NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Nie wiem jak wy uważacie ale ja mam cały czas takie uczucie że rainbow dash to chłopak. Jej styl: ma grzywę rozczochraną, krótszą niż ją mają inne klacze. Nie lubi się ubierać w suknie a jej głos też troche jest taki...nie kobiecy. Pozatym w equestria girls gra w piłkę nożną... nie chce tym powiedzieć że dziewczyny nie powinny grać w piłke ale zdecydowanie więcej facetów uprawia ten sport. Co wy o tym wszystkim myślicie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Żebyś nie szukał teorii spiskowych tam gdzie ich nie ma . 1. Grzywę podobnej długości mają Twilight, Derpy, Colgate. 2. Czasami nosi sukienki i robi z tego mniejszy problem niż AJ. Ona chce by było wygodne i jej starczy. 3. Piłka nożna jest fajna. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Dafuq? Przecież po posturze i kształcie głowy widać, że to klacz. No i oczywiście plus to co Cahan napisała. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Według mnie można by dyskutować, ale z założenia rainbow to klacz . Oczywiście są animacje, w których wszystkie kucyki są ogierami, ale pamiętajmy, że to jednak wymysł ludzi z fandomu P.S Zgadzam się z postami powyżej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 A przypomnij sobie jak piszczała (1s26ep) kiedy WB zaproponowali jej, żeby spędziła wieczór z nimi, albo odcinek z parasprite jak się "słodziła" do jednego. Rainbow jest klaczą na 100% po prostu ma styl chłopczycy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) No to jestem sam ale z powodu tego chłopczycego stylu zapominam cały czas że jest klaczką. Pozatym czytaliście/słuchaliście "Too shy for a Rainbow"? Jakoś ciężko moge sobie wyobrazić że Fluttershy jest lesbijką I żeby było jasne: Nic nie mam do Rainbow Dash ani do lezbijek Edytowano Lipiec 15, 2015 przez NajlepszyPrzyjacielKucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) Idąc tym tokiem myślenia można również uznać, że z powodu tęczowej grzywy jest homoseksualistą. Dla niektórych potwierdzeniem tego są ostatnie wydarzenia w USA. Najlepiej zatrudnić prywatnego detektywa. Który jakimś cudem zaskoczy nas wszystkich.. Albo zgłośić do Super Ekspresu... Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Revard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 To jest fanfik. Istnieje nawet fanfik, gdzie Celestia z Obamą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) 1. Grzywę podobnej długości mają Twilight, Derpy, Colgate. 2. Czasami nosi sukienki i robi z tego mniejszy problem niż AJ. Ona chce by było wygodne i jej starczy. 3. Piłka nożna jest fajna. Na standardy współczesnych czasów to nie są żadne dowody! no shit! ;ming; Edytowano Lipiec 15, 2015 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) No to nie mamy innego wyjścia: trzeba detektywa, lub po prostu się zapytamy Rainbow Edytowano Lipiec 15, 2015 przez NajlepszyPrzyjacielKucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) Too Shy For A Rainbow jest fanfikiem, a fanfika każdy może sobie napisać o czymkolwiek by nie chciał. (Ten jest częścią uniwersum Silent Ponyville, które szczerze polecam ;3) Rainbow jest klaczą, i raczej nie powinny istnieć ku temu wątpliwości. A że ma tendencje do zachowań nieco innych, niż statystyczna klacz, to, cóż, inna sprawa. Tapnięto. Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 To jest fanfik. Istnieje nawet fanfik, gdzie Celestia z Obamą. W każdej bajce jest ziarnko prawdy... może niekiedy te ziarnko jest mniejsze a niekiedy większe ale tak czy siak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 I ty się nazywasz Najlepszym Przyjacielem Kucyków??? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Hmm... W takim razie po Equestrii grasują inteligentne rosiczki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) I ty się nazywasz Najlepszym Przyjacielem Kucyków??? Wątpisz? No to przynajmniej każdy kto będzie wątpił tak jak ja niech zajrzy na ten wątek to się przekona Edytowano Lipiec 15, 2015 przez NajlepszyPrzyjacielKucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) - Wiele dziewczyn może być krótko obcięte. A poza tym Derpy lub Lyra mają podobne grzywy... - Nie prawda! Na gali grandgalopu co miała? Sama miała też niezadowoloną minę z sukienki Rarity i opisywała według niej ładniejszą. Nie miała problemu, po prostu nie lubi się też stroić, wiele dziewczyn nie lubi. - w EG. Jest kobietą na 100% ma coś cyckopodobne czemu dziewczyny nie mogą grać w piłkę? Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) Przecież nie pisałem że dziewczyny nie mogą grać w piłke! Po prostu te hobby, nie lubienie sukien i krótsze włosy są bardziej typowe dla chłopaka niż dla dziewczyny co nie ?! Edytowano Lipiec 15, 2015 przez NajlepszyPrzyjacielKucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Rainbow Dash to chłopczyca ._______. już prędzej bym powiedziała, że AJ się zachowuje jak facet, bo to baba "z jajami", a RD jak chłopak Nie no, trochę mi tutaj trollem zajeżdża, bo argumenty niezawodne już podali wszyscy powyżej, a Ty chyba dalej wątpisz ._. Po prostu te hobby, nie lubienie sukien i krótrze włosy są bardziej typowe dla chłopaka niż dla dziewczyny co nie ?! Łał. Też mam więcej zainteresowań, które są bardziej "typowe dla chłopaka", nie przepadam za ubieraniem sukienek i mam krótkie włosy. Jestem mężczyzną? A i pisze się lesbijki, a nie lezbijki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Heh, nie. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Tak przy okazji - temat chyba dużo bardziej pasowałby do tej postaci: https://derpicdn.net/img/view/2015/6/20/920370.png Odcinek Princess Spike. niż do Rainbow. Tapnięto. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 Nie chciałem nikogo obrazić ani zezłościć, po prostu napisałem swoje zdanie. A co do tego: Tak przy okazji - temat chyba dużo bardziej pasowałby do tej postaci:https://derpicdn.net/img/view/2015/6/20/920370.png Odcinek Princess Spike. niż do Rainbow. Tapnięto. Kto to jest? I żeby to było jasne: kocham kucyki więcej niż ktokolwiek z was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Nie chciałem nikogo obrazić ani zezłościć, po prostu napisałem swoje zdanie. Spoko. Ale czy po usłyszeniu naszych argumentów dalej tak uważasz? I żeby to było jasne: kocham kucyki więcej niż ktokolwiek z was Fizycznie? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) Kto to jest?Chyba tylko kolejny kucyk tła. Chyba nawet nie ma imienia. I żeby to było jasne: kocham kucyki więcej niż ktokolwiek z was Szczerze wątpię, byś znał każdego z nas na tyle, by z całą stanowczością to stwierdzić Tapnięto. Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Lepus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 Spoko. Ale czy po usłyszeniu naszych argumentów dalej tak uważasz? Fizycznie? Argumentować możnaby troche milej Ale przekonaliście mnie Fizycznie nie, ale naprawde chciałbym żeby kiedyś odwiedziły nasz szary świat i żeby przyniosły chociaż troche harmonii, przyjaźni i radości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Wybacz. Takie rzeczy to tylko w filmach. A u nas tęczy za wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts