Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Add zrezygnowany usiadł. Miał ochotę powiedzieć jedną rzecz. Na całe szczęście dla niego, nie powiedział tego. - Nie wiem. Tosty z serem czy coś. - powiedział obojętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 - Oke~ - powiedziała wesoło po czym wstała i skierowała się do kuchni. - Dam znać jak wszystko będzie gotowe, a teraz sobie śpij. - powiedziała jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Chłopak burknął coś i znowu się położył, jednak chwile później jego pies zaczął go lizać po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Emily przygotowała na śniadanie to o co prosił ją Add. Nakryła stół pp czym poszła żeby obudzić chłopaka. - Aaaaaadd~ Wstawaj~ - powiedziała siadając na podłodze koło łóżka i patrząc na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Add po chwili wstał, poprawił podkoszulek i wstał z łóżka. - Ech... zadziwiasz mnie. - powiedział zaspanym głosem do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 - Czeeemu niby? - zapytała wesoło kierując się do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 - Wbijasz mi do domu, robisz mi śniadanie i twierdzisz że będziesz mi robić za służącą. - powiedział idąc do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 - Służącą? Nie sądzę. - zaśmiała się. - Uważaj bo jeszcze kiedyś wbiję ci do łóżka w stroju pokojówki i co wtedy zrobisz? - zapytała po czum pstryknęła go w czoło. - Marzenia. - zaśmiała się siadając przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 - Mam nieco inne marzenia, jednak dzięki za dorzucenie kolejnego. - powiedział siadając przy stole i biorąc widelec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 - Nie ma za co i smacznego. - zaśmiała się zaczynając jeść. Po chwili milczenia coś wpadło jej do głowy... - Add? Wierzysz w przyjaźń damsko-męską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Add zdziwiony spojrzał na dziewczynę. - Oczywiście że tak, znam przynajmniej trzy dziewczyny w których nie myślałem w kontekście seksualnym. - powiedział z kamienną twarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 - Aż trzy? I co, jestem jedną z nich? - zapytała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 - Nie, wyglądasz za dobrze na bycie na tej liście. - powiedział wracając spokojnie do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Emily tylko się zaczerwieniła i wbiła wzrok w swój talerz. - Pffffff... Przesadzasz. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 - Przesadą było by powiedzenie że nauczycielka biologii z naszej szkoły ma szanse na wyglądanie dobrze. Ty po prostu wyglądasz dobrze. - powiedział obojętnie. Po chwili skończył jeść. - Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Emi zaśmiała się, po chwili też skończyła jeść, odniosła talerze do zlewu i zaczęła je myć. - To co, co teraz robimy? - zapytała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 - Nie wiem... nigdy tak wcześnie nie wstałem w dzień wolny... - powiedział Add i znowu ziewnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 - A chcesz jeszcze spać czy pójdziemy od razu na basen? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Add zamyślił się. - Możemy od razu na basen. - stwierdził po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 - W takim razie zbieraj się. - powiedziała Emi z uśmiechem, pogłaskała Add'a po głowie i poszła po swoją torbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Add przewrócił oczami po czym poszedł do pokoju po plecak, zapakował do niego swój ręcznik i strój kąpielowy który kupił. Wziął też ubrania. - Idę się przebrać. - rzucił i poszedł do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 - Okeoke tylko się pospiesz~ - powiedziała wesoło biorąc telefon z torby i kładąc się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 - Dobra dobra. - rzucił jeszcze zza drzwi łazienki po czym zaczął się przebierać w czyste ubrania. Po jakiś dziesięciu minutach wyszedł. Wziął plecak. - To co, podnoś zad z łóżka, zakręć nim i spadamy. - powiedział. Po chwili wycelował w psa palcami i udał że do niego strzela na co ten padł na ziemię udając że zdechł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Valdimir wstał rano i spojrzał za okno. Nabrał ochoty na basen więc ubrał się, spakował i ruszył w stronę krytego. [Czy może jest tam na basenie siłownia??] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 (uznajmy, że jest, gdzie nie ma?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts