ale dla mnie tylko minimalnie lepszy dojazd jak do Żywiec, czyli taki sobie. Wiem na pewno iż na 100% będzie konwent MLP większy niż Vistulian w Warszawie w 2016 roku. Lecz więcej szczegółów nie podam :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Czy w tym roku w Warszawie będzie coś podobnego do Vistuliana z lipca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 8, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Tak, będzie coś w rodzaju Vistulaina 2, ale pod inną nazwą: http://mec2016.org/ Z gości specjalnych mamy na razie fandomowych: grafika Yakowlewa i Stasy Solitude, a z ekipy serialowej Korę Kosicką, czyli osobę, która w serialu zaprojektowała wiele postaci, między innymi Starlight Glimmer czy Moondancer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Brzmi całkiem ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Być może ja będę, jako przedstawiciel gimbusów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 8, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Oczywiście w planie są też polscy aktorzy głosowi ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 13 minuty temu SPIDIvonMARDER napisał: Oczywiście w planie są też polscy aktorzy głosowi ^^ Na takie wieści tak naprawdę najbardziej czekałem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się