Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Emi nie zasnęła ani na chwilę. Cały czas tylko leżała i tuliła się do Dave'a. Gdy pogłaskał ją po policzku uśmiechnęła się. - Lepiej się czujesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Dave kiwnął twirdząco głową. - Tak, tylko coś oczami mam. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - A co się dzieje takiego? Powiedz. - powiedziała głaskając go po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 - Trochę pieką i tak jakby widzę jakiś kolor. - powiedział. - Emi... chcę tylko powiedzieć że cię potrzebuje, nie przez fakt że jestem ślepy, potrzebuję cię bo dzięki tobie jestem szczęśliwy. -dodał cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Heheh przecież wiem głuptasie. - zaśmiała się i pocałowała go w czoło. - Ale.. Ty naprawdę coś widzisz? Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 - Nie widzę zbyt wiel ale... ten kolor. Trochę więcej niż zwykła ciemność. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Na dobrą sprawę, jakby nie pozwolił przemieniać ci się w kosę, to chyba by było mało prawdopodobne byś przeżył. - Zmarszczył brwi. - Masz dziwnego wuja, tyle ci powiem. - Uśmiechnął się lekko do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - To i tak znacznie lepiej niż wcześniej. Cieszę się, naprawdę~ - powiedziała i przytuliła go mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Chłopak przytulił Rmi. - Fakt. Jakaś poprawa. - powiedział szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Ta. Wuja młota. Dosłownie.- powiedział. Gdy doszli do internatu Kean przeciągnął się.- Za dwie godziny idziemy z Isseiem na kebaba. Zabierzesz się z nami?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Ogólnie plan w porządku. Tyle, że ja nie potrzebuję alibi. O mnie Kean nic nie powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Nie mam żadnych planów, więc skoro zapraszasz, to nie odmówię - odpowiedział z uśmiechem. W sumie to przynajmniej poprawił mu się humor po tym jak pożarł się z Zackiem. - To do zobaczenia, przed akademikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 -Wiem, wiem. Chodzi tylko o to żeby Zack miał alibi, potwierdzisz to, prawda? - zapytała Cindy tonem który nie tolerował odmowy. -Jak na moje to dobry plan. - wtrącił Zack drapiąc się po brodzie - Tylko co z Felixem? -A co mnie Felix obchodzi? - Dziewczyna uniosła brew. -Dobra. Zadzwonię do niego. - Zack wyjął telefon i wybrał numer Felixa, po czym do niego zadzwonił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Cindy, możemy pogadać? - spytała dziewczyny wskazując głową na swój pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Felix poczuł, że ktoś dobija się do niego telefonicznie. Zack. Huh, a ten czego chce? - Dobra, to do później - powtórzył do Keana, po czym odebrał telefon. - Halo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 -Stary mam sprawę. Tak, wiem jesteśmy na siebie źli, sratatatata. - Zack był tak wściekły na Keana i Isseia że nie umiał już był zły na Felixa. - Jest...sprawa. Mógłbyś przyjść do pokoju Almura i Thery? Mamy...problem. Cindy spojrzała zdziwiona na Therę. - Jasne, chodź. - powiedziała spokojnie i poszła od razu do pokoju Thery. Usiadła na łóżku, poprawiła okulary i zapytała - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Almur kiwnął głową na znak zrozumienia słów Cindy. Nie chciał przeszkadzać w rozmowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 (edytowany) Dziewczyna zamknęła drzwi z szerokim uśmiechem. - Nie wiem jak ci dziękować! - zaśmiała się siadając obok niej na łóżku. - Wczoraj było tak... cudownie... on był tak cudowny! - powiedziała entuzjastycznie. Edytowano Maj 13, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Dobra, zaraz przyjdę - odpowiedział krótko i się rozłączył, po czym poszedł w kierunku pokoju Thery i Almura. Średnio chciało mu się wbijać do pokoju ukochanej jego mistrza, no ale jak trzeba to trzeba. Zapukał do drzwi i bez czekania na "proszę" wlazł do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Jesteś może głodny albo czegoś ci potrzeba? - zapytała Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Cindy uśmiechnęła się do Thery i pogłaskała ją po twarzy. - Nie dziękuj mi, lecz sobie kochana. - powiedziała spokojnie mądrym głosem - Nawet najlepiej przygotowany samochód nigdzie nie dojedzie bez dobrego kierowcy. To Twoja zasługa Thero. Poza tym...- puściła jej oko -...Zack też pewnie miał w tym swój udział. Zack spojrzał na Felixa. O ich kłótni póki co wolał nie wspominać. Powiedział więc krótko o co mu chodzi. - Kean i Issei wpadli wczoraj w szkole. I wsypali Ciebie i mnie. Almur zaczaił się obok i wszystko widział. Wiemy już dzięki Cindy jak wybronić mnie. Ale jako Twój...Przyjaciel uznałem że musisz wiedzieć. I musimy Ciebie też wybronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Dziewczyna z uśmiechem słuchała Cindy. Zarumieniła się lekko i odwróciła wzrok. - No wiesz~... masz rację.. - powiedziała cicho. - Na dodatek powiedział mi o Layli. Czyli mi ufa, prawda? - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 - W zasadzie to... jestem nieco głodny, chociaż w sumie chyba już pora obiadu prawda? - zapytał cicho dotykając twarzy dziewczyny. - Ale piękna i tak jesteś, nic się nie zmieniło. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 "Może dlatego Kean był taki miły? W zamian za to, że wczoraj mnie wsypał z Isseiem?" przemknęło mu przez myśl. "Tak to pewnie to." - To jaki masz pomysł, żeby mnie wybronić? - zapytał dość sucho. - Bo podejrzewam, że twoje alibi wiąże się z twoimi romansami - stwierdził wzruszając ramionami. - A ja co najwyżej mogłem siedzieć sam w domu, a tego raczej nikt nie potwierdzi - stwierdził szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 -Oj kochana. - Cindy zaśmiała się - Na pewno ufa. I to bardzo. -Mam alibi. A wkopać mnie mogli celowo bo obydwaj, Kean bo miałem z nim przedwczoraj spine w parku, Issei bo chodzę z jego byłą. A z racji tego że ostatnie trzy lata prawie zawsze trzymaliśmy się we dwóch, to Ciebie też wsypali. Coby nie było podejrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts