Gość Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nick: Pawlex - prawdopodobnie od imienia, cóż mogę dodać Avatar: Kojarzy się ze Stalkerem Sygna: No, widzę, że fan Residenta User: Wydaje się być w porządku, tylko te żarty o ślimakach... :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick: Snails pewnie lubi ślimaki Avatar: Niestety zapomniałem jak on się nazywał :( Sygna: Cztery kucyki ale ten którego zapomniałem na pierwszym planie. User: czasem widuję ale nie za często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick: Niezwycięzony... w byciu Forumowym Leniuchem Śmierci? Avek: Wycinek z któregoś tam odcinka z Pinkie Sygna: My również bro User: Jest spoko, widuje go ostatnio dosyć często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick : Bez imienny kot to bardzo dobry pseudonim, a wiecie czego ? W tej kwestii musimy mu pogratulować, ponieważ nikt nie wie jak ma na imię, chyba, że zajrzy do jego profilu . Awatar : Jak już pisałem.. Bardzo mi się podoba 10/10 Sygnaturka : Fus Ro Da jest o wiele gorsze od Fus Ro YAY ! Tytuł : Tak, zgadzam się w 100 % Jesteś prorokiem xD Użytkownik : Bardzo fajny 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick - wzięty z serialu, ale ujdzie Avek - nie ma to jak muza w uszy, i leżeć na chmurce Sygna - za Sabaton masz u mnie plusa, a i Dash też nieźle wygląda User - Fajny i sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 nick :ares prime nie kojarzę z niczym avek:ktoś tam z luną (av zmieniany dzisiaj jak sie nie myle) sygna : lubi dać w mordę ( i to właśnie kocham ) user : fajny ale nie dane mi było z nim rozmawiać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick: Bardzo fajny korek z Ciebie Avek: Ołsom Sygna: Moje klimaty bro User: Fajny i miły... ogólnie gut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 N: Średni........ nie zbyt mi się podoba le zły nie jest 7/10 A: Nie podoba mi się może dlatego, że nie przepadam za FS........ 2/10 S: nie wiem co napisać.... nic powalającego 5/10 U: Jeszcze nie znam, zbieram dane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick: Jak dla mnie PRO! 10/10 Avatar: AJ z bronią palną... mi pasuje! 8/10 Sygnatura: Wojna? Postapokaliptyczny klimat? 9/10 Użytkownik: Jeszcze nie znam świeży jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick: Argo, gdzieś już taki nick słyszałem Fajny fajny. Avek: Portal, wersja kucykowa. Ciekawe plusik :F Sygna: Przerobione scenki z "Władca pierścionka" User: Zarejestrowany wczoraj(4.08.2012), widzę go po raz pierwszy. I witam go serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nick: FOXX7896 no i po co tyle cyferek? No po co? Avatar: Pikselowy kuc. Sygna: pikselowy kuc przed laptopem User: Aktywny w rozmówkach, ale mógłby być trochę bardziej szalony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Avek : Pinkie Pie Nick : cóż, chyba w życiu też się nie poddajesz. Sygna : Święta prawda ! Popieram z całego serca ! Wódki mu dać (o ile jest pełnoletni). User : Coś cię mało na forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Kombinacja Ares i Optimus Prime (You don't say) ale oryginalność się liczy więc git Avatar: Luna i Optimus (ogółem fajny) Sygnatura: Robot z browarkiem i mądre cytaty pod obrazkiem User: Aktywny jak hmm oczy podczas czytania książek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 nick : mortron102 za dużo cyfer umiem liczyć do 2 :( av: derpy bawi sie w wolverine sygna twilight user: dopiero poznaje ale wydaje sie być w porzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: KorQ...no po prostu KorQ Ava: Dwie flutterki w pozycji....albo nie, nie ważne Sygna: Dajesz muzę na full bass, słuchasz wymienionych tytułów i zap*****asz jak ta vinyl User: Nie za często widuję, ale skoro daje muzę na full bass to musi być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick:Pawlex Pewnie ma na imię Paweł Avek: Koleś w masce gazowej Sygna: Mi się kojarzy z parasolką User : jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 N: Nie taki zły krótkie słowo plus liczba 2000 brzmi całkiem fajnie 8/10 A: Bardzo fajny. po prostu fajny 8/10 S: Prawie nie występuje 2/10 U: Wydaje się spoko choć nie che mu się odpisywać poprawnie w zabawach. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Dosyć... ciekawy. 7/10 Avek: Podoba mi się 9/10 Sygna: Wypełniłeś samymi bezsensownymi sensownymi rzeczami 9/10 User: Ogólnie często go widzę (może za często ) 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 N: Zawsze wydawał mi się dziwny... Może czuje sie samotna jak bezimienny kot?? 6/10 A: Nie lubię tego połączenia.... 4/10 S: Nie fajna.... ani fajnego tekstu ani obrazka.... 2/10 U Wydaje się spoko 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Imię tego majora kojarzy mi się z Chinami 6/10 Av: Patrze na niego i widzę Future Applejack 7/10 Sygna: Nie rozumiem wszystkiego z tekstu (bo czasem mam problemy z ang.) 6/10 User: Jak dla mnie spoko 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Kojarzy mi się z uciekaniem 8/10 Avatar: Taki mhroczny i zarazem bardzo łądny 9/10 Sygna: Coś czai się za rozerwaną pustką/czarnymi liśćmi. Soon. 7/10 User: Świerzy jestem, widziałem tylko przelotnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Nie wiem z czym mi się kojarzy ale fajny 8/10 Avatar: Lubię Portala i kuce (ba kto nie lubi) więc dla mnie fajne połączenie 9/10 Sygna: Nie wiem. Jeszcze oglądam tą prezentację ale 9/10 User: Dunno. Jestem tu świeży, a on jeszcze świeższy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Mortron102 przerobiłem kiedyś na "motor z tron 021" Avatar: Derpyrine Sygna: Twilight Sparkle User: Tak jak ja lubi Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 N: Fajny Kojarzy mi się z Solarisem niezwyciężonym. 9/10 A: Nie przepadam za Pinkie.........5/10 S: Bez napisu było by lepsze. Przecież nie trzeba się wstydzić oglądanie MLP na tym forum.... 5/10 U: Jeszcze nie znam N: Brzmi tak kosmiczno-bajkowo-obcoweo.....(a może jak nazwa jakieś stacji kosmicznej??) czy jakoś tak ale może być 8/10 A: Derpy ninja.... zupełnie to do niej nie pasuje, nie pasuje.... 2/10 S: Zgrabna i dobrze wykonana 7/10 U: ciągle zbieram dane na jego temat..... ocena w toku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 n:stopień majora a:AJ ze karabinem ( wiem pisze tak by cie wkurzyć ) s:battlefield tylko nie moge z niczym tego skojarzyć u:dopiero poznaje ale bardzo udziela sie na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się