lurasidone Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N Powtórka A Ciekawy... S Dalej mi się nie wczytuje.. U Nie zna, ale może poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: The same... A: The same... S: No żadnych zmian w tej sygnie nie widze U: Nie zna mnie więc chętnie porozmawiam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Replin A: Admirał Gwiezdnej Floty z serialu Kapitan Bomba S: sygna z AJ z nickiem U: Nie znam go, stale widuję go w tym dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Dawcio drogą dedukcji dochodzę że jesteś Dawid (geniusz ze mnie) A: Rose zdaje się swoją drogą jest to jedna z ulubionych postaci mojego kumpla S: Rose po raz drugi tylko że uśmiecha się tak uroczo U: szczerze nie znam, ale czasem widuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N : BlackHawk fajna nazwa , trochę kojarzy mi się z takimi filmami jak np " Helikopter w ogniu " 9/10 A : Często zmieniany , ale głównie ze świata Bleach 9/10 S : Super chaotyczna i ten Discort 10/10 U : Często go spotykam w off topie i fajnie odpisuje na posty 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Już dobrze mi znany A: Również mi znany... S: Me gusta U: Znowu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N : Replin , kojarzy mi się z Chaplinem 9/10 A : Natomiast awatar , przypomina mi takie hity jak " Kapitan Bomba " 9/10 S : Jest zajefajna i AJ świetnie wygląda 10/10 U : W sumie ' date=' to jeszcze się tak nie znamy , ale wiem , że pisze równie dużo co ja w off topie , że nie nadążam z odpowiedziami i do tego lubi Rarity , Lunę i RD 10/10[/quote'] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Nadal to samo A: The same S: Bez zmian U: Nadal ten sam człowiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nick: Zwykły dam 7/10 Avek: Osobiście nie oglądam ani nie lubię kapitana bomby,ale spoko każdy ma inny gust 5/10 Sygnatura: Applejack,ale podoba mi się 10/10 User: Widzę go coraz więcej w offtopie i nie tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N Niecodzienny...7/10 A Ja tam nie wiem, o co kaman 6/10 S Cytaty mi się podobają 8/10 U Nie znam, ale może poznam 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek2001 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N Ciekawy nick pewnie z czasów nowożytnych A fajny S Bardzo pomysłowa ta sygnaturka u jak karzdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Imie i rocznik A: Fluttershy i RD S: Spitfire na bombie U: Dołączył ok tydzień temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallenleaf Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nick: wiej (wiać?, wiatr?) i numer słynnego agenta. Avatar: Ciekawy OC, szczególnie podoba mi się fryzura i kolorystyczne dobranie, w którym czarny nie przytłacza całości. Sygnatura: Bardzo klimatyczna, popieram. User: Opis nie kłamie, naprawdę lubi offtop. Po za tym kocha Heroes 3, i w tym brohoof. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Opadły liść? Lubisz jesień, jak mniemam? A: Colgate, inne niż wszystkie S: Must... obey... Pinkie... Przekaz podprogowy zamieniający ludzi w zombie posłuszne Pinkie? I like it. U: Nie znam, ale może kiedyś poznam, poza tym mądrze prawi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N Wiśnia? Accepted 9/10 A Twi nad książką? Accepted 8/10 S Epicka Twi? Accepted 8/10 U Nie znam za dobrze, ale chętnie poznam 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Z czymś mi się kojarzy A: Ciekawy S: Dobry art U: Już widziałem tu i tam lecz wciąż mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Wydaje mi się, że kojarzę ale pewności nie mam A: Moje zdjęcie jak się budzę rano xD S: Bez twarzy... kojarzy mi się Slender U: Wydaje mi się, że znam ale pewności nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N:Replin-nie wiem czemu,ale kojarzy mi się z Replay A:Koleś z wąsami S:AJ na tle gór i pnia drzewka,podoba mi się wyraz jej twarzy ^^ U:Wydaje się miły i zabawny,choziaż krótko go znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N Kojarzy mi się z Esterną...7/10 A Taki...taki...kawaii 9/10 S Nie wiem, o co kaman, ale podoba mi się 8/10 U Często widuję ją w offtopie, wydaje się być świetną osobą 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Kojarzy mi się z postacią z pewnej bajki ( jak już pisałem ) 9/10 A: Widzę , że koleżanka awansowała na Królową Forum :O 10/10 S: Super sygnaturka Ying i Yang 9/10 U: Znamy się już w miarę dobrze i na forum i po za nim i spoko się nam nadal rozmawia 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 NASU: Znowu on i żadnych zmian... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N Replay, please! 7/10 A Żandych zmian, nadal Kapitan bobmba 7/10 S Applejack...so quiet and nice 8/10 U Znam go już trochę lepiej 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Just the same A: Najs... S: Nadal to samo U: Coraz lepiej ją poznaje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nick: Replin. Avatar: Ciekawy. Sygnatura: AJ. User: Co tu dużo mówić, fajny użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Just eliza A: Postepowo S: I can't see... phone U: Pozyczyla mi raz poduszke na SB za co jej wdzieczny jestem ^^ Ogolnie bardzo mila osoba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się