Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N:Tró Otakóóó się kłania. A:Dat dark plot. Chociaż nie wiem, jak ona tam wlazła, ciekawy. S:Ładny, lubie te odcienie niebieskiego i Lune. U:Szalona, chyba mnie nie lubi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N:Lubię takie długie, ta jest super. A:"WTF?" S:Gramy sobie gramyy .__. U:Lubię ją, myśli, że jestem Tróo Otaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nick: Jakiś taki chińsko-bajkowy. Hidoi było lepsze. Avatar: Lunar plot. Podobny do jej niegdysiejszego Sombry. Sygna: Luna zawsze spoko. Dość popularny typ sygnatur. User: Niestety nie potrafi rozróżniać płci, mam nadzieję, że szybko się nauczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nick: GoForGold? StayForMoney pls. Podoba mi się, całkiem oryginalnie. 9/10 Avatar: Wieje Mhookiem przez duże "r". Ale to Raritia więc 8/10 i nie wracajmy do tematu Sygnatura: Kucykowa istotka zaginiona w czasie i przestrzeni, ogólnie całkiem fajne. Oprócz tego reklama spoko działu 8/10 User: Ciekawy człowiek, ogarnięty user i dobry moderator. Pochwalam i aprobuję, słuchajcie się tego człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Kruczek zawsze będzie chyba najbardziej znanym ptaszkiem na naszym forum . Pewnie po raz milionowy powiem, że kruki mi się z inteligencją kojarzą, więc jest to jak najbardziej pozytywne skojarzenie. Dlatego nick na plus. A: Tradycyjnie Grzesiu Dom. Widać, że użytkownik bardzo lubi tę postać. To dobrze, że się z tym nie ukrywa . A sam obrazek dobrze wpasowany, pasuje jako avatar. S: Scena z Dr. House'a, poniżej reklama . Ogólnie schludnie, nie mam się do czego przyczepić. U: Lubię go. Jest bardzo miły i ma poczucie humoru. Ma fajne odznaki i lubi moją marynarkę. Nie mam pytań, dobry user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N:Przypomina mi nick po kawale na Prima Aprilis. A:Nie przepadam za SB, ale art jest ładny i uroczy. Dlatego jest gupi. A:Kocham ten obrazek |D U:Jest bardzo fajny, ogarnięty, ma mało postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Wolałem chyba stary ale ten też ok. A: Słodki Sombruś S: To jest coś.. Bardzo mi się podoba! U: Znam już ponad Rok i bardzo lubię ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N:Kojarzy mi się z waflami w syropie, które można kupić w sklepach. Słodko. A:Fabjulus Rarity, ładne tło, jednak nie podoba mi się to, że wygląda jakby latała. S:FabFabFabjulus! Chociaż nadal wyglądają jakby latały. U:Chyba niedawno wrócił na forum, nie znam bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Samochód Kucyk i coś. Fajne bardzo. A: Nie znam tej postaci. Rysunek sam w sobie ładny. S: Taki duży gif, aż sprawdziłam, czy nie za duży. U: Pamiętam, jak kiedyś nad avatarem miała napis "Tylko dobre dżinsy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Kojarzy mi sie z papryką i ostrym jedzeniem...I jeszcze czymś, ale nie moge sobie przypomnieć. A: Taki uśmiech ala me gusta... Lubie to. S: Bardzo mała sygna, meh. Ale są chamskie reklamy, więc może być. U: Nie znam, wydaje sie być fajny. No i ma piękną księżniczkę w znajomych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) N:Ktoś tu się ocharał. A:Fajny hłopczyg z anime, Aoba? S:Aobax2, słodki U:Pisze coraz większe zdania, co mi nie wychodzi ^^ według forum jest moim oficjalnym wrogiem Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Fajny nick, z tym znakiem na końcu ładnie to wygląda. A: Need a plushie like this. S: Same gify, tyle magii. U: Ponoć wróg Ihary, chyba nie jestem na bieżąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Ale to lepsze Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) N: Rozumiem tylko hidoi i okami, ale nwm co znaczy mesu. Pasuje do niej. A: Tak bardzo kawaii . Taka paruffka Sombra. Nie moge przestać sie paczeć. S: Luna, jej nick i pojawiający sie i znikający napis . Nie podobają mi sie kolory. I tradycyjnie spoiler~. U: Napisała, że jestem jej wrogiem... według forum jest moim oficjalnym wrogiem To komplement? Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) N:Dziwny i brzyski. A:Lubie takie linearty. S:Aoba i gość którego nie znam, pedałki. U:Nie ogarnia, że ja nie mówie tak tylko, ze jest wrogiem, tak forum zdecydowało jest takim tróó mangozjebem, ze nie wie, co oznacza "Mesu", jprdl. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) N: Podoba mi sie. Mogło być same Hidoi, ale jest ok. A: Sombra ala paróffko-balon ze słodkimi paczyłami :>. Taki słodki. S: Nie podobają mi sie kolory, ale za to ten gif w spoilerze... U: Nie ogarniam jak może mieć 0 punktów za pisanie tak małych zdań. Podoba mi sie No to co znaczy "mesu"? Może wiem, ale po prostu mi sie nie chce myśleć. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N:Jej nazwy są bardzo dziwne. A:Chcę Cie zjeść, muszę. S:Kawaii, takie cosplaye, takie takie fajne. U:Jest zboczona, myśli, ze jak ona miaął punkty i bany to ja też muszę mieć, nie ogarnia, że Mesu oznacza "Zła", a niby taka tró otaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Tak bardzo okrutny i japoński. Czyli to znaczy "Okrutny zły wilk"... A: Przesłodki Sombra jako paróffka. Taki mały ogon. S: Może być, bez napisu było by lepiej. Pacman, prosze wróć. U: Ogarnia gimpa i ma 98 lat . Chyba coś do mnie ma. Teraz ogarniam, to tak jak z hajime, ogarnęłam dopiero po paru dniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Teraz kojarzy się z bólem gardła... co ja mam za skojarzenia. A: Jakiś facet bez kolorów. Fajnie to wygląda. Na + S: Facet którego ciągle u niej widuje.... . U: Odświerza zabawy. Polać jej za to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N:Ciekawy&oryginalny. A:Discord na bogato, nic dodać nic ująć. S:Scenka z MLP+ linki . U:Kojarzę lecz słabo znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Znany na forum i podobnie jak ja nie wstydzi się swego kraju i podkreśla w nicku to. A: Fajna minka różowego kucyka. S: Sporo linków i reklam. U: Jeden z moich znajomych, od dłuższego czasu, mam podobne zainteresowania... Prowadzenie quizów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Takie złączenie naszej wspólnoty. Bardzo szacunek mu za to. A: Takie słodkie. Całujące się kucyki. S: Znowu całujące się kucyki. Nadal słodkie. U: Lubi shippingi. Ja także je lubię i szanuję go za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 N: Dłuuuugi nick (pomyśleć, że to mój kiedyś był najdłuższy na forum ) Nick ewidentnie pochodzący z anime z "Bleach" A: Awatar z Discordem... Osobiście wolę kucyki, ale ten awatar miało już kilku WIELKICH ludzi, nie tylko tu na forum, ale i na innych, dlatego bardzo dobrze wspominam ich wszystkich, widząc go. Dzięki temu choć kontakty przerwane, nadal pamiętam ich wszystkich. S: Discord ponownie, scena jakoś znana, ale nie pamiętam z czego... U: Spoko kolorowy, jeden z bardziej zaufanych, poznaliśmy się ....? Dawno temu, ale i tak jest spoko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nick ewidentnie pochodzący z anime z "Bleach" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 N-Cokolwiek on znaczy A-Discord lala meksicano xD S-YESSS! U-Nie znam niestety bo od dawna tu nie wracałem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się