Jump to content

Nieobecności

Geledrin
 Share

Recommended Posts

Mnie nie będzie na czas nieokreślony... Powód? Oczywiście szkoła... Raz na jakiś czas będę wchodził, ale cudów się nie spodziewajcie. Jakby ktoś coś ode mnie chciał to - PW.

Ehh .... na prawdę tego nie chce ... ale muszę :octcry: ... odchodzę z forum na miesiąc ... (dokładnie to do 30 czerwca ....) :octcry: ... Powód jest prosty .... szkoła :/ Tak więc ... żegnajcie :hug: ... do zobaczenia 30 czerwca ... Jakby ktoś coś chciał ode mnie to pisać na GG ... 5937416 PS 30 czerwca to umowna data .... jak nie będę mógł wytrzymać to wrócę szybciej ... :) (ale do 15 czerwca na pewno mnie nie będzie)

Od dzisiaj do 1 czerwca, będę max. 2 razy na forum po jakieś 5 min. bo z transferu zostało mi się zaledwie 400 MB. (Uwierzcie mi na słowo, to jak na tydzień baaaaaaaaaaaaaaardzo mało) i przepraszam jeżeli kogoś zawiodę np. w Haxballu. :( Sorry. @Sowa Kolejną robotę wezmę dopiero w czerwcu, ale z całością się wyrobie. @Vandal Jak sam mi to zaoferowałeś, gdy dowiedziałeś się, że zostało mi jednak tylko 200 MB, to nie odmówiłem, a teraz piszesz, że ja KUAMCA!

@up Kuamca! Dopiero co mi się do kompa dobijał!

Zabraknie mnie w dniach 14 -15. Mam wycieczkę klasową do Zakopca. Najwyżej wbiję na kilka minut z telefonu.

@Vandal

Jak sam mi to zaoferowałeś, gdy dowiedziałeś się, że zostało mi jednak tylko 200 MB, to nie odmówiłem, a teraz piszesz, że ja KUAMCA!

A fochaj się lamo!

Sam dobrze wiesz, że do moich tekstów trzeba podchodzić z duuużą dozą dystansu. Zwykle nie są one na serio.:D

od dziś do odwołania mój udział na forum znacząco się zmniejszy z powodu szlabanu na kompa :( Postaram się pisać w najważniejszych tematach z telefonu, ale zobaczę jak wyjdzie.

Ja z kolei chciałam się usprawiedliwić. Raju, głupio tak troche jak wszystko dookoła mnie omija, ale pracuje 7 dni w tygodniu, właśnie zawaliłam szkołę, więc mam teraz trochę czasu i nadrabiam. :3 Przepraszam.

Nie będzie mnie od teraz do poniedziałku za tydzień (25.06), albo będę bardzo rzadko. Ogólnie, robię sobie odpoczynek od kompa z powodów zdrowotnych - moja choroba ode mnie wymaga minimalnej ilości siedzenia i maksymalnej ilości chodzenia. Jak ktoś coś chce, to Lemuur.

Od jutra robię sobie przerwę od ludzi, bo nie mogę ich już znieść, więc nie będzie mnie na forum do prawdopodobnie poniedziałku. I nie, nie chodzi tu o ludzi na forum tylko ogólnie :3