Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Taa... true story. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 siara , czy ten po prawej to Rojo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Amol, cóż to za gitarkę tam masz? Główka przypomina leworecznego Schectera ale to pewnie nie to. Gitara to Cort Katana KX5 BKM, czyli wersja ze stałym mostkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Yup, właśnie on xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Roojo. <3 Dobra, uwaga, wrzucę swoje zdjęcia, które zostały masakrycznie oszpecone moją twarzą, bo robiłam je telefonem. Tak, mam te 11 lat, a właściwie rocznikowo 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ładne oczy Asiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Przelej trochę swojego piękna na mnie droga KreeoLe. A tak poza tym to zacne zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Meh brązowe... Ładniejsze są szare ;_; Ale jak na 11/12 lat, to całkiem ładna jesteś! +10000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dobra, przyszła kolej na mnie. Trochę się boje wstawiać tutaj swoje zdjęcia ale raz kozie śmierć. To ja 6 lat temu Takie tam z melanżu I z moją lubą :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Zawsze marzyłam żeby mieć z nim Foto Patryk Rojo Rojewski rządzi ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 W sumie... Co mi szkodzi, to Wam oczy wypali Stare zdjęcie sprzed półtora roku Sama nie wierzę, że to tu wstawiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Sama nie wierzę' date=' że to tu wstawiłam[/quote'] Ja też wstawiłam swoje zdjęcie i też nie wierzyłam, że to robię. A co do zdjęcia: ładna jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Hahaha ^_^ Zrobiłam zdjęcie mojemu koledze współprowadzącego konto Wyszedł Like a Boss przymierzając swój garnitur ! Pozdrowienia Mojego zdjęcia nie dostaniecie , jestem nieuchwytna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pinka, nawet ja odważyłam się dać moje zdjęcie, co nie było łatwe, bo jestem chyba jedną z bardziej "znanych" i udzielających się osób na forum w tym wieku (nie licząc małych trolli). Pokaż się, najwyżej cię wyśmiejemy, powytykamy palcami, rozniesiemy plotki po całym forum nikt ci nic nie zrobi. Dawaj swoje zdjęcie! Zawsze marzyłam żeby mieć z nim Foto Patryk Rojo Rojewski rządzi ! Ale tu się zgodzę. Marzenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Mojego zdjęcia nie dostaniecie Ja dałam swoje zdjęcie i jakoś żyje. Nie ma czego się bać. A zdjęcie jest super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ja dałam swoje zdjęcie i jakoś żyje. Nie ma czego się bać. A zdjęcie jest super. Popieram, zwłaszcza Twoje zdjęcie Leeth xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Wczoraj były moje urodziny więc wstawiam zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Fajne konie 0.o xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Celestor na pewno da seal of approval xD Ciekawa fota xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Boże, ceberkoń! Z początku nie mogłem się połapać dafug Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Mojej siostrze się nudziło i zrobiła mi zdjęcie jak jadłam obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 No to spóźnione : Smacznego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Yey Unbridle, a jest starsza, czy młodsza? Fajna fota, ale tak ciut za bardzo z profilu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Fajna fota' date=' ale tak ciut za bardzo z profilu xD[/quote'] Wiem. A tam dalej jak się przypatrzycie to widać moją babcię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 A co mi tam, dawno nie wstawiałem. Zdjęcie z dzisiaj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się