El Martinez Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Takie tam takie ;P EDIT: WOOO, post nr 666 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Większego ni ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Udało się! W końcu mam swoje aktualne zdjęcie! Nareszcie!! Mało tego, mam na sobie to, co podczas MLK, czyli większe szansę, że mnie ktoś skojarzy to znaczy koszulka inna, ale tego samego koloru, więc... Przejrzałem temat i powiem tyle: może nie jesteśmy najbardziej urodziwi, ale naszych pegasis to nam mogą pozazdrościć xP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 DiscorsBass,ja myślałam,że jesteś dziewczyną Kolejna niespodzianka Dobrze, mogą być więc grabie? xD Ten temat jest pełen niespodzianek... ~Discors Nikt nie nazywa mojego Discorsia kobietą! NIKT! ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Łapcie i to. Ja to ten ze związanymi włosami i najmniej krzywą facjatą. Estherenn, kiedy ty kobietę z brodą widziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Estherenn, kiedy ty kobietę z brodą widziałaś? Hehe,to było nim zobaczyłam zdjęcie xD No ale nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz mi się to przytrafia A w sumie jak wszyscy dają, to ja też. Zdjęcie z kotem musi być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 może nie jesteśmy najbardziej urodziwi' date= ale naszych pegasis to nam mogą pozazdrościć xP Hehe masz racje Discors xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nie zgodzę się z tym pierwszym xP Estherenn, ale wieeeeelki ten kot Albo się tylko taki wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Estherenn, ale wieeeeelki ten kot Albo się tylko taki wydaje. On jest taki gruby xD Ale nie mój, ja bym tak swojego nie spasła :3 @Down no ba! jak na profesjonalnej sesji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Tak bardzo kot, tak bardzo ekstra jakość zdjęcia :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Takie tam z dragunem Stachulem A tu z rogiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nowe foty z 18-stki kuzyna. Uwaga! Stracicie mózg po tych fotach Styl Rainbow Dash! Nosiłem to do końca imprezy Chwilowa zmiana stylu Rainbow na styl Kazia Powrót do stylu Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 2 z rąsi robione ? Zarypiste xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 2 z rąsi robione ? Zarypiste xD Tak... 2 z rąsi... Szkoda że nie mogłem zabrać sobie jednej peruki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ja mam foto z sylwka w podobnej peruce.Niech je tylko znajdę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Kaziu takie pytanko z mej strony jak bardzo dużo wypiłeś jak robiłeś te zdjęcia ? Hmmm gdzieś miałem fotkę jak na meecie robiłem z paroma ludźmi grupowego dzióbka tylko muszę się przekopać przez tonę postów na FB ^^ @Symphony How sweet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 @Bluedraft 5 kieliszków 40% wódki i kieliszek 10% szampana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Taki młody ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Ale pusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Och tak dawno nic nie wrzucałem D: Pora więc to nadrobić! Oto trzy zdjęcia, by nie było zbyt smutno :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 A pomyślałem ze wstawię takie swoje, cywilne bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 W co tam grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Pewnie w Mass Effect'a 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Włosy nieogarnięte, bo dopiero zbliża się 14. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 D'AWWWWWWWW OMG, ale ja przy was brzydka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się