FrozenTear7 Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 7:1 Brazylia wciąż płacze Placuszki! Krokietów takich bym się trochę obawiał 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Placki, lubię placki! A krokiety TYLKO z mięchem, Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Krokiety spożywam jedynie do barszczu. Placki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Lubię Placki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Placki ziemniaczane Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Krokiety! Co prawda wolę z kapustą i grzybami, ale takich też bym spróbował. Od czego jest Stoperan Super Mega MAX. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Krokiety. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Nie mam bladego pojęcia czym są krokiety, więc wybiorę je. Będę miał okazję poznać nowe smaki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Krokiety. Słony naleśnik ze słodkim jabłkiem brzmi pysznie~ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Nie lubię krokietów Głosuje na placuszki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Wybaczcie za offtop, ale jak tak czytam to mam wrażenie, że ludzie pisząc o krokietach piszą o tych już nadzianych, a nie samych naleśnikach z jabłkiem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Lubię placki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 23, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2015 Coraz bardziej wyrównane walki, lecz wygrały tym razem placki. Kotlet schabowy z jabłkiem czy kotlet mielony z jabłkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Mielony z jabłkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Schabowy z japkiem! Pierwsza tutaj potrawa którą zjadłbym z prawdziwą chęcią jak na moje mięsne gusta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Mielony ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 W tym wypadku chyba mielony byłby lepszy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Wybieram.... SCHABOWY! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Mjelony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 Mamy remis, a AJ nie ma tyle czasu by zrobić nam obiad z dwóch dań. Musi jeszcze zebrać trochę jabłek na farmie. Czekamy, może to się jeszcze rozstrzygnie przed porą obiadową. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Wybór trudny, wybiorę to co mnie wychodzi lepiej, czyli schabowego. Tak swoją drogą AJ będzie musiała poświęcić jedną ze swoich świnek, (zawsze mnie zastanawiało po co ona je trzyma?). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Nadal zostaje przy schabowym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 (edytowany) A wiec schabowy Kebab z jabłkiem i cynamonem czy hamburger z jabłkiem i cynamonem Edytowano Sierpień 24, 2015 przez Chief Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Znów mam brak delematu xD Nie lubie kebaba Wybieram więc Hamburger (chyba, że chodzi o 'hamburer' to wtedy nie wiem xD) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts