Jump to content

Nieobecności

Geledrin
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Z powodu ferii wyjeżdżam i nie będzie mnie od 19.01.14 do 25/26.01.14

Jeśli jednak ktoś będzie mnie potrzebował przez ten czas niech napisze na mój PSN (nick: kacpi01), to postaram się odpisać (z jakiegoś powodu przeglądarka na PSVita ma problem ze stroną mlppolska)

Trzymcie się ludziska!

• 2 weeks later...

Mnie nie będzie przez nieco dłuższy czas niż zwykle. Planuję zrobić min. miesiąc przerwy, ponieważ w życiu prywatnym doszło mi kilka nowych, ważnych obowiązków, co sporo uniemożliwi mi wchodzenie na forum. Mam nadzieję, że nie sprawi to żadnych problemów.

Aretra

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest Piter Wan Kenobi

Dobra, nie wiem czy ktoś zatęskni i w ogóle, ale nie będzie mnie przez maksymalnie 2 tygodnie z hakiem, jakos tak myśle. Ot informuje, aby nie było, że odszedłem niespodziewanie itp. Zatem jak ktoś ma sprawę albo chce jeszcze pogadać, to teraz najlepiej, gdyż potem sobie poczekacie na odpowiedzieć :v

• 2 weeks later...

Informuję was cukiereczki, że od poniedziałku do piątku tj. 12.05 do 16.05 prawdopodobnie mnie nie będzie.

Powodem jest wyjazd na zieloną szkołę. (Oczywiście jeśli tam będzie internet to nie pogardzę i wpadnę. :ming: ) Tak więc jeśli ktoś coś chce to pisać! :3

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Na prośbę Cavy wpisuję, że nie będzie jej przez pewien okres czasu. Spowodowane jest to kłopotami z internetem.

Wstępnie wpisuję, że nieobecność zgłasza do 1.08.2014.

Zgłaszam przy okazji swoją nieobecność spowodowaną wyjazdem na wakacje z rodziną. Nie będzie mnie od 20.07 do 4 - 5.08.

Edited by Czarny

W ciągu kolejnych dwóch tygodni do miesiąca moja obecność może być bardzo sporadyczna, lub w ogóle mnie przez jakiś czas nie będzie. Proszę mi nie czynić chaosu w dziale - na wszelki wypadek poprosiłem Zegara by miał na niego oko :D. Aktualizacją listy zajmę się w miarę możliwości, więc może nie być natychmiastowa.

Edited by Dolar84

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Od jutra (czyt soboty) do 24 sierpnia nie będzie mnie na forum wcale z powodu tego, że wyjeżdżam na wczasy. Wszelkie sprway związane z działem proszę kierować do Elfki, na wszelkie sprawy osobiste odpowiem w swoim czasie.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Od jutra (12.11.2014) do poniedziałku (17.11.2014) wyjeżdżam na Śląsk przez co będę miał dość utrudniony dostęp do forum, postaram się raz na jakiś czas wpaść ale nie wiem czy dam radę się wtedy opiekować działem.