Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Angus wzruszył ramionami, chociaż przez myśl mu przemknęło tylko ,,Obojętność jest gorsza od smutku'' ale nie odezwał się. Po prostu skupił się na wyjściu z lasu, na całe szczęście, jego zmysł tropiący i orientacja w terenie była dobra, w tym przypadku wdał się w ojca. - No, wyszliśmy z tego lasu. - powiedział do Nicole. - To wracasz do siebie czy robimy coś jeszcze? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Możemy się gdzieś przejść albo coś. - zaproponowała Nicole. - Na razie nie mam po co wraca. - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - No to chodź, odstawię Cicero do klatki i możemy się przejść. - powiedział do Nicole. - Ale nie do lasu, mimo iż to kundle szanuje to że biegają po lesie, więc tam im się wbijać nie będę. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Faran nie natknął się na ślady tamtej dwójki. - Cóż chyba już wyszli - Powiedział do siebie. Cieszył się, że nie było rozlewu krwi. Nie chciał bić się ani z nimi ani z swoimi braćmi. Poszedł na skraj lasu i zaczął patrzyć na polanę. - Ciekawe co się dzieje w szkole? - Zastanawiał się siadając na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Dobra dobra przecież wiem, rozumiem. - zaśmiała się i przeciągnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - No to chodź, tego królika odstawie. - powiedział i ruszył eraz z dziewczyną do swego lokum, tym razem musi zamknąć klatkę dokładniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole ruszyła za chłopakiem. W którymś momencie chwyciła go lekko za rękę. Sama nie wiedziała czemu tak robi ale jakoś chyba było jej zwyczajnie... Lepiej i milej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Angus odwrócił głowę do Nicole i uśmiechnął się do niej, tak przyjaźnie, złapał jej dłoń delikatnie. Gdy dotarli do domu rozejrzał się. - Chcesz coś pić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole usiadła na jednym z łóżek. - Aaa masz może lemoniadę? - zapytała z lekkim uśmiechem po czym położyła się jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Powinna być, a jak nie to chyba są cytyny więc mogę zrobć. - powiedział. - Ja nie pijam. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Nie musisz robić w sumie jak nie chcesz. U siebie mam więc się napiję jak wrócę. - powiedziała zdejmując bluzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Nie no, mogę zrobić, jakiś kłopot to nie jest. - powiedział. - ile cukru? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Dużo. Bardzo dużo. Lubię słodkie. - zaśmiała się patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - okej, to zaraz przyniosę. - powiedział i poszedł do kuchni, wziął cytryny, cukier no i zaczął robić lemoniadę, po piętnastu minutach wrócił do pokoju ze szklanką. - spróbuj. Nie wiem jak smakuje ale chyba będzie słodka. - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nicole podniosła się do siadu, wzięła szklankę do obu rąk i spróbowała lemoniady. - Pycha. - powiedziała po chwili z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 - Ciesze się że smakuje. - powiedział siadając obok niej i uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Nicole patrzyła na chłopaka uśmiechając się lekko pod nosem. - W sumie to jesteś całkiem spoko. Lubię cię - powiedziała wesoło jak gdyby nigdy nic. - Cieszę się że jesteśmy przyjaciółmi. Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Aww to słodkie. - zaśmiał się i pogłaskał dziewczynę po głowie. - Ja też cię lubię i ciesze się z naszej przyjaźni. - dodał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nicole wpatrzyła się w podłogę. Chyba nikt nigdy w życiu jej nie pogłaskał i nie był dla niej taki miły. - Dzięki. - powiedziała z uśmiechem i znów się położyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Po chwili Angus położył się obok. - Ciekawe czy ten rytuał wciąż trwa. - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Mhm, racja. - powiedziała spokojnie. - A tak w ogóle to powiedz mi... Skoro jesteś wampirem to masz czasem tak że nie możesz się ogarnąć i po prostu masz taką ogromną chęć napić się krwi? Wybacz że pytam o takie sprawy ale po prostu ciekawią mnie takie rzeczy. - powiedziała przekręcając się na brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Czasami, muszę pić krew raz na dwa dni. - powiedział. - Ale nie ugryzę cię jeśli o to się boisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - No coś ty, nie boję się takich rzeczy. - powiedziała z uśmiechem. - Zresztą jak chcesz to możesz mnie ugryźć. Kurcze głupio to brzmi. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - W sumie to są ludzie którzy lubią być gryzieni, uzależniają się tak takiej ,,trucizny'' którą dajemy gdy pijemy czyjąś krew, przez to nie boli ale i podobno jest przyjemnie. - powiedział i spojrzał na dziewczynę. - Nie mów mi że sama się od tego uzależniłaś. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nicole zaśmiała się. - Niee no coś ty. - powiedziała szczerząc się. - Po prostu trochę jestem tego ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts