Szeregowa WW Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Emi widząc co zrobił Add i jak na to zareagował piesek zaczęła się śmiać i klaskać. - Ale super~ Ty go tego nauczyłeś? - zapytała wesoło podnosząc się z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 - Tak, nudziło mi się to go nauczyłem. - powiedział, podszedł do stołu i wyjął z paczki paluszka i dał szczeniakowi. - Mądrala z ciebie. - stwierdził głaszcząc szczeniaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Emily również pogłaskała pieska. - Uroczy~ Miejmy tylko nadzieję, że niczego nie zniszczy jak nas nie będzie. - mruknęła. - Ale mniejsza z tym. Wychodziiimyyy~ - zarządziła kierując się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 - Dobra. - machnął ręką do psiaka i wyszedł wraz z dziewczyną przed mieszkanie i zamknął drzwi na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - Paaaaaa~ - powiedziała do pieska po czym od razu zaczęła zbiegać po schodach. - Nie dogonisz mnieee~ -zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Add obojętnie spojrzał na dziewczynę. Sprawdził czy drzwi są zamknięte i poszedł powoli na dół, nie miał nawet ochoty jej gonić. Bo po co? Po wyjściu na dwór spojrzał na nią. - To w którą stronę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 A tu Emily nie było schowała się po drugiej stronie bloku, tak że Add jej nie widział i musiał ją znaleźć, hehe nie ma tak łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - Ech... serio muszę się z samego rana bawić w podchody? - zapytał sam siebie po czym ruszył rozglądając się za dziewczyną. W pewnym momencie zatrzymał się i zajrzał do plecaka, miał tam małą paczuszkę z czterema ciastkami. - Emily, mam ciastka, chcesz?! - zawołał, nie wściekle, ani nie obojętnie, raczej jakby chciał ją zachęcić do przyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Vlad podszedł pod budynek basenu i wrzucił kiepa do śmietnika. Wszedł do środka, zapłacił za bilet i poszedł do przebieralni. Przebrał się i wszedł na basen. Stanął na podium i wskoczył do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 - Chcę! - krzyknęła po czym szybko zakryła sobie usta. Właśnie się zorientowała, że zdradziła swoje położenie. Uderzyła się kilka razy w czoło mówiąc tylko "głupia, głupia, głupia" po czym poszła do Add'a, w końcu i tak już nie mogła nic zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 11, 2015 Share Napisano Grudzień 11, 2015 - Łatwo cię pokonać w chowanego. - powiedział lekko rozbawiony Add. - Idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 11, 2015 Share Napisano Grudzień 11, 2015 - Hmpf... Jak się gra nieczysto to tak jest... - mruknęła krzyżując ręce na klatce piersiowej. - No mozemy iść ale i tak hmpfff... - mruknęła udając obrażoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 11, 2015 Share Napisano Grudzień 11, 2015 Add przez chwilę przyglądał się dziewczynie. Po chwili złapał palcami jej policzek i pociągnął. - Ale ja mam te ciastka. - powiedział puszczając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 Emi popatrzyła na Add'a i pacnęła go w rękę. - Nie puciaj mnie! Hmpf! - zawołała. - Ale ciastka możesz dać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 Add sięgnął do plecaka i z kieszonki na jedzenie wyjął już otwartą paczkę, po chwili znowu złapał policzek dziewczyny. - Całkiem urocze to. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 Emi wzięła ciastko i drugą ręką chwyciła Add'a za rękę. - Nie puciaj. - mruknęła zjadając ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 - Ale to strasznie uroczę no. - powiedział Add przewracając oczami i drugą ręką złapał drugi policzek dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 Emi westchnęła puściła rękę Add'a. Spuściła wzrok i po prostu szła przed siebie. - Skoro chcesz...~ - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 - Ej ale gdzie idziesz? Coś źle zrobiłem? - zapytał puszczając policzek dziewczyny i idąc za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 - Nic~ - zaśmiała się Emi wesoło i przytuliła chłopaka. - Ale to słodkie że tak się o to martwisz. - powiedziała wesoło. - A ide na basen bo im wcześniej tam będziemy tym dłużej sobie tam posiedzimy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 Gdy dziewczyna pogłaskała Add'a ten pogłaskał ją. - Lubię cię, niby jestem niezbyt przyjacielskim człowiekiem ale i tak cię lubię. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 - Awwwww to suodkie~ - powiedziała wesoło. - Cieszę się że mnie lubisz, też cię lubię. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2015 Share Napisano Grudzień 12, 2015 - Dobra, to chodźmy wreszcie bo dotrzemy tam za tydzień. - powiedział. Po jakiś dwudziestu minutach dotarli na basen na który zmierzali, ustawili się w kolejce, kupili bilety, teraz zostało tylko iść do przebieralni a potem na sam basen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 - Toooo ja się idę przebrać, do zobaczenia po drugiej stronie. - powiedziała wesoło, weszła do szatni, przebrała się w strój który dnia poprzedniego kupił jej Add i obróciła się w okół własnej osi. Stwierdziła, że nie wygląda tak źle. - Heheh... Urocze... - mruknęła pod nosem po czym weszła na basen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 Add poszedł do przebieralni, wybrał szafkę, potem wziął strój i poszedł się przebrać, wrócił do szafki, wpakował do niej ubrania, buty i tym podobne przedmioty i poszedł pod prysznice, gdy tam się opłukał poszedł z obojętnym wyrazem twarzy na basen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts