Kruczek Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Urlop (Być może do lub przed wigilią) Trzymajcie się ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Praktycznie nie będę miała czasu żeby tu cokolwiek obczaić przez następny tydzień. Tak piszę, żebyście nie myśleli że umarłam czy coś. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Z powodu ferii wyjeżdżam i nie będzie mnie od 19.01.14 do 25/26.01.14 Jeśli jednak ktoś będzie mnie potrzebował przez ten czas niech napisze na mój PSN (nick: kacpi01), to postaram się odpisać (z jakiegoś powodu przeglądarka na PSVita ma problem ze stroną mlppolska) Trzymcie się ludziska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Ja też raczej nie będę obecna przez jakiś czas. Problemy z komputerem i internetem. Postaram się odpisywać w sesjach i zrobić coś w dziale z telefonu, ale nie obiecuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretra Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Mnie nie będzie przez nieco dłuższy czas niż zwykle. Planuję zrobić min. miesiąc przerwy, ponieważ w życiu prywatnym doszło mi kilka nowych, ważnych obowiązków, co sporo uniemożliwi mi wchodzenie na forum. Mam nadzieję, że nie sprawi to żadnych problemów. Aretra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raxoanox Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Mnie może nie być przez ok. 3 dni,jestem chory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Od jutra może mnie nie być, więcej tutaj: http://mlppolska.pl/statuses/user/740-arjen/?status_id=17577 Luna z wami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bafflord Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Nie będzie mnie przez dłuższy okres czasu, ponieważ trzeba się wreszcie wziąć za matury. Dopiero w połowie maja znowu zacznę funkcjonować normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Od piątkowego południa do poniedziałkowego wieczora mnie nie będzie. Nie bałagniać mi w dziale, bo zjem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Jadę odwiedzić prababcię w Niemczech bo ma już 95 lat i nie wiadomo, czy za rok się zobaczymy. Będę z powrotem w środę. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Wan Kenobi Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Dobra, nie wiem czy ktoś zatęskni i w ogóle, ale nie będzie mnie przez maksymalnie 2 tygodnie z hakiem, jakos tak myśle. Ot informuje, aby nie było, że odszedłem niespodziewanie itp. Zatem jak ktoś ma sprawę albo chce jeszcze pogadać, to teraz najlepiej, gdyż potem sobie poczekacie na odpowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowa WW Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Informuję was cukiereczki, że od poniedziałku do piątku tj. 12.05 do 16.05 prawdopodobnie mnie nie będzie. Powodem jest wyjazd na zieloną szkołę. (Oczywiście jeśli tam będzie internet to nie pogardzę i wpadnę. ) Tak więc jeśli ktoś coś chce to pisać! :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Informuję, że Myhell bierze urlop, na pewien czas, ze względu na problemy z komputerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raxoanox Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Nie będzie mnie od 2 do 5 czerwca,wycieczka klasowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timber Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Zgłaszam nieobecność w dniach 2-5/6 czerwca. Powód? Zielona szkoła i przerwa od komputera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 02 lipiec -09 sierpień Czyli nie będzie mnie cały miesiąc. Pozdro wszystkim, udanych i bezpiecznych wakacji wam życzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 (edited) Na prośbę Cavy wpisuję, że nie będzie jej przez pewien okres czasu. Spowodowane jest to kłopotami z internetem. Wstępnie wpisuję, że nieobecność zgłasza do 1.08.2014. Zgłaszam przy okazji swoją nieobecność spowodowaną wyjazdem na wakacje z rodziną. Nie będzie mnie od 20.07 do 4 - 5.08. Edited July 19, 2014 by Czarny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 (edited) W ciągu kolejnych dwóch tygodni do miesiąca moja obecność może być bardzo sporadyczna, lub w ogóle mnie przez jakiś czas nie będzie. Proszę mi nie czynić chaosu w dziale - na wszelki wypadek poprosiłem Zegara by miał na niego oko . Aktualizacją listy zajmę się w miarę możliwości, więc może nie być natychmiastowa. Edited July 17, 2014 by Dolar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Dobra, w końcu udało się wszystko zorganizować. Od soboty nie ma mnie przez dwa tygodnie w sieci. Dzisiaj i jutro moja obecność będzie... znikoma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Od jutra (czyt soboty) do 24 sierpnia nie będzie mnie na forum wcale z powodu tego, że wyjeżdżam na wczasy. Wszelkie sprway związane z działem proszę kierować do Elfki, na wszelkie sprawy osobiste odpowiem w swoim czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timber Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Od jutra (21-10-2014) będę w szpitalu w Ameryce (taka wiocha w Polsce, tylko szpital i pare domów), aż do piątku (24-10-2014) Postaram wyznaczyć kogoś, kto w tym czasie odpowie w przydzielankach i ewentualnie założy jakąś zabawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garin Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 (edited) Udaję się na przymusową nieobecność w dniach 27.10 - 29.10. Powodem jest chwilowy natłok obowiązków szkolnych. Meh, poprzekładali Edited October 27, 2014 by Garin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spring Apricot Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Przez najbliższy tydzień (do piątku) może być mnie nieco mniej, w niektórych dniach może nawet wcale. Generalnie postaram się zaglądać i pisać, ale nic nie obiecuję. Powód jest prosty i niektórym znany: Spring Apricot w mat-fizie 2: rozszerzenia kontratakują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Na weekend wyjeżdżam do rodziny. Wszystkich Świętych to nie przelewki. Może mnie nie być już jutro wieczorem. Nie róbcie syfu w dziale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Od jutra (12.11.2014) do poniedziałku (17.11.2014) wyjeżdżam na Śląsk przez co będę miał dość utrudniony dostęp do forum, postaram się raz na jakiś czas wpaść ale nie wiem czy dam radę się wtedy opiekować działem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts