Kuracyja Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) Witam! Podczas wczorajszej (tj. 28.02.2015) rozmowy na Shoutboxie zrodziła się propozycja zorganizowania następnych rozgrywek Haxballa. Tak więc ogłaszam, iż co tydzień, w soboty, będą rozgrywane Marcowo-Kwietniowe Haxballowe Rozgrywki Forumowe (czyli MHRF). Stawka nie będzie byle jaka, ponieważ chodzi tutaj nie tylko o dobrą zabawę, ale też o to, czy Airlick w końcu rozda swoje zaległe ciasta Zasady są proste: 1. Zespoły są trzyosobowe, mogą występować pod dowolnymi nazwami (pozwolę się podpiąć pod Regulamin forum, więc nazwy nie mogą się z R. kłócić). 2. Mecze będą rozgrywane co niedzielę od godziny 20:00. 3. Drużyna, która będzie w momencie rozpoczęcia meczu niekompletna, może poprosić o "uzupełnienia". 4. Jeżeli dana drużyna nie stawi się na swój mecz, przeciwnik wygrywa walkowerem. 5. Rozgrywki będą toczyć się w systemie pucharowym. (będzie drzewko) 6. Drużyna, która przegra pierwszy mecz, spada do grupy przegranych, z której może jeszcze walczyć o wygranie turnieju. (Tak jak w Forumowych Mistrzostwach Haxballa). 7. Zgłaszamy się pojedynczo, grupy rozlosuję w czwartkowy wieczór. Dodatkowo! 8. Jeżeli drużyna Airlicka wygra turniej, Airlick nie piecze ciast. Jeżeli zaś przegra, Air piecze ciasta.ZAPISY ZAMKNIĘTE! Zapisani:Airlick (bo musi) Onyx AdamSkanD Sabina Niklas GoForGold Tajemnica Cahir Warmen Jaksezzz Krzysiek000 Garin Dark ArjenNightŁuska mkr Sosen solaris Shaher Kingofhills Nieśmieszek Wanadu Sosik Razem - 21 osób. [chyba się nie pomyliłem?] EDIT 04.03.2015 - KOSZYKI! Z losowania głównego: Losowania dodatkowe: solaris: http://scr.hu/32ky/80hce Shaher: Kingofhills: Nieśmieszek Wanadu: Sosik: EDIT 05.03.2015 - LIGA! [najgorszy team odpada] (teamy niżej) EKIPY! Powtórki: https://www.youtube.com/watch?v=rZnu2mzIeIk https://www.youtube.com/watch?v=ESzSYQbTPLE Powodzenia i niech los zawsze wam sprzyja! Edytowano Marzec 9, 2015 przez Kuracyja The Game v7 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) Zgłaszam się (I czekam na jakąś drużyne) Edytowano Marzec 1, 2015 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) Wchodzę w to I jakby co, jestem z Airlickiem w drużynie. Gdy przegramy ja piekę z nim ciasta, a większość dobrze wie, jak raz skończyły się moje kulinarne eksperymenty Edytowano Marzec 1, 2015 przez Sabina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) Ja i Gold w to wchodzimy. Dorwie się tylko ofiarę na trzeciego zawodnika i będziemy was niszczyć 7. Zgłaszamy tylko gotowe drużyny. Chyba zabawniej byłoby zebrać osoby chętne, a potem rozlosować je na trzyosobowe drużyny, ale co ja tam wiem Ja też dużo nie wiem, ale aprobuję ten pomysł. ~Gold Macie trzeciego. ~solaris Edytowano Marzec 4, 2015 przez solaris 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 Chyba zabawniej byłoby zebrać osoby chętne, a potem rozlosować je na trzyosobowe drużyny, ale co ja tam wiem Ok, niech tak będzie. Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Tym sposobem mamy nieco większe szanse na wyrównane drużyny xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 A czy będzie możliwość zgłoszenia, że akurat tego dnia się by nie mogło, żeby uzupełnić? Bo wiecie, plany się mogą zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 A czy będzie możliwość zgłoszenia, że akurat tego dnia się by nie mogło, żeby uzupełnić? Bo wiecie, plany się mogą zmienić. Tak. Nieobecność zgłoszona wcześniej jest lepiej widziana niż nagła i niespodziewana. Ma się bowiem więcej czasu na uzupełnienie braków w drużynach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 To ja się zgłoszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 ja chciałem powiedzieć że nie gram ale jak arłok przegra to ciasto i tak chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 ja chciałem powiedzieć że nie gram ale jak arłok przegra to ciasto i tak chceGuwno dostaniesz. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 ja chciałem powiedzieć że nie gram ale jak arłok przegra to ciasto i tak chce Tak dobrze to nie ma Ciasto jest dla graczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 To jest ten temat, gdzie się zapisuje, żeby skopać tyłek Arłukowi i dostać ciasto? Wchodzę w to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 A mogę się zgłosić, nie pojawić się na żadnym meczu, a potem w razie czego i tak dostać ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 A mogę się zgłosić, nie pojawić się na żadnym meczu, a potem w razie czego i tak dostać ciasto? Wydaje mi się, że musisz być przynajmniej na jednym. I grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 I volunteer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Ja też chcę! :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 A mogę się zgłosić, nie pojawić się na żadnym meczu, a potem w razie czego i tak dostać ciasto? Tak prosto to nie ma Zapisujesz się i grasz przez cały turniej - możesz dostać ciasto. Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Kura, a może tak zrobisz spis w temacie, by było jasno wiadomo, ile jest osób chętnych? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Kura, a może tak zrobisz spis w temacie, by było jasno wiadomo, ile jest osób chętnych? xd Dziś po południu zrobię listę, oraz będzie co nieco szczegółów dot. losowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) Zgłaszam się. (Od razu uczciwie przyznam, że czasami mam problemy z internetem) Edytowano Marzec 2, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Zgłaszam się. Jak Internet mi nie padnie to zagram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Aktualizacja pierwszego postu (lista i informacja co do losowania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Chętnie dołącze, tylko nie mogę powiedzieć na 100% póki nie poznam godzin meczowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Chętnie dołącze, tylko nie mogę powiedzieć na 100% póki nie poznam godzin meczowych Nie ma sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts