Linds Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Nieobecności na forum, ale chyba nic się nie stanie jeśli napiszę, że nie ma co się mnie spodziewać na jakimkolwiek ponymeecie, konwencie kucykowym itd.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) W najbliższym tygodniu (16-21) nie będzie mnie na forum. Powodem jest oczywiście brak czasu na inne czynności poza nauką. Jestem chory, więc nieobecność odwołana. :/ Spokojnie, wrócę... :^) Edytowano Luty 17, 2015 przez Garin v3.0 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Od czwartku (12.03) do niedzieli (15.03) jestem na zawodach i czasu na forum mieć raczej nie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Od 17 do 19 kwietnia jestem na wyjeździe i nie będę miała czasu na wejście na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 W związku z wakacjami typu "brak dostępu do internetu" trwającymi od 27 czerwca do 8 lipca w tych dniach nie będę mogła wchodzić na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Od jutra do 27 może być zemną utrudniony kontakt, jadę w góry (karpacz) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Nie będzie mnie do 9 sierpnia, ponieważ wyjeżdzam na mazury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Chcę tylko napisać, że rezygnuję z funkcji administratora do odwołania. Mój stan psychiczny nie pozwala mi na pozostanie tutaj dłużej, a dodatkowo brak za krzty pokory i zrozumienia ze strony niektórych osób uniemożliwia mi szybki powrót do zdrowia, wręcz przeciwnie. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Informuję, że od 06.08 do 13.08 nie będzie mnie na forum, bo nie będzie mnie zwyczajnie w kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serena Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Od 14 do 17 września mnie nie będzie z powodu mojego wyjazdu do Francji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Znikam jutro, wracam 22. Piszę gwoli informacji dla osób, który miałyby potencjalną sprawę związaną z Equestria Times. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Znikam jutro, wracam w poniedziałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiałaRóżyczka Napisano Kwiecień 2, 2016 Share Napisano Kwiecień 2, 2016 Od dzisiaj do kolejnej soboty będę nieobecna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Pragnę poinformować, iż nie będzie mnie na forum od najbliższej soboty do środy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Dobry! Od jutra do 11 Lipca nie ma mnie na forum. Wyjeżdżam na Obóz Harcerski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 Jadę na dwa tygodnie na Mazury. Wracam 5 Sierpnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Zgłaszam, że przez jakiś tydzień najprawdopodobniej nie będzie mnie wcale, albo pojawię się sporadycznie. Mam sporo rodzinnych problemów. I nie tylko rodzinnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się