zorua12 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Rum z literą T Av : Nawet ładny Sygna : Cóż, mem User : nie znam bo ostatnio mnie nie było na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Zorua12 Av: Derpy w wielkiej bańce. Sygnatura: Śpiąca Derpy User: Bardzo fajna pegasis,lubię ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Elizabetta Av : Dashie Sygna : Znowu Dashie User : Znam tylko z "widzenia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Trum Av: Discord vs Celestia (kibicuje discordowi ) Sygna: Dance discord :3 User: Osoba pozbawiona znajomością kinematografii od strony komedii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Grilled. Avek: Pip 20% cooler? Sygna: Awesome ^^ User: Osobnik too manestream, bo jest nieoficjalnym avatarem D: No i prawie bym zapomniał - spoko gość xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Ksyziu Av : Wilcza Scoot Sygna : Sweet Kot User : Nie da się nie lubić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Trum Av: Celestia vs Discord Sygna: Discord dance User: Avatar Discorda, nie może być zły:rainderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Z przyszłości Av : hug Sygna : ładnie się Flutterka kiwa User : chyba fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: zorua12 czyli coś z dwunastką AV: Derpy w bańce Sygna: How sweeeet User: sądzę że spoko gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: niebieski AV: chyba Ocet Sygna: ołówek User: pomylił się, że jestem facetem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 User: pomylił się, że jestem facetem NO JASNY SZLAG !!! drugi raz w tym tygodniu Grrrrrr . Sorki :shy: . @sprostowanie User: Naprawdę spoko Userka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Po avku wnioskuję, że imię OCka? Podoba mi się. Taki lekki, zwiewny. Bluedraft.... szzz... Avatar: Narysowany @_@ Genialny! Sygna: Mało ciekawa, ale za to dużo mówi o użytkowniku :3 User: Jeden z aktywniejszych na forum i do tego genialnie rysuje! I mój imiennik *brohoof* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Bluedraft - hmm niebieski:P 5/5 Avatar: całkiem ładnie narysowany 5/5 Sygna: skromna, ale ołówek jest spoko:) 4/5 Ogółem: Spoko user, często spotykany:) 5/5 @edit Kolejny ninja! Nick: OjtamOjtam - widziałem koszulki z takim napisem:P 4/5 Avatar: Całkiem całkiem 4/5 Sygna: Bardzo ciekawa, ładna i wg. spoko 5/5 Ogółem: Bardzo ciekawy użytkownik, również często spotykany, ninja:P 5/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Kisiel Fisiel Avatar: Dashie Sygnatura: RD i Derpy user: Spoko użytkownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: elizabetta - stylowy, bez udziwnień Avatar: Rainbow Dash. I to taka fajna, lekko eteryczna... (nie mylić z erotyczna...) Sygnatura: Znów Rainbow Dash (co za zaskoczenie!) - Tu poza epicka i wręcz czuć wywiewający z ekranu patos. Na plus! Ocena końcowa: 10/10. Bo Ładnie się wszystko komponuje, a co! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Czyżby drzewo z lasu Everfree? Av: Klacz Dobroczyńca Sygma: Chce być drzewem User: Z tego co widzę jest od niedawna na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 User : Wiej Av : Mroczny Oc Sygna : Paczadła User : Bardzo fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Trum Av : Celestia i Discord, nice! Sygna : HATERS GONNA HATE User : fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Aashh . Ukradłeś mi kolesia do oceny xD To teraz na ciebie kolej .. Nick Kazik a jak ?! Avatar jest bardzo ładny tylko zapomniałem kurcze ,czy ja to gdzieś widziałem ? Fan fic jakiś ? Użytkownik bardzo klawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Cloud Kicker. Ładny nick Av: Piękna ręczna robota. Ogólnie: też jesteś klawym Brony. I widać lubisz muzykę. A jaką? Aashh . Ukradłeś mi kolesia do oceny xD To teraz na ciebie kolej .. Nick Kazik a jak ?! Avatar jest bardzo ładny tylko zapomniałem kurcze ,czy ja to gdzieś widziałem ? Fan fic jakiś ? Użytkownik bardzo klawy To Nyx z "Past Sins" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 No właśnie Nyx ! Lubię od dobrego Dupstepu przechodząc przez Rock i Hard Rock po Power Metal ,czasem Battle Metal . A ,że moje zainteresowanie muzyką jest takie duże to jeszcze gram na instrumentach jak mój tata xD Dziadek też grał . ^^ Ale żeby nie był off to Zapomniałem dodać ,że Kaziu jest klawy Brony bo jego Avatar patrzy się w górę i lubi dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Offtopic: ja też lubie metal, dubstep, itp. i z dżemem masz racje Topic: emm...to co chciałem ocenić już oceniłem z wyjątkiem sygny która jest 20% COOLER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick:Kaziu Av: Nyx Sygna: Śmietanka towarzyska: od Rainbow Dash po Celestie. User: Fajny, pozytywnie Znyxowany ( chyba gdzieś już to pisałem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick : Future Pony Av: NMM and Shy hug ;3 Sygna : Kozacko machająca głową Shy User : Fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Trum(na). Uwielbiam skojarzenia Av: Świetny. Sygna: ^^ User: Ho ho ho...cokół i adapter i w ogóle xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się