Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 (edytowany) - Mieszkam sama. Rodzice są za granicą. - wzruszyła ramionami. - Bo jesteśmy dopiero w połowie sklepu, spokojnie jeszcze i tak muszę kupić kilka rzeczy więc to nie będą same ciastka~ - zaśmiała się. - A ty Add się uspokój. Dla mnie to nic takiego i tak więc~ Edytowano Lipiec 24, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 -Ale ja się na to nie zgadzam. - powiedział Add. Patrząc na koszyk. - nie chce żeby ktoś za mnie płacił. - dodał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Simon nadal czekał na odpowiedź Ritsu na chodniku, mimo iż wszyscy już sobie poszli do sklepu :^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Emily pstryknęła Add'a w czoło. - Ja robię zakupy, ja płacę. A jak bardzo ci to przeszkadza to zawsze możesz mi się jakoś odwdzięczyć. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 -Jak dużo się można o ludziach dowiedzieć w sporzywczaku - powiedział i dodał - A kiedy otwarcie tej waszej "cukierni"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 - Ich pytaj. Chociaż ja nie wiem jak tyle osób zmieści się w moim mieszkaniu. - rzucił obojętnie Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 24, 2015 Share Napisano Lipiec 24, 2015 Elinor uśmiechnęła się do Rydera, po czym spojrzała na Add'a. - Add taki miły nie chciał nas wygonić z domu to teraz ma cukiernię...- *uśmieszek* - prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Bądź raz mniej wredny i ludzie wbiją ci się na łeb. - powiedział przewracając oczami zniesmaczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Z jednej strony z tego co słyszałem jesteś samotnikiem a z drugiej chodzą za tobą trzy dziewczyny - powiedział i puścił oczko Elinor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Nie wiem, może mam urok osobisty. Albo po prostu ta trójka tutaj leci na białowłosych chłopaków, czy coś. - powiedział oobojętnie przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Add jest mój i tylko mój. - wtrąciła się Emily. Najwyraźniej przywłaszczyła go sobie i to na dobre. - Nie no żarcik~ - zaśmiała się. - Add jest samotnikiem więc staram się to zmienić i proszę, już ma przyjaciół. Łatwo przyszło, łatwo poszło~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Od tak niektórych ludzi nie zmienisz... Jak masz na imię? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 ((Nie wiem kogo on pytał, Add'a czy Emily .-.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 ((Emily )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Jestem Emily~ - powiedziała wesoło po czym ukłoniła się teatralnie. - Moim życiowym zadaniem jest wywoływanie uśmiechu na twarzach innych ludzi~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Nawet gdybyśmy leciały na Add'a to Emily pożarła by nas. - spojrzała na Emily - oczywiście wzrokiem, chyba... Bo inaczej byłoby to dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Nie gadaj że wierzysz w te plotki o wilkołakach i czarodziejach. Takie bajki są dla fanów zmierzchu - powiedział i spoglądnął na ledwo widoczny już księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (( Oni są w sklepie ;_; no chyba że patrzy przez okno xD )) - Dobraaaa~ chyba mam już wszystko~ - powiedziała wesoło i pojechała wózkiem w stronę kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Mówi osoba, która patrzy na księżyc jak syrenki z bajek - zaśmiała się - chwila... ej! jesteś syrenką? Ale to by było czadowe! - mówiła do Rydera idąc powoli za Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 ,,Fanów zmierzchu. Żebyś się nie zdziwił kurduplu.'' pomyślał Add. - Dobra, to ruszmy się czy coś. - rzucił Add po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (( tak przez okno XD)) -No nie rozgryzłaś mnie teraz będę musiał cię utopić! Nie no, żartuje a poza tym tylko zerknąłem, a syreny to raczej dziewczyny nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 - Wiesz to zależy, to że większość tak twierdzi nie znaczy, że facet nie może być syrenem... W sumie nie chciałabym być syrenką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 -Ją też nie,wyobrażasz sobie że w ogóle nie można się kąpać albo tak pół godziny siedzieć i czekać po prysznicu aż się wysuszysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Chłopak wszedł do sklepu, z zamiarem kupienia sobie czegoś do przegryzienia. Słuchawkę wciąż miał zdjętą z jednego ucha, toteż usłyszał po części rozmowę grupki osób i zaraz.. mimowolnie zaczął się śmiać. "Syreny to raczej dziewczyny"! Dobre sobie. Podszedł do tej grupki. - Wybaczcie, ale przypadkiem usłyszałem, że rozmawiacie o syrenkach. Nie jesteście przypadkiem za starzy, żeby wierzyć w takie bajki? - zagadał. Edytowano Lipiec 25, 2015 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Elinor spojrzała na chłopaka, który właśnie przyszedł. - My się chyba nie znamy... Może i za starzy, ale każdy ma prawo porozmawiać tego typu rzeczach. - uśmieszek - A co, może jesteś syrenem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts