lurasidone Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N Troche dlugi, ale zawsze mozna mowic BiP ^^ A Zawsze ten sam, caly czas mi sie podoba S Tez ta sama, swietna animacja U Ciekawe rozmowy mozna prowadzic, raz na skype, raz na GG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N: Bella xD A: Super Rarity S: Długo ta sama, ale nadal super. U: Szybko awansuje i to nie tylko jednotorowo, bo na różnych stanowiskach....SH i Kolorki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N BiP A Sleepless Celestia S Pozostane przy poprzednim osadzie U Mily, ciesze sie, ze powrociles do starego dobrego offtopu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N: Bella A: Nowy , ale fajny S: Znana już od dawna, ale fajna nadal U: Obeznana z forum, często jest w dziale PP, zdobyła kolor i dostała się do SH nice xD Ps. Ja też się cieszę z powrotu, długo czasu nie miałem........ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N:Trochę za dużo dużych liter. A:Bardzo fajny. S:Ciekawa i oryginalna. U:Nie znam ale pewnie jest miłym graczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N: Wpada w oko A: Zapewne własnej roboty.... S: Prowadzi do rysunków xD U: Również jeszcze nie znam, ale pewnie poznam.....xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N Dokładnie 14 liter A Celestia S Zawsze ta sama U O wszystkim da sie porozmawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N:BELL A:Fajna bajka S:PP U:Jest wszech obecna ps 15 liter xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N: BRONIESiPEGASIS A: Ja tak mam zawsze rano. S: Hmm...fajna animacja. U: Żadnych zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N -Kojarzy mi się z bajglem A - Rose... ładna, i lubię ją. S - Tu tez rose... fajnie. U - Nie znam, ale wydaje się sympatyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -N:Mechaniczny bóg Grecki xD -A: Mechaniczny wilk -S:Mechaniczny robot z mechanicznymi częsciami -U:Sądze że tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N Słodki :3 A Ładna klacz S Młoda Rarity U Nie znam kompletnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N:PePuś A:Słodki S:Mała Rarity,świetne tło. U:Nie zdążyłam poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 N: Dość tajemniczy i interesujący. A: Lady Gaga bez makijażu? S: Scena z "Gnijącej panny młodej", jeśli się nie mylę. U: Coś kojarzę, ale za bardzo nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N: Ciekawy....nie ma co. A: Awatar z moich zainteresowań (2 wojna) S: Prowadzi do innych tematów. U: Jakoś jeszcze nie miałem okazji do rozmowy...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N Rzeczywiście, 15 liter A Księżniczka o poranku. S Ciekawa animacja U Zawsze i wszędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N: 9 liter A: Zupełnie nowy.... S: Absolutnie znana U: Podobnie jak wyżej, jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nick: Długi, ale zawsze można mówić skrótem. Avatar: Odkąd go poznałem na tym forum, to wiecznie ma ten sam. Sygna: Też niezmienna, ale bardzo dobra animacja i nie mam zastrzeżeń. User: Od czasu do czasu z nim pogadam, w porządku osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N: Krótszy niż mój, ale łatwiejszy do zapamiętania i napisania. A: Nowy, ostatnio często zmieniane są awatary...... S: Ciekawa rada, na przyszłość xD U: Znamy się już ok 2 miesiące i jest to spoko znajomość xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N Ciekawy, nie powiem A To co ostatnio S Pozostanę przy ostatnim osądzie U Umie grać w szachy i warcaby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 No i znowu Ty Bella :>. Ale okej, przejdźmy do oceny: Nick: Fajny i podoba mi się ^^. Avek: Widzę że już jest nowy, nie jest taki zły ale mogłaś zostać przy starym avku ;P. Sygna: Pinkie i jej złe wcielenie. User: W porządku i warto z nią pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N: Krótki i łatwy do zapamiętania. A: Cute. S: Dobra rada, poza tym Fluttershy. U: Miły, choć bliżej nie znam. Widzę też, że jest lubiany wśród forumowiczów (dużo pkt. reputacji). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N: Ciekawy coś jakby Afrykański..... A: Super Lyra S: RD zawsze 20% bardziej cool U: Jeszcze jakoś nie miałem okazji pogadać z koleżanką, ale zapewne to się zmieni.....xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N-Długaśny, ale łatwy do zapamiętania A-Mam do niego głupie skojarzenia, ale jest spoko :3 S-Kojarzy mi się z Harrym Potterem i Mapą Huncwotów, ale jest fajna U-Wydaje się miły, choć bliżej go nie znam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 N Kojarzy mi się z pewnym centaurem A Po kolorze włosów wnioskuję, że jednak nie jest to Eris S Chaos. Deal with it. U Jeszcze nie miałam okazji porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się