Jump to content

Nieobecności

Geledrin
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ehh... Mamuśka właśnie wróciła z wywiadówki, tak więc w najbliższym czasie mogę pojawiać się bardzo nieregularnie, ale raczej raz dziennie dam radę wejść. Mimo wszystko wolę napisać na wszelki wypadek :P.

Nastały u mnie... ciężkie czasy.

Moja mama przechodzi chyba kryzys wieku średniego czy coś w tym stylu xP Zagroziła, że jak na koniec roku nie będę mieć 5 z historii i przyrody, to mogę zapomnieć o gitarze. Dodatkowo założą mi hasło na komputer i będę rzadziej was odwiedzać. Oczywiście to jeszcze nic nie wiadomo. Często tak paplają, a na drugi dzień zapominają :P Ciao.

• 2 weeks later...

Nieobecna ciałem od 1 maja do 3go włącznie. Z samego rana 4go się zamelduję, albo wcześniej, jak mnie w pociagu nie pobiją. :D Kiedyś muszę mą rodzinę zobaczyć... Edit 03-05-2012: Wróciłam, majówka za mną, ale przede mną cztery dni ciężkiej harówy. Do niedzieli włącznie 12sto godzinne zmiany. Wiec raczej po pracy padać będę na pyszczek. Nieobecność więc zgłaszam raz jeszcze:D

Hmmm .... Jakby to kogoś obchodziło :P Nie będzie mnie do 10 Maja ..... muszę odpocząć ogólnie od kompa .... (tak wiem ... to brzmi dziwnie xD) @edit ... Może czasem wejdę na 5/10 minut ... ale to wszystko xDDD :P