Jump to content

Nieobecności

Geledrin
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Około 30 minut temu otrzymałem telefon - jeden z tych najgorszych - moja babcia umarła. W związku z tym przez jakiś czas mogę pojawiać się na forum nieregularnie/sporadycznie. Tyczy się to również mojego działu. Dzięki za zrozumienie i dobranoc.

Dziś wyjeżdżam i prawdopodobnie aż do niedzieli (tj. 11.08.) nie będę miał dostępu do internetu, bądź też dostęp ten będzie bardzo ograniczony. Bezpiecznie będzie zatem stwierdzić, że do końca tygodnia nie będzie mnie na forum.

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...

Chciałam poinformować, że nie będzie mnie dosyć długo. Na dwa tygodnie wyjeżdżam, a dokładniej dzisiaj w nocy, do 31.08, albo dzień później. Może znajdę jakieś wifi i na tablecie coś tam pokombinuję(wifi, zapewne będzie), lecz na pewno nie codziennie. Póki co, cały dział zostaje w opiece mojego współavatara.

Pozdrawiam!

Guest Piter Wan Kenobi

W ostatnich dniach, czyli około tygodnia mnie nie było, bo internety jakoś się popsuły. Zgaszam także nieobecność od piątku do niedzieli/poniedziałku jakoś. Powód? Spotkanie się z pewnymi osobami z forum, czyli ponymeet i takie tam. Na wszelkie wiadomości odpiszę, ale z opóźnieniem ;p.

Zgłaszam nieobecność od piątku 23.08 do soboty 31.08. Może nawet do pierwszego września.

Nadszedł czas na urlop, a jeżeli będę miał dostęp do sieci to raczej sporadyczny, poza tym nie mam zamiaru spędzać rejsu przed komputerem.

Proszę nie robić bałaganu w dziale - poprosiłem Tisosa, żeby miał oko na potencjalne rozróby, a on umie układać stosy... :crazytwi:

• 2 weeks later...

Nie wiem czy ja jako zwykly user nie pelniacy na forum zadnej waznej funkcji mam obowiazek zglaszania nieobecnosci na forum, ale co tam...

Od 1 pazdziernika moga byc momenty ze w ogole nie bede zagladal na forum bo

-studia

-wielogodzinne granie w San Andreas

-chce sie w koncu ostro wziac za pisanie ficow

-dyskusje ze znajomymi xD

Edited by MasterBezi

• 3 weeks later...

Muszę wynieść się z domu na czas remontu, począwszy od jutra. Co prawda tam, gdzie pójdę, internet będzie, ale ciężko będzie mi się dopchać do komputera, więc raczej ciężko będzie mnie złapać. Wracam za... Cóż, minimum tydzień, a może dłużej. Będę tęsknić. :despair:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...