Xinef Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Nie mówię o byciu Bronymi. Tak jak Brony nie musi być kucykiem, żeby być "za starym na kucyki" tak samo kuc nie musi być Bronym, żeby być za starym na Bronych.... chyba. Ale co mi tam, dołączę do tej całej dywersji... uwaga, zdjęcia zdaje mi się z okolic lat 1998 i 2001, sądząc po numerkach klas. Wzięte z nk.pl, więc zakładam, że wizerunki są publiczne i nie muszę pytać wszystkich osób obecnych na zdjęciu o zgodę na upublicznienie xD Ja po lewej, środkowy rząd, sweterek z trzemia pionowymi paskami w różnych kolorach. Ja po prawej na dole, w zielono-brązowej kamizelce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper9 Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Czy mi się wydaje,czy wszyscy oprócz mnie byli ładniejsi w dzieciństwie...co ja gadam,wciąż jestem brzydki <udawany płacz,żeby wywołać litość> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 (edited) Nie martw się, mam ten sam problem co ty *chlipu,chlipu w kącie* Edited July 19, 2013 by Mrs.Octavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Applejuice Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Tak, piszcie w internetach, że jesteście brzydcy, niech wszyscy się dowiedzą! <udawany płacz,żeby wywołać litość> Brat łóżka nie pościelił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper9 Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Bez powodu bym maski p.gaz nie zakładał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xinef Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 (edited) Bez powodu bym maski p.gaz nie zakładał... Maskę pegazkę zakłada się, żeby wyglądać jak pegaz... ewentualnie, jak ktoś w okolicy ma tendencje do niezdrowego odżywiania i w efekcie emituje różne niebezpieczne gazy. Gdyby chodziło tylko o wygląd, to raczej powinno się używać papierowych toreb, jak ta którą Derpy miała na głowie na Noc Koszmarów. Przynajmniej można na zewnętrznej stronie narysować flamastrem jak chciałoby się wyglądać. Edited July 19, 2013 by Xinef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonifacus Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Brak klucza? No problem! Kolejne zdjęcie z "sesji" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Teraz ja dam swoje (i nie tylko) zdjęcie znad morza So epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Co twoje koleżanki na bluzkę z Dashie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arashel Jajir Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Co twoje koleżanki na bluzkę z Dashie ? Bluzkę z Pinkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Ale tam wyraznie jest RD ;_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arashel Jajir Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 (edited) Ale tam wyraznie jest RD ;_: A koleżanki na nią bluzkę z Pinkie. Taki żart. A co na to koleżanki? Bluzkę z Pinkie. Żeby nie było offtopu, pewnego razu na kręglach. Czasy długich włosów. Pamiętam te moje strike'i. Porządek w pokoju to jednak bardzo ważna rzecz. To stare. Możecie się śmiać. To też stare. Edited July 20, 2013 by Araszel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 (edited) To jeszcze jedno... Wszystko na Dashie!?!http://i.imgur.com/eEViONa.jpg Edited July 20, 2013 by Camed Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Nie odnaleziono pliku D_D wrzuć na inny host. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Ups! Zły link. Oto znowu to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Przecież wyraźnie widać że bluzka z RD E_E Macie zdjęcie stare jak świat z roku 2009 aby nie offtop'ić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arashel Jajir Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Nie ogarnęłaś żartu :( Koleżanki na bluzkę z RD dały bluzkę z PP. Haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tisosek Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Jak to się jeszcze Dresoskiem było... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Przecież to Matjas,zawsze ma jakiś problem xP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matyas Corra Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 moje zdjęcie yay :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 (edited) To ja odświeżę temacik swoją twarzą. Nowe słuchawki Edited July 23, 2013 by Phinbella Flynn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 V jak Victory Albo V-Unit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 PhinCzuję się jakbyś wyżerała mi duszę tym uśmiechem Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Martinez Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Phin. To ja odświeżę temacik swoją twarzą. Nowe słuchawki Pierwsze skojarzenie: xd Wrzucamy zdjęcia z kamerek? xD akurat mam jedno aktualne, używam go w rozmowach na fb xD Jeszcze mam parę, ale z nieco innymi gestami i ich już raczej tu nie pokażę x Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 D_D Kojarzysz mi sie z tym gościem z 1D ( tak,nie lubię 1D ;_; ) Ale do ciebie nic nie mam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts