El Martinez Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 stwierdzam, że ten temat bez zdjęć martina i kaczego nie jest już taki sam :( Nasz klient, nasz pan ^^ Mam nadzieję, że na tę chwilę starczy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Marti, cóż to za wiosło masz? Wygląda jak Strato ale jak patrzę po gryfie to chyba Ibanez (nie wiem bo od gitar nie jestem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Perła, Carlsberg… coś mało tego, sam piłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 łohohohohohoho Gienie widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 @Suchy Tia, to Ibanez RG 2550Z Prestige. Bardzo polecam ;p @Sowa Na tym zdjęciu przedstawiony był tylko fragment stołu, co jednak nie zmienia faktu, że wielkiej imprezy to wtedy nie było ; ) Acz 3 browary z bonga to nie był dobry pomysł. @Major K Zgadza się, G36 od JG, jednak porządnie stuningowane ;p Acz ostatnio nie mam czasu na airsoft, wezmę się za to w długie wakacje po maturach ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Łapajta dzisiejsze z kamery i fejsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Ja się pokaże jak ujrzę 3 osoby, których nicku nie wymienię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 A ja sie pokaże jak bede mieć dostęp do kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nie potrafię zrozumieć osób, które krytykują swój wygląd ale i tak wrzucają swoje fotki do net i się z tego cieszą choć w sumie ja też miałem lekkie opory żeby się tu pokazać ale i tak już dołączyłem na fejsie, to co mi tam ^^ i nie pytać się mnie czy reklamuję ciuchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Taka dyskusja była już poprzednio. Skończyło na tym że Warmenowi włączyła się parodia - emoWarmen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Czas dzieci straszyć xD Zdjęcie sprzed miesiąca z jednego z pierdyliarda jammów z kumplem Któremu wtedy wiosło zakosiłem :3 Tak specjalnie dodaje rozmazane/takie na których widać mnie z kilometra zdjęcia ^^ Boże ale ja tu se gejowsko włosy zaczesałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Pokarzę swą gębę na tle słonecznej Italii nocą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Dobra dobra, ja też się pokaże http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=201208031928231.jpg&res=landing (Czemu ja mam taką jakąś łysinę na przodzie?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 a co tam tez pokaze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Anglia ...... o budkę telefoniczną widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Dokladnie Anglia, I co najgorsze nie spotkalem jescze bronies na wyspach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Co w Polsce się jużnei podoba??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 W Polsce jak najbardziej podoba, lecz pewne sytuacje zmusily mnie do wyjazdu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Masz szczęście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Dam swoje foto, ale będe wisieć, bo nie chcielibyście widzieć mego zrąbanego fryza. Za kilkanaście dni mam urodzinki, wtedy dam foto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nie ma tu nic ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 To się pośpiesz wszyscy są ciekawi kogo Kaziu podrywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Lol, znalazłem swoje zdjęcie - z przed chyba pół roku - w lenonkach Jak będę na pececie to podrzuce. BÓJCIE SIĘ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 It's kołdra style! Srsly. a gdzie zdjęcie Elizabetty? Miała kiedyś wrzucić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się