Torrronto Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Po Prostu Replin A: Kapitan Bomba... nic dodać nic ująć S: Hmmm... specem od AJ nie jestem ale sygna fajna U: Kilka razy wyciągnął mnie z doła... fajnie się z nim na Skype gada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N: Just Torrronto A: No nie patrz tak na mnie... wiem ze jestem dziwny S: Nie widze... telefon mode... U: Mysli ze go nie lubia a zna go wiecej ludzi niz mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 N:jak wcześniej just Replin... A:Le kapitan S:AJ obserwująca Robotników przy pracy ;p U:Narzeka że go nikt nie zna a mnie ledwo co na meecie poznają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 NAS: The same... U: Czyzby uwazal ze mnie na meecie poznaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 NAS: Tak jak w ostatnich postach nie chce mi się pisać U: Na pewno więcej niż mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 U: Popularniejszy na meetach ode mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Pisałem , raz i teraz przepiszę S : Jest zajefajna i AJ świetnie wygląda 10/10 Nadal popieram moją wypowiedz , spoko kolega Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nick: BRONIESiPEGASIS Avatar: Celestia. Sygnatura: Bardzo fajna. User: Bardzo miły użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nick:Elizabetta Avatar: Rainbow Dash Sygna: Też RD= fajna. User: Nawet fajna tylko bezpodstawnie oskarża mnie o bycie irytującym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N: Taki dosc specyficzny A: W porzadku S: Nie widze U: Pierwsze widze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N: Kojarzy mi się z repem A:Spoko S:Fajna AJ U:Fajny gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N: imka 2000 fanka TS nr 1 A: Ładne oczy masz ..... S: Ta tańcząca TS , fajnie rzuca się w oczy i przyciąga uwagę , to pewne . U: Spoko koleżanka , znamy się już od jakiegoś czasu , często się tu widzimy i oboje jesteśmy fanami numer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nick:Jakoś mi nie pasuje ale nic do tego nie mam Avatar:Ładny,ale nie w moim guście Sygn:Zajedwabista sygnatura.Nic dodać,nic ująć Ocena:Bardzo aktywny użytkownik i miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nick: radek223 Avatar: Fluttershy. Sygnatura: Ładna. User: Wydaje się być w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N: Elizabetta Avatar: Rainbow z Elementem Harmonii S:Za*yay*ista U:Bardzo fajna i przyjazna pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nick: Imka2000,fajny i to nawet bardzo 10/10. Avek: Genialna ta Twi wyszła 9,5/10 Sygna: Zaje.. 10/10 User: Wydaje się przyjazna,miła i da się z nią porozmawiać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nick:PitPl Avatar:Śmierć(raczej) z gitarączyli to co lubie najbardziej Sygnatura:Nie zachęcająca Ocena:Spoko ziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N: radek223 A: Powalająca Fluttershy S: I znowu , super Fluttershy ( fajne te 2 obrazki ) U: Jeszcze się tak dobrze nie znamy , ale złego zdania o nim nie napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N spis ludności...podoba mi się 8/10 A Wypisz wymaluj moje poranki...10.10 S Fajny gif, ciekawie zrobiony 9/10 U Bardo miło nam się rozmawia 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tęczowaty Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N Kojarzy mi się z Pinkie. A Różowa królowa. S Smutny i radosny. U Pinkie Pinkie Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 N I see rainbow 8/10 A Derp 9/10 S Derp w kurniku 9/10 U Noooowy na forum! 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 N: Bellamina... Silent Ponyville 9/10 A: Pinkamena przy władzy... lękajcie sie 9/10 S: Wyżej smutek a niżej uśmiech 9/10 U: Od miesiąca jest na forum i widać że dobrze się tu czuje 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 NASU: Wybaczcie... znowu wiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 N:Replin jak Replin A:Nadal zabawny koleś z wąsami S:Nadal ładna AJ U:Spoko chłopak :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 N Mowilam, ze mi sie kojarz z tym imieniem...ale podoba mi sie ^^ A Dziewczyna-kot...interesujace 8/10 S Calkiem ladnie wykonana 8/10 U Nigdy z nia nie rozmawialam poza offtopem, ale wydaje sie byc bardzo mila osoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się