Spinwide Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Mnie nie będzie we wtorek i środę bo będę na wycieczce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mnie nie będzie na czas nieokreślony... Powód? Oczywiście szkoła... Raz na jakiś czas będę wchodził, ale cudów się nie spodziewajcie. Jakby ktoś coś ode mnie chciał to - PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Nie będzie mnie od jutra po szkole, aż do wtorku, gdyż jadę do Zakopanego na Komunię dziecka znajomych ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Matjasowi komp padł nie wiem kiedy wrócę a na forum wejdę czasem od dziadka Jak coś to Goblin ma mój numer telefonuKomp naprawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Znikam z forum od jutra do piątkowej/sobotniej nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Ehh .... na prawdę tego nie chce ... ale muszę ... odchodzę z forum na miesiąc ... (dokładnie to do 30 czerwca ....) ... Powód jest prosty .... szkoła :/ Tak więc ... żegnajcie ... do zobaczenia 30 czerwca ... Jakby ktoś coś chciał ode mnie to pisać na GG ... 5937416 PS 30 czerwca to umowna data .... jak nie będę mógł wytrzymać to wrócę szybciej ... (ale do 15 czerwca na pewno mnie nie będzie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 28.05(Poniedziałek) do 01.06 (piątek) jestem na zielonej szkole. Może wpadnę przelotnie, jednak nie będzie to godzina... kilka minut max Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Od dzisiaj do 1 czerwca, będę max. 2 razy na forum po jakieś 5 min. bo z transferu zostało mi się zaledwie 400 MB. (Uwierzcie mi na słowo, to jak na tydzień baaaaaaaaaaaaaaardzo mało) i przepraszam jeżeli kogoś zawiodę np. w Haxballu. :( Sorry. @Sowa Kolejną robotę wezmę dopiero w czerwcu, ale z całością się wyrobie. @Vandal Jak sam mi to zaoferowałeś, gdy dowiedziałeś się, że zostało mi jednak tylko 200 MB, to nie odmówiłem, a teraz piszesz, że ja KUAMCA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 @up Kuamca! Dopiero co mi się do kompa dobijał! Zabraknie mnie w dniach 14 -15. Mam wycieczkę klasową do Zakopca. Najwyżej wbiję na kilka minut z telefonu. @Vandal Jak sam mi to zaoferowałeś, gdy dowiedziałeś się, że zostało mi jednak tylko 200 MB, to nie odmówiłem, a teraz piszesz, że ja KUAMCA! A fochaj się lamo! Sam dobrze wiesz, że do moich tekstów trzeba podchodzić z duuużą dozą dystansu. Zwykle nie są one na serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Uratowany!!! Wcześniej przedłużyłem neta, przez co mam 14 GB, nocny transfer (0h-9h) za free i dali mi go od razu. Więc jestem wcześniej. @Sowa Biorę się do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Od jutra (poniedziałek) do środy jestem na klasowej wycieczce. Biorąc pod uwagę jej skład i atrakcje, raczej nie będę w stanie zaglądać na forum... ^^ Najwyżej 5 min w ciągu dnia na telefonie, ale to nic pewnego. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Znikam na jakiś czas(tydzień?), na forum będę wchodził okazjonalnie, a wizyty owe nie przekroczą 30 minut. Powód? Ratuję galaktykę. : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 4-22 mam sesję, więc jak ktoś mnie zobaczy na forum, ma mnie obrzucić kamieniami,bo powinienem się uczyć / lub przygotowywać na praktyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 od dziś do odwołania mój udział na forum znacząco się zmniejszy z powodu szlabanu na kompa :( Postaram się pisać w najważniejszych tematach z telefonu, ale zobaczę jak wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokJablkowy Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Mam problemy z netem więc nie za często będę wchodził na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Od jutra do środy mnie nie będzie, ale można liczyć też, że do czwartku lub dłużej - bo nie wiem, czy w czwartek przeżyję 3 godziny polskiego pod rząd... ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Od jutra(12.06) do piątku (15.06) mnie nie będzie,a powód to wycieczka szkolna do Białowieży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aanuszek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ja z kolei chciałam się usprawiedliwić. Raju, głupio tak troche jak wszystko dookoła mnie omija, ale pracuje 7 dni w tygodniu, właśnie zawaliłam szkołę, więc mam teraz trochę czasu i nadrabiam. :3 Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Do końca tygodnia mam niesamowity zapierdzieł w szkole, tak więc mogę nie znaleźć czasu na forum, choć mam nadzieję, że do tego nie dojdzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Moja nieobecność przeciągnie się o dwa dni. Wracam w poniedziałek. Będziecie tęsknić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Nie będzie mnie piątek-niedziela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Nie będzie mnie od jutra (16.06) do piątku (22.06). W razie czego - jedyny kontakt ze mną to email: [email protected] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Nie będzie mnie od teraz do poniedziałku za tydzień (25.06), albo będę bardzo rzadko. Ogólnie, robię sobie odpoczynek od kompa z powodów zdrowotnych - moja choroba ode mnie wymaga minimalnej ilości siedzenia i maksymalnej ilości chodzenia. Jak ktoś coś chce, to Lemuur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 chyba większa część naszych forumowych no-life'ów chciałaby mieć taką chorobę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Od jutra robię sobie przerwę od ludzi, bo nie mogę ich już znieść, więc nie będzie mnie na forum do prawdopodobnie poniedziałku. I nie, nie chodzi tu o ludzi na forum tylko ogólnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się