lurasidone Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 N Ciekawe połączenie angielskich słów A Wykonany przez jednego z moich ulubionych fandomowych artystów S Część w spoilerze, część widoczna. Poza tym fragmentami zielona. U Nie znam, nie oceniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 N-Długi=nie chce mi się go zrozumieć. A-Fajny kucyk, zgaduje ze to jej OC. S-Kocham kunie. U-Nie znam ale sądzę że jest Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 N:Oryginalny i dostojny A: Pikny S:Vinyl i Octavia U: Nie znam ale spoko Pegazis, tak wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 N: Imię i nazwisko pewnej klaczy A: Urzekający S: Spoiler, a w spoilerze Pinkie i linki U: Nie znam, ale po postach wnioskuje, że jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 N:Oryginalne A:Dovashy!!!! Wielbię S:Więcej Dovashy!!!! U:Wydaję się być miły :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Dawno tu mnie nie było, czas powrócić zatem. Nick: Całkiem, całkiem. W porządku, aczkolwiek widziało się lepsze tutaj Avek: Podoba mi się. Jakaś postać z anime, ale jaka dokładnie to nie wiem. Sygnatura: Linki między innymi do Devianta, OC i rysunków. Pomimo że skromnie, to fajnie. User: Nie znam jej tak dobrze, powiem jednak że wydaje się w porządku ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nick:Jeśli mam być szczera to mi się podoba Avek:Jedno japońskie słowo określające to: Kawaii :3 Sygnatura:Cytacik chyba z piosenki i link dzięki któremu można pomagać User:W porządku,lubi pomagać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 N: Jak już mówiłam Sweet ^_^ A:Pasuje do Nicku S:Ciekawa U:Nie znam ale chętnie poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 N:Niby mało oryginalne ale fajne c: A:Po prostu Kafffaiiii >3< S:Linki i Pinkie.Lubie to xd U:Bardzo miły i lubi pomagać x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 N Znam, lubię A Manga, Kawai, Sushi... nie wiem kto to, ale pasuje do jakiegoś jRPG. Ogólnie miła odmiana. S Ja o poranku... tyle że nie śpię w bluzie. Fajne U Zawsze miło widzieć Octavię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 N: Bardzo oryginalny.A: Nie za bardzo wiem, co to .S: Jak wyżej, nie licząc linków.U: Napisał świetne opowiadanie Shylitude, które stało się jednym z moich ulubionych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 N;Oryginalne A:FUN IS COMING! S:Fajna trollica trixie,podoba mi się U:Lubie ją :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 N: Oryginalny A: gościu z anime którego nie jestem w stanie rozpoznać ale ogólnie fajny S: ciekawa U:jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nick: Czyżby Ever miał nowego kumpla ^^ ? Avatar: Kuc...co dużo gadać? S: Życiowa mądrośc + emotki, czyli standard tutaj U: Nie znam, widać ktoś nowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 N:Oryginalny A:Um...mało widać S:Z Nyannyan.mangowie więc... U.Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 N: Oryginalność: level hard A: Ahh, Norwegia emanująca seksapilem S: Mrr, Skandynawia </3 [ale viking metal jest spoko ] U: 11/10, polecam, Adam Małysz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 N: A-g-l-e-t, Wie to każdy. A: RD a'la Rainbow Factory S: Linki U: Mam okazje poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 N:Oryginalny ale widziałam lepsze A:Epic WTF S:Nic ;-; to rani ;-; U:Ciekawa osoba, lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 N: Samochód .A: Nie lubię anime, ale fajny.S: Tak jak wyżej.U: Ładnie rysuje, spamuje w grach na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 N:Czy tylko mi on się kojarzy z Hawajami? A:Chibi OC S:Wielki LOL i WTF więc mi się podoba U:Ładnie rysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 N: Kojarzy mi się z muzyką i modelem samochodu A: koleś z mangi/anime wcinający pączki-ujdzie S:dużo rysunków i gif -okej U: ostatnio spamowała mnie obrazkami z chłoptasiami w kiecach ale ogólnie jest spoko i rysuje dużo ładniej niż ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nick: Kojarzy mi się z drzewem i to nawet bardzo. Avatar: Nie lubię zbytnio tejże postaci. Każdy ma swój gust, tyle Sygnatura: Temat z rysunkami i jakże mądre stwierdzenie xP. User: Nie znam, nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N: PitPl hmmmm... Pit z Polski ? xD A: RD ładnie ładnie S: Hmm dość ciekawy cytat, przyznam że miewałem wiele rozkmin w tym temacie. U: Widziałem cię nie raz tu i ówdzie na forum i mogę powiedzieć po tym co piszesz że jesteś spoko ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N: Bluedraft A: Ma wciąż ten sam avek. S: Ale nie sygnatura, heh dobre. U: Ogólnie spoko user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 N:Czterej pancerni i pies. A: GDZIE JEST ROLF ? S:Sweet Roseluck U:Miło się gada o Ed Edd i Eddy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się