Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

Veni vidi vici

Dołączona grafika

(klik)

Koniec końców aparat skzyziowałem i robiłem zdjęcie ziemniakiem

- Nigdy się łaciny nie uczyłem, ale coś tam z niej kojarzę. Ze słówkiem "Vedi" nie miałem nigdy styczności, ale jeśli chodziło Ci o zdanie przypisywane Cezarowi, to brzmiało ono: "Veni, vidi, vici" ~ Avan

Znowu masz rację Avan ^^. Poprawione, a fakt iż swoich błędów nie widzę dopóki mi ich nikt nie wskaże to już mój problem ;/. Następnym razem wpiszę coś tak mało znanego, że nie będzie mieć to znaczenia :>

XYZIU I BRAEBURN DALI SWOJE ZDJĘCIE A MNIE PRZY TYM NIE BYŁO. D: Xyziu... Szczęka mi opadła. Gdybyś się tylko uśmiechnął i założył jakąś koszulę... OMG :O... I gdyby zdjęcie było wyraźniejsze... Ja nie mogę, Xyziu! :O Przystojny jesteś. Serio. Zapuść troszkę włosy, żeby były rozczochrane we wszystkie strony i będę w niebie <3 :D Braeburn! Jednak nie jesteś jak Takumi xD Ale epicka słit focia. Wyobrażałam sobie ciebie jakoś inaczej ;o To mnie trochę... zszokowało xD. Moim zdaniem trochę wyżej aparat powinien być. Epicka słit focia byłaby jeszcze bardziej epicka ;D A ja wróciłam z nad morza i być może (morze może, lol) wstawię filmik jak puszczam z kuzynem lampion. Ale najpierw ciocia musi odzyskać internet xP

XYZIU I BRAEBURN DALI SWOJE ZDJĘCIE A MNIE PRZY TYM NIE BYŁO. D:

Xyziu... Szczęka mi opadła. Gdybyś się tylko uśmiechnął i założył jakąś koszulę... OMG :O... I gdyby zdjęcie było wyraźniejsze... Ja nie mogę, Xyziu! :O Przystojny jesteś. Serio. Zapuść troszkę włosy, żeby były rozczochrane we wszystkie strony i będę w niebie <3 :D

Soczku :lunaderp:

Włosów zapuszczać nie zamierzam, chociaż wiem o co Ci chodzi, też lubię taką fryzurę :D A wyraźniejszą fotkę za jakiś czas dam ^^

Blue, bo przez większość imprezy albo mulisz, albo wymiotujesz. xD

Po pierwsze jestem Cholernie nieśmiały :fluttershy4:, po drugie pierwszy raz mieszałem i nie dziw się reakcji mojego żołądka :RmpP9:, zwykle pije tylko jeden trunek :rd8:

Blue przez Ksyzia niedługo będziemy mieć same Pegasis na forum

W sumie większość na forum to Faceci a więc przynajmniej zapanuje jakaś równowaga w przyrodzie :D

[info]Hosting iv.pl kasuje fotki dość często, imgur.com - chyba rzadziej niż imageshack, wymagane jedynie otwarcie od czasu do czasu. Minus.com nie kasuje wcale (przynajmniej tak piszą w help'ie). Dropbox twierdzi, że użytkownicy, którzy ośmielają się nie płacić, nie znają dnia ani godziny ;)[/info]