Szydło Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) ((czytałem)) Kage rozejrzał się po towarzyszyszach i zobac. ł że czekają. -Kto pierwszy ten lepszy-krzyknął nurkując w stronę jeleni. Edytowano Maj 12, 2015 przez Szydło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Jasper spojrzał wyzywająco. - Ale wiesz, że mnie nie pokonasz! - i poleciał upolować jelenia jako pierwszy. Leciał najszybciej jak umiał w stronę polany, na której pasły się zwierzęta. Wylądował na ziemię, po czym zaczął główną część polowania. Miał zamiar zrobić to z zaskoczenia. Udało mu się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 -A więc, do ataku!- powiedział Ruby i rzucił się na najbliższego sobie jelenia- Niechaj łowy się rozpoczną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Misha czekała, wiedząc, że wystraszone jelenie zaczną uciekać. I nie myliła się. Widząc duże zwierzę skoczyła na niego z powietrza i wtopiła szpony(?) w jego szyję. - Mniam! - krzyknęła uradowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydło Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Kage zauważył że Jasper go uprzedził i zaklął cicho. Ułamek sekundy potem skończył swój lot lądując na jednym z jeleni. Natychmiast go złapał pazurami i ugryzł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Teraz trzymał go triumfalnie, rozrywając mu skórę szponami. - A jak wasze łowy? - Powiedział do reszty smoków, wyraźnie zadowolony zwierzyną, którą upolował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ruby uniusł dużego jelenia z olbrzymimi porożami, po czym wbił mu zęby w szyję. -Czas ucztować!- powiedział jedząc swoją zwierzynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 - Jestem zadowolona - stwierdziła smoczyca kładąc się na ziemi ze zdobyczą w pysku. Rozerwała mu szyję zębami i wgryzła się w mięso. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Jasper trzymając zdobycz szponami rozrywał skórę, kiedy doszedł do mięsa, zajadał się nim z ogromną radością, jaką dało mu polowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 -Ciekawe jak tam impreza u królowej.- powiedział Ruby jedząc, a dokładniej kończąc jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Nie wiem. - Powiedział Jasper. - Może już wracajmy jak sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagittarius Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Imię: Dramkatt Kociooki Wiek: 16 lat Rasa: Półelf Kolor smoka: Biały Imię smoka: Blancksjell Śneżnołuski Broń: Miecz półtoraręczny aczkolwiek potrafi walczyć prawie wszystkim (Z książki wynikało że przyszli jeźdźcy otrzymają już istniejącą broń, miecze dawnych jeźdźców, jeżeli dobrze pamiętam to Islingir, miecz Vrael'a, był biały(pasujący do mojego smoka), więc jeśli istniała by taka możliwość to byłoby mi niezwykle miło gdybym mógł go otrzymać) Charakter:Pogodny, wesoły, inteligentny, kobieciarz, honorowy, kocha broń Wygląd: Krótkie białe włosy, żółte kocie oczy, nienaturalnie długie kły (trójki) które może chować, dodatkowy staw w szczęce pozwalający o wiele szerzej otwierać usta, normalnie jednak nie jest widoczny. Niski, 1,74 m, mocno umięśniony, jednakże zachował kocią grację elfa. Uzasadnienie uszu,kłów i oczu: Był w czasie bitwy w Uru-Baenie i dostał rykoszetującym, zmienionym zaklęciem.(nie brał udziału w samej bitwie, był niedaleko dzielnic w których toczyły się walki P.S. Przepraszam za brak art'u ale nie znalazłem satysfakcjonującego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 -Wracać?- Ruby ziewnął- Tam jest nudno, a tu jest zabawa i jedzenie. Chociaż masz rację, powinniśmy już wracać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Smoczyca skończyła jeść i wstała. Wyciągnęła głowę w stronę Słońca. - Mm... - mruknęła do siebie. - Nic nam nie będzie jeśli poleżymy tu siebie jeszcze 15 minut - stwierdziła patrząc na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydło Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 -Myślę że zgadzam się z przedmówcą-dodał Kage i położył się w cieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 [To mogę już pisać?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 [Raczej tak] - Dobra - powiedział Jasper i położył się w cieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 [Zaczekam na Drafta.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 14, 2015 Autor Share Napisano Maj 14, 2015 (( Tia, sorry ^^ ostatnio w domu mam taki raban, nie dość że mi zaczęli remont robić to jeszcze muszę szukać pracy kończę maturę i prawo jazdy , niedługo będę miał więcej wolnego czasu więc więcej będę pisał. Naprawdę przepraszam was ^^. I tak Lucjan możesz pisać, Saggitarius wolał bym abyś wybrał 1 rasę tak czy inaczej, Eragon został przemieniony przez Smoki. Fajnie jak by ktoś zagrał krasnoludem lub urgalem ale to pewnie nie możliwe no cóż. Co do miecza okej.)) Rashid już pożywiony wrócił do reszty smoków, jego jeleń bronił się i odłączył się przez to od grupy. - Brrr - Jęknął Rashid, wolał się położyć na słońcu gdzie był przyjemnie ogrzewany przez słońce a łuski pięknie się mieniły fioletem. (( Pamiętajcie że smoki to stworzenia ogólnie podchodzące pod ciepło. Lubią gorąco. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Drzwi do sali się otworzyły i wszedł Garret.- Przepraszam za spóźnienie.- powiedział siadając przy stole. Alduin tylko kiwnął łbem i usiadł na ziemi obok swojego pana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 -Witam Garret! - Powiedziała Ellaine. - Jak się nazywa twój podopieczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Alduin.- odpowiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Po jakimś czasie przyniesiona dla każdego szklankę z przezroczystym napojem. Był to Faelnirv, trunek elfów który rozgrzewał całe ciało i dawał energie na kilka dni. Fino napiła się gdy zrobiły to elfy i od razu poczuła to dziwne uczucie. - Czas chyba żebym pokazała wam wasze kwatery - Odezwała się do was królowa Arya po czym wstała od stołu i ruszyła do drzwi. - Powoli zaczynało się ściemniać chociaż widać było na horyzoncie słońce. Dopiero teraz was ludzi uderzyło piękno Elesmery, mieście elfów w którym przebywaliście. - Naprawdę tu jest pięknie co? - Zapytała resztę Fino idąc za królową. Rashid poderwał się z ziemi i otrząsnął. - Musimy lecieć co? - Wystartował z ziemi i zaczął lecieć w stronę miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Thera wypiła Faelnirv i ruszyła za królową. - Jest naprawdę pięknie - westchnęła patrząc przez ogromne okno. Misha wstała i rozciągnęła się. Nie lubiła zimna, zresztą zaczęło brakować jej swojej opiekunki. Wzbiła się w górę lecąc za Rashidem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) Nie wiem. Wolę chodzić po lasach niż miastach.- powiedział Garret Alduin ukłonił się i odleciał coś zjeść. Edytowano Maj 15, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts