Krulig Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) N:Kojarzy mi się z Luką z Vocaloidów... A:Nyo!Chiny czyli chyba Hataliowa Rena S:<nie widać bo z fona jestem> U:Sympatyczna dziewczyna,która jest fangirlsem...mam ją w znajomych... Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 a Triste Cordis to nie kobieta....?... nieważne....Eee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Emoooo~ zraniłeś mnie.... to nie jest emo... jak nie masz pojęcia to nie pisz.... foch N. słodki A. Sweet S kojarzy mi się z pewną piosenką.. U: jest miły(a) i go(ją) lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) zraniłeś mnie.... to nie jest emo... jak nie masz pojęcia to nie pisz.... foch To że avek czy sygma mi się tak kojarzy to że znaczy że jesteś .-. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) To że avek czy sygma mi się tak kojarzy to że znaczy że jesteś .-. nie ja... Ruby nie jest emo.... a Rose tym bardziej Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Eliza Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Eliza... Nie znam nikogo, kto miałby tak na imię, co nie zmienia faktu że imię ładne. A: Prosty, monochromatyczny. S: Nie chciało mi się pytać... O: Miło mi poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Podoba mi się. A: Skądś kojarzę gościa, ale nie pamiętam skąd. S: Tenecious D Rulez. U: Nie znam, niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Nick: Maisha. Avatar: Uroczy potworek. Sygnatura: 10/10 User: Nie znam, ale po postach wygląda mi na miłą userkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N:Lizy~ A:Czarny wilk na czarnym tle z żółtymi oczami S:O zmiana! Zielone tło! :"D U:Coś kojarzę z działy RD... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Świetny choć mało oryginalny. A: Japonia everywhere S: Nie chce mi się powtarzać, lecz Japonia everywhere U: Dobra koleżanka, świetnie się z nią gada :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Kojarzy mi się z Kurczakiem. A: Niezbyt lubię Cadance, ale ładnie wykonany. S: Nie ogarniam wierszy. U: Fajny kolega. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Nie kojarzy mi się. Jest i git. Prosto, ładnie i na temat. A: Psychodeliczny awatar. S: Fanka muzyki i Johnny'ego Deppa? U: Cóż... Nie znam, ale jak pastafarianka to czemu nie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Kojarzy mi się z Ulicą Śmiertelnego Nokturnu z Harrego Pottera A: Tak, świetne S: Wyjdź za mnie U: Spoko userka, regenciak Luny i sympatyczna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Kruczek, np prawny? Nawet pasuje A: jak zwykle śliczna Cadance S: Bardzo pozytywna, spoko U: Nie znam go szczerze mówiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Znany na całe forum A: Bardzo fajna pegasis S: Nie znam Ang.... :( U: Znamy się dłuuuugo już xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) N: Za dużo dużych liter. A: Dokładnie jak ja rańcem. S: Fajny, fajny. U: Nie znam, ale moze poznam. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Już jest mi znany A: Ciekawy i nieustający uśmieszek S: Kucyki i piraci U: Jest spoko Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nick: Oryginalny. Av: Ta sama Molestia, co zwykle. Sygna: Księżniczki User: Bardzo mi znajomy avatar. Towarzysz broni, w bitwie o prawa. Bywa nerwowy, co czasem przysparza mu kłopotów, ale świetny kumpel z forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 N: W pewnym sensie imię dla kucyka, w innym metafora. Lub po prostu Srebrna Tarcza, tak o. A: Forever Daring Do. Od czasu mojej rejestracjii chyba nic się nie zmieniło. S: Bezczelna autoreklama, ale czemu nie? Czysta użytkowość. U: Nie znam, nie wiem, nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 N: Taki swojski, Tomek A: Big Mac raz poproszę. S: Autograf Yargolka, fajny czerwony napis. U: Nie znam, wygląda w porzadku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 N: chyba wyczuwam w tym jakieś kruczki A: fajnie wykonany i ładny S: Cytat z piosenki interesujące U: ogólnie jest spoko i kontynuuje zarąbiste opowiadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 N: drzewnie A: Mega słodki T.T S: Orginalny identifikator, dzięki czemu wiemy choć troszeczkę więcej U. Weim tylko tyle co na sygnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 N: Uroczy, kojarzy się wiadomo z jaką postacią. A: Mniam S: Znowu Celestia, z tą uroczą buźką. U: Nie znam, nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) N: Chyba molestyna. A: Ciasto. S: Mnie tez. U: Rowniez fajna pegasis. Cos mi się z klawiaturą stało, nic mi nie pisze. Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 N: Ile razy ja go już widziałam. A: Dat Noah. S: Widzę, że umieściłaś Endermana? U: Dobrze ją znam, fajnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się