Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Samuel napił się grogu. Spojrzał na kapitana i bosmana. - W porzaądu kamraci. Do widzenia Kapitanie. - skłonił głową w stronę kapitania. - do widzenia Bosmanie. - zrobił to samo w stronę bosmana. Odwrócił się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Dziewczyna skończyła zamiatać. -Ciekawe czy znajdę nowego Pana,któremu będę służyć.-Powiedziała Avalon i skierowała się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Thomas skończył jedzenie prawie całkowicie suchy. Cała trójka odeszła już od kapitańskiego stolika. Sądził, że nadeszła chwila na niego. Wstał i podszedł do dwójki mężczyzn. Wyciągnął z wnętrza płaszcza zerwane ogłoszenie i wystawił je przed siebie. -Nadal szukacie mieczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Proszę Pana!-Krzyknęła Avalon i podbiegła do stolika kapitana. -Mogłabym się zapisać do załogi?-Spytała szczęśliwa dziewczyna pokazując ogłoszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Nagle drzwi tawerny zostały otwarte silnym kopniakiem. Do środka wszedł wysoki mężczyzna z mieczem na plecach i dwoma pistoletami przy pasie. Na głowie miał czarną bandanę a na oku opaskę. Kogo jest to ogłoszenie?- zapytał Dante dość głębokim głosem. Wyciągnął z kieszeni kartkę i pokazał ją wszystkim w pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) -Tutaj Panie!-Krzyknęła zadowolona Avalon machając do Dante'go. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 [Dante`go] Dante podszedł do machającej dziewczyny. - Kto tu jest kapitanem?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) Avalon tylko uśmiechała się. -To jest takie ekscytujące!-Powiedziała i podskoczyła z radości. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dobrze się czujesz?- zapytał dziewczynę Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Tak! Dlaczego pytasz?-Spytała Avalon z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Sam nie wiem.- powiedział Dante z sarkazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Nie moja wina,że się tak łatwo ekscytuję!-Powedziała nie tracąc uśmiechu. -Czekaj..To był sarkazm!-Powiedziała po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Jak na to wpadłaś?- zapytał z jeszcze więkrzym sarkazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Przestań!-Powiedziała i tupnęła nogą w podłogę. -Nie lubię sarkazmów..-Dodała po chwili lekko popychając Dante'go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dante nawet się nie ruszył. Spojrzał na nią.- Zabawna jesteś.- stwierdził z małym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -C-co?-Spytała lekko zarumieniona. -Wcale nie! Jestem bardzo poważna!-Powedziała tupiąc w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dante pietwszy raz od długiego czasu zaśmiał się.- Oczywiście.- powiedział zamawiając rum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Avalon! Zanieś to do stolika numer 3!-Krzyknął głos zza ściany. -Y-Yes My Lord!-Krzyknęła i podbiegła do baru.Okazało się,że stolik numer 3 to stolik przy którym siedział kapitan. -Proszę.-Powiedziała stawiając na stół rum. -Poza tym co Cię tak śmieszy?!-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ty.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Dziękuję za komplement.-Powiedziała poprawiając okulary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dante westchnął.- Gdzie mój rum?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) Do Avalon podszedł pewien facet. -Poobno szuksz nowego ,,właściciela''-Powiedział do dziewczyny. -Bardziej nowego Pana,któremu będę służyć.Nie jestem rzeczą.-Powiedziała. -Szkoda..Z tego co widziałem jesteś bardzo..em..niezdarna i energiczna.-Powiedział. -Tak..-Odparła.Facet bez słowa odszedł.Avalon usiadła na krześle. -Nigdy nie znajdę nowego Lorda...Powiedziała i schowała twarz w dłonie. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Po co ci Lord?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Od dzieciństwa pracowałam w rezydencji.Po kilku latach ktoś ją podpalił i mój Lord zginął.Przyzwyczaiłam się do tego,że muszę mieć kogoś kto będzie mi mówił co mam robić.Szukam nowego Lorda,na miejsce starego.-Powiedziała. -Ale mi to nie wychodzi.-Powiedziała ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Mogę być twoim lordem.- stwierdził Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts