Swahili Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N: Samochód, kucyk i jakaś końcówka.A: Znów z anime. Czy ten ptak to maskonur? W każdym bądź razie trochę maskonura przypomina.S: To jest piękne. ;_;U: Uwielbia używać tej emotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 N: Jakiś język. Więcej skojarzeń brak. A: Nie wiem kto to, ale jego uśmiech nie wróży nic dobrego. ;-; S: Kojarzę kolesia. Śmieszny jest... U: Z tego co pamiętam gadałam z nią kiedyś... chyba kiedy byłam nowa na forum. Ogółem nie znam za bardzo, więc nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N:Są ludzie i topory, ale żeby się wersalką urodzić? A:Japońska okładka 22 tomu PH, Oz ma na nim ZNP. S:Durne psy z GMO. U:Fanka Pandory, oficjall tró waifuu Oza Wersalki i wielbicielka pseudo psowatych, oh. Fajna osóbka, chociaż czasem gada burżuazje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Znowu ta sama osoba... oj tam. XD N: Samochód kucyk i coś tam. A: Niezły. S: Nie wiem dlaczego, ale mnie to śmieszy U: Widzę już z 4972398 raz, ale nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N: Kojarzy mi się z imieniem Wioletta lub z fioletowym. A: Pikselowa Pinkie... no nawet nawet. S: Niech zgadnę. Gif jest od Chiefa. Poza tym linki do rysunków i dA. U: Nie znam, ale zdaje się być w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) N: Violett kojarzy mi się z kolorem fioletowym... nie wiem czemu A: Ładna rozpikselowana Pinkie podoba mi się w każdym bądź razie S: Ładny gif, kilka linków reklamujących... ogólnie może być... U: Nie znam- nie oceniam @ MaLinka N: dość ciekawy, choć osobiście nie jestem fanem wieloczłonowych nicków A: Wygląda mi to na okładkę z Pandora Hearts... ale mogę się mylić S: Dwa ładne userbary i kilka linków dość standardowa U: Wiem tyle, że kiedyś spamowała mi chłoptasiami w kieckach w pewnej zabawie na forum... a tak to nie znam Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) N: Pierwsze, co mi przychodzi na myśl: drzewo iglaste xd A: Vector, całkiem fajny. S: Fanfary w wykonaniu księżniczek w ruskich czapkach, dobre XD U: Nie znam, ale zdaje się być miłą osobą. A propo koloru, zgadłeś Sosno, bo po niemiecku Violett to fioletowy Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N : Kojarzy się z tą Pinkie na avku, ale w odcieniach fioletu A : Ta słodka pikselowa Pie S : Jak ja to kiedyś uwielbiałam z siostrą xd ... a nie.. nadal uwielbiam ten teledysk U : Najlepiej nie znam, ale bardzo lubię dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N: Ferecośtam. Kojarzy mi się z Ferrari. A: Coś za bardzo się stresuje, co? S: No nawet, nawet. Ujdzie. U: Fere, rozwalaczka mózgów. Jest żonką Sajbacka i matką Wiecznie Uśmiechniętej. Zraża psami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N:Frejesliri, wujek Norwegia będzie zadowolony. A:Czkawka, oh nie! S:Boże, tylko nie to, oczy mnie bolą, hapl. U:Pupilek forum, każdy ją wielbi, rozpętała zarazę z pieskami kolorowymi. Czuje się zazdrosna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N: Ach ta moda na te wszystkie tytuły. Sporo tego Ale grunt to to że autko pozostało! A:Humanizacja Islandii, ma pingwina na ramieniu, a pingwiny są OP N:Najlepsza sygnatura jaką widziałem Nie no, naprawdę bardzo fajny pomysł! U: Widuję nawet często tu i tam. Mimo że jest fanką (anime/mangi?) to jakoś nigdy jej z tym nie kojarzyłem. Można jej też pogratulować ilości postów, nie wiem czy ktoś ma więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N: Od razu myślę o wilkach, nick krótki i łatwy do zapamiętania. A: Rysunek Any bardzo ładny, jednakże pozbyłabym się tego podpisu, bo psuje nieco efekt. S: Fajnie zrobione, fajny cytat, parę linków. U: Znam z widzenia, bo czasami moje statusy komentuje XD Wydaje się być miłą osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 N:Zdradziła sekret swojego nicku, oznacza to fiolet po większości językach Niemiecku. Nie zgadłabym u.u A:Lubie piksel arty, ale ten ledwo ujdzie. S:Nie lubie MMD`owych pucyków. U:Widziałam kilka razy, nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Dziękuję za pominięcie mnie. N: Inne skojarzenie: Lyra jedzie Skodą, którą jest Octavia. S: Islandia z... Hetalii BW (lub jak tam się to skraca...). Fajne cienie. S: Podoba mi się. Zwala z nóg... No właśnie! Muszę zmienić sygnaturę! U: Waifuu Islandii, coś ostatnio rzadko z nią się spotykam na forum. ;-; *przypomina sobie co było równo rok temu* Ja chcę znów z nią spamować chłopcami w kieckach. ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N : TrusKaWka A : Oz na okładce..co innego ? S : Oz zachorowany na króliki i.. Writer U : Jest bardzo, bardzo fajnym cyganem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) N: nie wiem jak go przeczytać nawet, kojarzy mi sie z zniiekształconym słowem fragile lol A: co taki nerwowy ten koteł? Uroczy S: banner za bardzo wali po oczach jaskrawoniebieskim ale gify niżej są przeurocze, chyba sie kopsne na internety i sprawdze co to jest U: poważnie nie przypominam sobie ani jednego posta x.x ale przynajmniej nagrody masz i są fajne ^^ z opisu na profilu bardzo pinkaczowa osoba lol Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N: Najbardziej mi tu pasuje znak zapytania stojący w płomieniach jakieś takie skojarzenie A: Twilight jaka poważna S: Ah ile razy widziałem już Herkulesa ale zawsze mi się podoba U: Nie znam parę razy widziałem na forum ale ma dwie nagrody i po postach które widziałem wydaje się w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N : ...Kojarzy mi się z batonem xd A : Nie znam. S : Discord, znam, może być U : Nie kojarzę... U: poważnie nie przypominam sobie ani jednego posta x.x Może dlatego , że jestem Cassidy o innej nazwie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N: Skojarzyło mi się z szamponem. Wróć do Cassidy... . A: Paint ogląda nieprzyzwoite fotki Oxy'ego. S: Pewnie dalej jej fursona, lecz nie jestem pewien bo telefon. A w spoilerze jestem ja, kiedy przychodzę do niej w nocy. U: Moja żonka która zamienia się w nią coraz bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) N: Brak skojarzeń nie wiem. Kompletny brak pomysłów A: Nie jestem pewny, ale to chyba pies w koronie S: Jakaś wycięta scena z balu psów i jakaś królewska para. Niestety nie znam tego U: Bardzo w porządku. Widzę jego posty niemal w każdym temacie, do jakiego zajrzę xD Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N:Magnum A:Nie kojarzę, pewnie postać jakiejś gry S:Mememhehehehehehe Discord~ Trochę spłaszczony, ale co tam. U:Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N: Ahhh, pamiętam jak było jeszcze Mrs.Octavia...a tak wracając do tematu, to mi się osobiście podoba (◡‿◡) A: Brak jakichkolwiek zarzutów, ładny estetyczny. S: Senpai noticed you~ U: Znam wyrywkowo, wydaje się być miłą i mądrą dziewczyną 。◕ ‿ ◕。 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N:Yuki A akurat zaczęłam oglądać Mirai Nikki. A:LEVI HAJCZOO~ NOTAJM MI HAJCZOOO~ S:Czy to nie jest to nowe anime o siatkówce? DAWOJ NAZWE. U:Sym sempai, nauczyła mnie z Tumblra korzystać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N: Oryginalny i fajny, ale nieco za długi. A: Nie lubię anime... S: Aut też nie. U: Bytuje w innych rejonach forum niż ja, ma dużo nagród, więc musi być zdolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 N : Krótki... kojarzy się z smokiem. A : Ładny, podoba mi się. S : Zarąbiste skrzydła U : Jest całkiem fajna, zrobiła mi requesta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się