Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Kolejny "Pajro" ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Arya, robi wrażenie, jeszcze na tym tle Ty tylko nie przesadź z tym rozjaśnianiem, bo jak się przeholuję to podobno strasznie niszczy włosy. Mogą zgumowieć, czy jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arya Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Niszczą się w cholerę, ale myślę że warto. Moje były na tyle mocne, że tylko trochę ucierpiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Nie wiem, po jaką cholerę wrzucać tutaj zdjęcia siebie w masce gazowej/arafatce/koszu na śmieci na głowie. Po prostu z czymś zasłaniającym twarz. Albo się pokazuje siebie, albo nie, bo takie coś to imo bez sensu ;p Albo jak Hayate, 500 takich samych zdjęć, tylko z inaczej ułożoną grzywką. Ot, moje biadolenie ;d O, a tutaj mały Marti ^^ I dla porównania duuuży Marti ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Cel, dobre to xD W sumie... nic dziwnego, że się bawiłeś Maluchem jak zabawką, widać, że nieco pary masz ^^ .nie wiem po co daje zdjęcie mojego brzydkiego pyska....ale chyba czas się trochę pokazać.... Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego. No i dobrze, żeś się odważył w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Cele widzę, że zamieniłeś żywe konie na konie mechaniczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 BRONIESiPEGASIS napisał(a):Cele widzę, że zamieniłeś żywe konie na konie mechaniczne Tak BiP na 24KM ^.^ To i tak więcej niż dwa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Skoro tak bardzo chcecie moje foto... Moja ulubiona sukienka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 SUPER WYGLĄDASZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 SUPER WYGLĄDASZ! Dziękuję. Ale coś czuję, że będę żałowała, że wrzuciłam swoje zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 No i fajnie, co chcesz xd Aczkolwiek za dużo tych różowych odcieni jak dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Tak bardzo słit focia, bo nie chciało mi się szukać innej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 SUPER WYGLĄDASZ! +1 BiP :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ale coś czuję' date=' że będę żałowała, że wrzuciłam swoje zdjęcie.[/quote'] Fakt połowa forum teraz będzie latać za Tobą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Fakt połowa forum teraz będzie latać za Tobą xD Zbytnio mnie nie pocieszyłaś, ale i tak nie jeżdżę na meety. Jestem bezpieczna (chyba). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zbytnio mnie nie pocieszyłaś' date=' ale i tak nie jeżdżę na meety. Jestem bezpieczna (chyba).[/quote'] Ja też nie bywam na meetach, ale i tak na forum pojawiać się mogą ... znajomi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Heh...ja się boję ludzi i o meecie mogę tylko marzyć... A ja przez to wszystko nie mam zamiaru się pokazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Oj tam, na meetach nic nadzwyczajnego Ci się nie stanie xd Co nawyżej się pozachwycają tym, że kolejna pegasis ich zaszczyciła ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Co nawyżej się pozachwycają tym' date=' że kolejna pegasis ich zaszczyciła ^^[/quote'] No w sumie przeważa tutaj strona męska, ale i tak osoby, które często przebywają lub mieszkają w Gorzowie pewnie gdzieś mnie już spotkali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 A ja przez to wszystko nie mam zamiaru się pokazywać. Och no weź.... zapraszam do Poznania, poznamy się w Poznaniu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 A oto moje kolejne fotki. To są chyba ostatnie zdjęcia jakie dodam w tym poście. To zdjęcie potwierdziła ma koleżanka że wyszłam dobrze. Jedno z moich ulubionych fotek. (dosyć znana. Zdjęcie... dokładnie z 10 kwietnia 2011 roku. Jeszcze kiedy nosiłam aparat na zęby. Kolejna fotka z "łaźni szkolnej." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 A nie mówiłem że BiP się zainteresował? No a jeśli? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Och no weź.... zapraszam do Poznania' date=' poznamy się w Poznaniu xD[/quote'] Od Poznania dzieli mnie jedyne 100 km. Może Cię odwiedzę jadąc na wakacje do Lidzbarka. A co do zdjęć Phinabelli : super wyglądasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Och no weź.... zapraszam do Poznania, poznamy się w Poznaniu xD Poznanie w Poznaniu... mym rodzinnym miasteczku ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Fajne foty, Fin xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się