Aaaa Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 A teraz mój cosplay na Krakon! I BEST BROŃ EVER! Podziwiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Stachul, co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Toz to jest epicka broń ze... wszystkiego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 NIE! Tak,opanuj się bo jeszcze kogoś zgwałcisz przez monitor! A co do tej broni...ciekawe po którym dotknięciu się rozwali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Tak,opanuj się bo jeszcze kogoś zgwałcisz przez monitor! A co do tej broni...ciekawe po którym dotknięciu się rozwali Nie zgwałcę, aż taka to nie jestem. ;_; A co do broni przypomina mi kij do hokeja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Nie zgwałcę, aż taka to nie jestem. ;_; A co do broni przypomina mi kij do hokeja. Wole nie ryzykować *rzuca ciastko aby się nim zajęła* To jest połączone taśmą klejącą....ciekawe po ilu krokach się rozpadnie na kawałeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 A oto pokłońcie się przed......MOLESTYNĄ ! Tak,moja świnka ma na imię Molestia, i jestem z tego dumna,any comments ? NO ? Fine... To ja i moja mała gangsta !!! (Nie,nie maltretuje jej,sama tam wlazła więc zrobiłam zdjęcie ^^" ). A tu macie Tamarsona i jej łet mejnn ~ ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 A teraz mój cosplay na Krakon! I BEST BROŃ EVER! Podziwiać Biorę Cię do mojej armii na wypadek ataku słoni z serem zamiast głów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jak zwykle moje posty znikają w cieniu innych,klasyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 A oto pokłońcie się przed......MOLESTYNĄ ! Tak,moja świnka ma na imię Molestia, i jestem z tego dumna,any comments ? NO ? Fine... To ja i moja mała gangsta !!! (Nie,nie maltretuje jej,sama tam wlazła więc zrobiłam zdjęcie ^^" ). A tu macie Tamarsona i jej łet mejnn ~ ._. Ale ci ta świnka zmolestowała łeb,taki rozczochrany *rzuca szczotkę* Omg,czy ja widzę żółtą łapkę na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Łeb rozczochrany bo mokry ^3^ tak,to żółta łapka ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Omg,omg,omg żółta łapka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Obok jest jeszcze czarna // OMG OMG Twoja sygna! Mogę się na nią gapić cały dzień //. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Tutaaajj <33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Omg,omg,omg łapka! Ja mam tylko papugę na ścianie // OMG OMG Twoja sygna! Mogę się na nią gapić cały dzień //. No wiem~ ♥ Jonghyun jest śliczny ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Stachul - oh sweet Luna... ^ Ten gość z sygny wygląda pedalsko, pewnie do tego nosi spodnie rurki i łazi do kosmetyczki. Tamara - mam ten sam plakat z Luną! Od Olaf... Octavii go dostałem No i muszę przyznać, Moon ładną dziewoję sobie znalazł Jak zwykle moje posty znikają w cieniu innych,klasyka. Spokojnie, mam tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 ^ Ten gość z sygny wygląda pedalsko, pewnie do tego nosi spodnie rurki i łazi do kosmetyczki. No bo on gwiazdą K-Popu jest i inaczej by go nie wzieli Ale i tak strasznie mi się podoba kolor jego włosów ♥ Spokojnie, mam tak samo. Widzę że nie jestem w tym osamotniona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 No i muszę przyznać, Moon ładną dziewoję sobie znalazł Ja tu się modle żeby on tych zdjęć nie zobaczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Tamara on już na bank je widział. Jak nie te, to masę poprzednich, które wrzucałaś.No bo on gwiazdą K-Popu jest i inaczej by go nie wzieli Ale i tak strasznie mi się podoba kolor jego włosów ♥No fakt, kolor włosów ma fajny. Szkoda, że mi by nie pasował ;_; Widzę że nie jestem w tym osamotnionaZałóżmy klub posiadaczy olewanych postów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 No fakt, kolor włosów ma fajny. Szkoda, że mi by nie pasował ;_; Mi tez chyba nie i nawet by mi taki nie wyszedł..czekaj...on miał kiedyś ciemny brąz..oh.Ale i tak by mi nie pasowało ;_; Dlatego sobie kupiłam czerwoną szamponetkę Załóżmy klub posiadaczy olewanych postów! Not bad pomysł,jutro wstawię swoje zdjęcie jak wrócę od fryzjera z moim zmartwychwstałym pasemkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Co do tych włosów to ja takie miałam ale już mi trochę zeszło i muszę poprawiać,na fotce nie widać bo mam mokre ale jeszcze trochę zostało. Co do klubu,ja na czele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Co do tych włosów to ja takie miałam ale już mi trochę zeszło i muszę poprawiać,na fotce nie widać bo mam mokre ale jeszcze trochę zostało. Oh,czy ja już mówiłam że mam słabość do osób z blond włosami a ten kolor co ma Jonghyun mi się szalenie podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ja tu się modle żeby on tych zdjęć nie zobaczył - Widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Nie jestem pewna co do płci osoby stojącej obok niego ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się