Lemuur Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Sad prosił, żeby przekazać, że znów wylądował w szpitalu i nie będzie go przez jakiś czas, lub będzie, ale bardzo okazyjnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Nie będzie mnie (właściwie Nas, bo mnie z Sokiem) do środy (zdaje się), bo jedziemy na wycieczkę Wyjeżdżamy w sobotę. Noo chyba że będzie komputer w hotelu, w co szczerze wątpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Nie będzie mnie (właściwie Nas, bo mnie z Sokiem) do środy (zdaje się), bo jedziemy na wycieczkę Wyjeżdżamy w sobotę. Noo chyba że będzie komputer w hotelu, w co szczerze wątpię. Do czwartku No, ale jak już Yay mówiła, mnie też nie będzie w tych dniach. A nie w środę wracamy? Nope Ziemniaku. W czwartek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Po powrocie z niezapowiedzianej obecności, zostaję na raz, dwa... dwa do środy, w środę już mnie nie będzie i wrócę dopiero 20! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Obóz zbliża się wielkimi korkami! Będzie się działo! Niestety w dziczy raczej wi-fi nie uświadczę. Tak więc tak samo jak Porter, powrócę dwudziestego dnia miesiąca lipiec. Jednak raczej na krótko. Bowiem 22 wyjeżdżam do Kołobrzegu. Tam raczej już będę miał z Wami kontakt, jednak nie liczyłbym na konferencje, czy inne takie. Zresztą... Zobaczymy jeszcze, jak to będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie mnie na forum, albo pojawiać będę się okazjonalnie... Przepraszam Was, po prostu potrzebuję odrobiny wypoczynku + jestem trochę przemęczony przez wakacyjną robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 A mnie nie będzie do 7 lipca. Może mi się uda wejść jak będę miał dostęp do internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Ciekawe czy to kogoś obchodzi, ale nie będzie mnie ok 11 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Jutro wyjeżdżam na obóz, więc nie będzie mnie do gdzieś 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Od 7 lipca do 10 lipca mnie nie ma. Powód? Wycieczka do Hiszpanii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Ehh... WAKACJE !!!!!! i brak internetu jedynie iPlus cioci i swój freem.pl a potem przesieka z Księdzem góry > wracam 16 Lipca do 18 sierpnia będę gdzieś w pobliżu w miare dobrego internetu jak ktoś chce to dam na gg swój nr telefonu Plany na wakacje to skończe fica i wyszywanke oraz troche porysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Niestety moja nieobecność się przedłuży się do 24, ewentualnie 20 wejdę max na godzinę, ale to i tak nie jest pewne. Powód: Warsztaty z improwizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Od dzisiaj do 15.07 nie będzie mnie na forum. Jestem na wyjeździe w Irlandii i przez ten czas wejdę max 2 razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Nie będzie mnie do wtorku, ale parę razy wejdę by was odwiedzić ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarka Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Nie będzie mnie szczerze mówiąc nie wiem ile może do 15 może d 26 a może nawet do 13 sierpnia... Wakacje z dala od internetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Nie ma mnie od jutra czyli 9 lipca do 19 lipca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Nie będzie mnie od 15 do 18 lipca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosti Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Mnie nie będzie przez dwa tygodnie, mniej więcej od dzisiaj do 23.07, na kolonie wyjeżdżam, I'm so happy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Wasz forumowy pesymista będzie bonifikować się w Niemczech: Od niedzieli (tej) do 2X sierpnia (dokładna data powrotu bliżej nie znana. o ile w ogóle uda mi sie wrócić cało i szczęśliwie...) Postaram się odwiedzać forum gdy tylko nadarzy się ku temu okazja. (Jaki z tego plus? Mało osób mnie zna więc nikt nie będzie tęsknić ) Edit: niestety nie będzie mnie troszkę dłużej... Przyczyny niezależne ode mnie, ale jak zawsze coś musiało się sypnąć -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 W imieniu Horego piszę, że będzie nieobecny od... no już jest nieobecny, do nie wiem kiedy. Nie napisał mi, okrutny :( Co jakiś czas się może pojawić. To tyle ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Nie będzie mnie prawdopodobnie cały przyszły tydzień. Niezapowiedziany remont w domu mi się szykuje -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Wakacje. Dni wypoczynku i wyjazdów. Jeśli kogoś interesuje to wyjeżdzam na wieś, do babci. Raz na jakiś czas będę w Łodzi, jednak w główniej mierze wakacje spędzam na wsi. Nie wiem kiedy wracam. W razie jakiejś sprawy pisać na gg (numer w profilu) lub pod telefonem (sieć Plus, O numer prosić Lemuura lub Sada, na szybką odpowiedź bym nie liczył w obu przypadkach... Nie mam kasy na koncie, co poskutkowało odcięciem internetu w telefonie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Nie ma mnie na forum do dowałania , albo do momentu gdy coś sie zmieni. Skoro nie jestem potrzebny to mnie nie bedzie. Widać mamy osoby które są nieomylne i bezbłedne to niech one sie tym forum zajmuja . I tak zawsze mają racje i nie pozawalaja innym na dodanie czegoś/powiedzenie swojego zdania. Nawet jesli to robia to potem to olewaja i robią po swojemu. Oznacza to ze nie bede sie zajowac działem cmc przez ten czas, jesli reszta osób za ten dział odpowiedzialna nie bedzie nic tam robic to bedziecie musieli poczekać jak wróce. Projekty jak wywiady i pytania od cmc zostaja wstrzymane tak samo jak event z przesłuchaniem inkwizycyjnym. Dziękuje tym co się udzielają ale musicie zrozumieć ze mam dość tego co częśc osób wyprawia. Jeśli nic nie ulegnie zmianie to możliwe ze odejde z forum jak i zabiore serwer VPS na którym jest obecnia baza danych jak i TeamFortress2. Ale ogłosze to wcześniej by nie było problemów i by można było zakupic coś innego na czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Nieobecna na forum od 16 do 18 lipca. Wyjazd do rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Wiem, że i tak się tu ostatnio dużo nie pojawiam, ale wyjeżdżam na 2 tygodnie nad morze, szaleć i korzystać z wakacji jak do tej pory ;p Mam pakiet na neta i smartfona, więc może znajdę na forum parę minut... tygodniowo. A przynajmniej się postaram. Btw., najs dizajn ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się