Elizabetta Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Kazik Av: Czy to ... Nyx? Sygnatura: Postacie z MLP User: Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 N: elizabetta A: Fanart Rainbow Dash S: Ach .. piękne skrzydła N: Zacna ranga na forum (Avatar) *zagląda w profil* Spoko Userka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: elizabetta Av: CUTE RD Sygna: CUTE RD User: Avatar RD. SpoxX N: Bluedarft A: cute OC S: kredka U: lubie go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick : Kaziu Av : Słodki ;3 Sygna : Uuuu dużo kucyków +OC User : Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick:Trum...na Av:interesting sygna:On tańczy na twojej głowie User:nie znam ale poznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick: Musujące tabletki. Av: pinkie sygna: nie zamierzam się strzec User:nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 nick Zoro? avk derp w pokebolu sygna śpiaca derpi user chyba nie derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 N: Sakadetsu A: zacytuję Obeliksa: Gdzieś już te gębę widziałem S: a może to YU-GI-OH? U: I LIKE YOU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 N:Chyba zdrobnienie imienia(tak przypuszczam ) A:Nyx(narazie nic o niej nie wiem bo nie czytałem żadnego fanficka z nią-biorę się dopiero do Past Sins) S: Dużo ciekawych postaci i to tło kolorowe U:Z tego co widzę,to aktywny.Cały profil ciekawie ułożony i tylko tyle mogę powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nick : Od kapitana Ceny Awatar : Wierzący w Lunę Sygnatura : WIELKI OM BRAK User : Ma 6 postów więc jest Cool Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 N: Coolowy Cloud Kicker A: Coolowy, szczególnie te słuchawki S: zajedwabiście coolowa U: lubi Gothic'a więc jest pro elo coolowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Będzie jeszcze bardziej Coolowy jak pójdzie ze mną na Pentagon ! Ale i tak jest 20 % Cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 a gdzie i kiedy ten Pentagon? Jak dam radę to wpadne Edit: za swoją coolowość dostajesz punkt reputacji i 1 komentarz w profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Popiszemy u mnie na profilu o Pentagonie A co do tematu aby nie offować ( troll :o ) to jesteś 21 % Cooler bo masz 1 punk rep więcej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 21% cooler Kaziu dziękuje 21% cooler Clouder Kickerowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Kazik ty chyba musisz poprosić o zrobienie jednego z Head Tematów do mocnych pogaduszek po godzinach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 hehe dobry pomysł ale niewiadomo czy sie zgodzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 N: Kazik A: Bardzo lubię Nyx S: Jest Derpy, jest Cadence, ale gdzie jest Rarcia? :( U: Ostatnio spamuje w grach (jak ja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Zoo? Avek: Derpy, YaY! Sygna: Derpy! User: Widzę go tu ostatnio dosyć często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Derpy! Avatar: Fabulous Sygna: Dużo Cadence User: jest spoko User: Widzę go tu ostatnio dosyć często. eh, jestem dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Powiem tak...ciekawe Avatar: Derpy! Sygna: Derpy is doubled!!! User: Dziewczyna Pewnie miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Zorua12 Av: Derpy w bańce Sygma: Śpiąca Derpy (urocze) User: Jakoś nie miałem okazji lepiej poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Ciągle mi się z kotem Filemonem kojarzy Avek: DEAL WITH IT Sygna: RD jako Scout User: Od niedawna na forum, jest ok. eh, jestem dziewczyną. Sorry, mój błąd. EDIT: Nick: 007, zgłoś się! Avek: Mhoczny... Sygna: Również mhoczna... User: Często go widzę na Off-Topie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Bezimiennykot1 no tu chyba nie na co komentować Avatar: Skyrim + Fluttershy + Spromultis Sygna: patrz: avatar tylko bez Spro xD User: naprawdę spoko gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 O, kogo ja widzę Nick: Suchy. Avatar: Jeszcze nie do końca doszedłem do tego, co to jest/co to ma symbolizować. Sygnatura: Usunięcie interpretacji wybaczam User: Dobra muzyka, dobre fanficki i fajne włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się