Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Warmen Av: fajny kucykowy inkwizytor, aż ciarki przechodzą Sygna: zajedwabista User: SpoxX'owy. Nic doda nic ująć ... pozytywnie Znyxowany ( chyba gdzieś już to pisałem ) Też mam takie dziwne Deja Vu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kaziu Av: Przebrana Nyx Sygma: Kucyki i OC User: Jest git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Wiej007 Av: mhoczny OC Sygna: mhoczne oczka User: mhoczny...takich lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kaziu...kaziulex! Av: Nyx :3 Sygna: Kolorowy napis Kaziu a w tle różne osobistości które bym wymienił....ale nie wymienie User: Nie wiem czemu, ale lubię cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Chyba po imienny Avek: nie podoba mi się ........ Syga: zgrupowanie kucykowe User: wydaje się spoko.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: No , ciekawy stopień ;] Avek: Koleś , zaczynasz mi się podobać ;] (bez skojarzeń ) Sygna: Jak wyżej User: Nie znam , ale widać , że w dobrych klimatach siedzi (Battlefield itd.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Bonifacus Avek: Rainbow Dash Sygna: Też Rainbow User: Nie znam za dobrze, ale wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Steampunk na przykład? Avatar: Jest Spromultis, jest +10 do szacunku Sygnatura: Wątek nie istnieje. User: Nie znam zbyt dobrze, ale lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Olcia Keolcia Avek: Pączki! Sygna: Jeszcze więcej pączków! User: Spoko dziewczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Zabrali mi zabawe ;_; Nick: Kasia? : 3 Avatar: Caaaaaaaaaaaaaaaaaadence Sygnatura: miss ;_; User: Widze pierwszy raz, wydaje się spoko osóbką :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: 3 słowa Av: O ile sie nie mylę to nowy Sygma: Też nowa User: 5/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kuba Avatar: Wiem.. kiepski dowcip. Sygnatura: Rainbow Dash User: Dobrze go nie znam. Nick: 07, zgłoś się. Avatar: Albo zepsuła mi się karta graficzna, albo masz nową grzywę. Sygnatura: Oczy User: Aktywny i chwała mu za to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Keola Avek: Wynalazca pączka Sygna: znów ten sam pan. User: Kurde, napisała że mnie lubi. Chyba nie mam wyjścia, też lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick to taki przyszłościowy emm.. z szczyptą kucykowości :3 Avatar Lunowo Flutterowy Sygnaturka z Kiwającą się głową Fluttershy patrzącą na pieska xD Jak z przyszłości no to super user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kopacz chmur. Łopatą, tak jak u nas rowy, jak mniemam? ^^ Av: Wut. Sygna: Jest RD, jest okejka! (bugfix wersji z 'cyckami') User: Eee...nie wiem xD Żałuję, że nie mogę was poznać z osobna D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Warmen, kojarzy się z Warning! Av: Pasuje do osoby... inkwizytor Sygna: Bardzo się podoba, tajemnicza, przypomina jakieś okultystyczne symbole User: Nie wiem czemu nie podoba mu się jego nowy kolorek : ( Trzyma porządek i sam jest w porządku : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 nick Arjen cos ze mnienionego imienia niewiem avk: Luna co cute sygna: fajnie zrobiona ygna user: spoko słodziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Arjen Av: a jaki zaciesz Sygna: to samo co wyżej User. Miły Nocny Powiernik Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kaziu Av: So cute Sygna: is dis? REJNBOŁ DASZ !!! User: nie znam tu nikogo i wszyscy są dla mnie spoko , w tym Ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Bonifacus Av: Rainbow Dash! Sygna: Rainbow Dash! User: 20% COOLER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 nick;Kaziu avk; jakies OC sygna random pony user wiem tylko tyle ze mnie pominol.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Już to naprawiam Nick: Sakadetsu Av: kojarze te mordke ale niewiem z kąd Sygna: DUEL MASTERS! User: miły user. Fan takich anime jak np: Duel Masters. Nic dodać nic ująć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kaziu Av: OC Sygna: Pierwsze co zauważyłem to... :heart: User: jest kompletnie wszędzie... To... TO JEST STRASZNE! A tak poza tym wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Suchy2601 (sucho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie XD ) Av: ziom na rowerku se popie*****a XD Sygna: KWINSHATCKJSNWCCSWCCTFPMŻPTLKNZPITSBOMNIRJSOCPTPKHIIMSBKBJS xD User: Spoko *zagląda w profil* Gościu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Bluedraft Av: ładnie narysowany OC Sygna: RYSOWANIA CZAS User: SpoxX'owy koleś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się