Arashel Jajir Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Największy fan czego? Robione na potrzeby skeczu, który sam napisałem, sam grałem wszystkie postaci i tak dalej. "Największy fan chińskiego koreańczyka numer jeden!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 (edited) a to ja : I Edited July 24, 2013 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Nuclear. Jesteś taki męski ... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 a to ja : I Heeeejjj Nuclear E_E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Te oczy..takie rawr xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Okej odświeżam, bo długo tu mojej mordki nie było. Fotogeniczna nie jestem, ale próżna tak, a więc chwalić! Tragiczne, ale ostatnie stareńsko jakie mi zostało Mistrz drugiego planu:: szczotka Grześko. Patrzcie! I pytajcie ile waże! Pochwalę się telewizorkiem z tyłu I takowe robione laptopowym aparatem. Stare, ALE jare. Pan skarpeta nieaktualny, ale zawsze cuś Heheszki. Żrem więcej niż mój tata. Ważę 34. Nie ćwiczę codziennie. Oh geez... jaka anoreksja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Slash Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Dobra wrzucam swoje bo nie mam co robić xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Gitara Kawaii~ tulałabym Masz taki samo długie włosy jak ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Slash Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Gitara Kawaii~ tulałabym Masz taki samo długie włosy jak ja! - Haha spodziewałem się innej reakcji a i tak jutro do fryzjera xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Gitara Kawaii~ tulałabym Masz taki samo długie włosy jak ja! Uspokój się,masz tu ciasto i się nim zajmij *podaje ciastko* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 (edited) Dla zwierzaków to można by nowy temat założyć, bo tutaj to jest po prostu off-top. EDIT: Macie, nowy temat dla zwierzaków: http://mlppolska.pl/watek/6782-pochwal-si%C4%99-zwierzy%C5%84cem/ Edited July 24, 2013 by Linds Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Yah, dokładnie. Przestrzegam przed robieniem sobie z tematu miejsca pogaduszek. Od tego jest SB, privy, czy jakieś komunikatory, choćby gołębie pocztowe. Mimo, że to Wymiar Discorda, trzeba się kontrolować, żeby temat z "daj swoje foto" nie zamienił się w "daj zdjęcie swojego lewego buta i pospamuj o tym ze wszystkimi userami". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hayate Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Warmi, na drugi powinien być dopisek Always watch xD To mua z wreszcie przyciętą grzywką tak bardzo dużo piegów Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 (edited) Słońce robi swoje Hayatko ;_: niestety też znam ból piegów. Ładne włosy Edited July 25, 2013 by Tamara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever3Tree Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 (edited) Zdjęcie z serii "Od dwóch dni szukam zasięgu i nadal nic". Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Nocnej Łuski, który przypadkiem zdobył relację z tego jak niemal zostałem utopiony przez nadgorliwego przyjaciela nie do końca rozumiejącego zasady działania kajaków... Edited July 29, 2013 by EverTree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Myślałam, że drzewka są niezatapialne Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Właśnie.... Drewno pływa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Nie, totalnie nie mam Applejack na głowie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzyogas Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Przypominają się czasy gimnazjum .-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadudałe Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Jakość kijowa, ale to nie ma znaczenia. Dżem vel Kapitan Zwyrol przed butami w Oświęcimiu. iiiii przed sztucznymi kończynami. Dżeeeemuuuuuuś! Fotogeniczna bestio . Musimy częściej się ogarniać na jakąś akcję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Jakość kijowa, ale to nie ma znaczenia. Dżem vel Kapitan Zwyrol przed butami w Oświęcimiu. Z czego sie cieszysz ? ._. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Moi we własnej osobie (świeżynka ) . Tylko nie krzyczcie:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/577192_562946910433677_214485570_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 No nic, kiedyś trzeba. Wspominka z ostatniego weekendu u mnie, w składzie Dżem, Sakadetsu, Bartis, Avan i mający ochotę złoić im skórę Ja. Po piwach, a przed wódką podjarany szedłem już z whisky xd Aparatowi udzieliła się atmosfera: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Słit focia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts