Arjen Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Sugerujący, że na imię ma Katarzyna Avatar: Zamglona Cadanza/Cadence/Kredens Sygnatura: Doskonale ją znam, oglądałem kiedyś tą bajkę z 2-letnią kuzynką chyba z 10 razy. Lubię charakterystyczny pusty odgłos przy uderzeniu w głowę User: Niewiele wiem, ale jak widzę to prawie wyłącznie w offtopie Wydaje się pozytywna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Połączenie "Argh!" i "Jeny!" Avatar: Luna <3 Sygna: Luna i Nick czyli standard User: Ogółem spoko ale zbyt dobrze go nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Spinwide Avatar: Pinkie Pie Sygna: Niemcy ukradli :( User: No fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 N: Future Pony A: NIGHTMARE MOOOON i Flutter S: Flutter i Party Hard U: coolowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Kazik Ava: Nyx :3 Sygna: Nie wiem tylko kto to z tą czarno białą grzywą :( User: Lubię kazika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Pawlex. Avatar: HOOH Sygnatura: Jest tuńczykiem. User: Ciągle go widzę w "Rozmówkach" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Kazik Ava: Nyx :3 Sygna: Nie wiem tylko kto to z tą czarno białą grzywą :( User: Lubię kazika ten z czarno białą grzywą to mój EMO OC. Mam zamiar postawić o nim temat ale to dopiero gdy bede miec dostęp do kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Kazik Avek: Nyx ;] Sygna: yhm.. kucyki ? User: raczej mi nie podpadł, więc spoko ; p dużo się udziela w off-topie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: yuko Avek: Human Dash Sygna: Cześć ślimaku. user-ka: Fajnaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 N: Przyszłościowiec A: ciągle mi sienie podoba s: ciągle mi się podoba U: spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Franek jeden dwa trzy pięć cztery Ava: Luna...w płaszczu Sygna: To zdanie jest bardzo...hmm głębokie? User: Świeżak (nikt nic nie mówił o ocenach końcowych D: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick:Ex Paweł Avatar: ? Ludź w masce gazowej? Sygna: Tuńczyk power! User: Spalonę Tuńczykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Spinwide Avatar: pinkamena Diane Pie Sygna: Idź na policje User: No widzę że widzę że ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Kucyk przyszłosci Av: Fluttershy i NMM Sygma: Flutterlicious User: Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Nie będę po raz setny pisał wszystkich wariantów uciekającego Jamesa Bonda, bo to się robi nudne Napiszę tylko: wiej007. Avatar: Nowa grzywa.. ładna Albo zepsuła mi się karta graficzna. Sygna: Tradycyjne motto. User: Jak na osobę piszącą akie ilości postów, to pisze naprawdę z sensem i dba o styl pisania. Sygma: Że co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick : Keola Av: Komandor Sygna : Wielbie ten obrazek User : Bardzo lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Kojarzy mi się z... Trumanem Avek: Słodka Luna daje buziaka Discordowi, czuje zazdrość. Sygna: Świetna, uwielbiam ten moment tańczenia na głowie Twi ;d User: Znam średnio, ale jest dość lubiana, więc co mi zostaje? : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Arjen. Z niczym mi się nie kojarzy. Fajny nick :3 Avatar: Jaden z najlepszych artów jakie dane było mi zobaczyć Sygnatura: Something Special from Magenta. User: Ty też jesteś słodziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Keola Avek: Sygna: Hehe, fajny Spike User: Z przeprowadzonych badań wynika że...dobra, żadnych badań nie było ale ogólnie daje klasyfikacje:NIEBEZPIECZNY Fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Nowoczesny kuc Ava: Shy tuli NMM.....:3 Sygna: jak tak na nią patrzę, to moja głowa robi tak samo User: Lubię komandora Fluttera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick : Pawlex Av : Przypomina mi Dj-a Slipknota Sygnaturka : Tuńczyk User : Very good Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick:Trum(na) Av: Discord i Luna xD sygna: apel do hejterów user: lubi przebijać ludzi kołkami XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Spinwide Av: Pinkie, groźna Pinkie. Sygna: Przepraszam, szukałem ale nie znalazłem. User: Mścicielu starego offtopu, masz błogosławieństwo rady galaktycznej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: "Przyszłość kucyków" - oby Av: Fluttershy and Nightmare Moon - Huggie Sygna: Baunsująca Fluttershy User: Narazie nie moge nic na jego temat powiedzieć, jeszcze nie poznałem ale wydaje sie być całkiem miły, i lubi Fluttershy za co duży + odemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick : Arcza kojarzy mi się z tarczą Av : Spike jedzący kanapkę Sygnaturka : Print Screen xP User : Nie kojarze ale pewnie poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się