Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 To znałeś jeszcze ogarniętego, normalnego Trika xd Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Mjutu, mam powiedzieć że pierdolisz od rzeczy.Btw. skąd ten atak na Trika? Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Nie pierdolę od rzeczy, po prostu mam takie przemyślenia. Nie atakuję Trica tylko dyskutuję na ten temat. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 A kiedy ostatnio wchodziłeś na forum? Nie licząc mojej teraźniejszej aktywności, to z rok będzie Link do komentarza
Siper Napisano Wrzesień 2, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Testuję coś fajnego :3 Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Testuję coś fajnego :3Sb? Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 No po mojemu to to jest atak, mjutu. Mogę ci powiedzieć "uważam że jesteś chujem, no offense", a wtedy to nie będzie atak tylko moje przemyślenie?A zresztą Co mnie obchodzi cudza wojenka internetowa xD Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Niech mnie ktoś przytuli... Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 No po mojemu to to jest atak, mjutu. Mogę ci powiedzieć "uważam że jesteś chujem, no offense", a wtedy to nie będzie atak tylko moje przemyślenie?A zresztą Co mnie obchodzi cudza wojenka internetowa xDCzłowieczku drogi, ja naprawdę do Trica nie mam wiele ale do jasnej cholery, on naprawdę chciał atencji. 2 Link do komentarza
Siper Napisano Wrzesień 2, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2015 (edytowany) Niech mnie ktoś przytuli...Also, takie powiadomienia na pulpicie testuję: Edytowano Wrzesień 2, 2015 przez Siper 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Człowieczku drogi, ja naprawdę do Trica nie mam wiele ale do jasnej cholery, on naprawdę chciał atencji.No spoko. Jak mówiłem, nie obchodzi mnie to Tak tylko mówię, że to się imo kupy nie trzymało. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Tak zwane łowienie atencji i komu będzie pszykro, że go nje ma Jemu tylko na atencji zależało. Naprawdę zacząłem się zastanawiać czy on naprawdę zaczął słuchać Biebera czy zrobił to bo taki ktoś jest kontrowersyjny i zbiera atencję.Jak KAŻDEMU, kto odchodzi z forum i robi z tego epicką dramę Po odejściu Trica Twilight została bez avatara, prawda? Czy znaleźliście już kogoś na jego miejsce? Well, nevermind then. Gdy ostatnio wchodziłem na forum, Tric miał tą posadę Widać to po wypowiedziach xD 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Widać to po wypowiedziach xD To miałem na myśli właśnie. A potem powiesz Mjutu "Nie no, nazwałem go chujem ale nic do niego nie mam" A Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 BiP pytał się mnie o dzielnicę... Jeśli się nie mylę, to Piątkowo, osiedle Chrobrego.Also: zapomniałam ładowarki do telefonu i musiałam awaryjnie kupić nową . Początkowo miałam tu zostać do piątku (bo badania, czy nie ma przeciwskazań do babrania się we flaczkach etc.), ale zaczynam się rozkładać i wracam jutro. 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Na co umierasz Ylth? Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Also, takie powiadomienie! na pulpicie testuję:Shut up and take my money! Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 BiP pytał się mnie o dzielnicę... Jeśli się nie mylę, to Piątkowo, osiedle Chrobrego.COOOOOOO?!?!??!Wiesz, że mieszkać będziesz obok mnie Ja mieszkam na Batorego xD Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 A ja może nawet będę w weekendy w Poznaniu ale to podczas roku dopiero Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 COOOOOOO?!?!??!Wiesz, że mieszkać będziesz obok mnie Ja mieszkam na Batorego xDA ja jestem penerem z wildy Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 A ja może nawet będę w weekendy w Poznaniu ale to podczas roku dopieroTo daj cynk, kiedy wbijesz, oczywiście wcześniej xDA ja jestem penerem z wildy Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 (edytowany) Jeszcze godzinka i Mad Max się pobierze @BRONIESiPEGASIS jak dam radę, to spoko. Edytowano Wrzesień 2, 2015 przez Amolek Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Tylko Super Siper mnie przytulił Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Also pozdro z Wawy, całkiem fajnie się pije %%% nad Wisłą Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 (edytowany) Spin, przewiało mnie w paru miejscach i zaziębiona jestem. Aspiryna, wapno, jutro pociągiem do domu.BiP - to trafiłam w dobre sąsiedztwo, jak widzę .Dojazd na uczelnię jest lekko skaszaniony (na razie znalazłam dwa wyjścia - lecieć na przystanek PST i jechać tramwajem 12--->9, co zajmuje w pip czasu, albo autobusem 93 na Wojska Polskiego i przebijać się w stronę Przyrodniczego), do tego nie orientuję się do końca w terenie i nie mam zbytniego doświadczenia z dużymi miastami (w Toruniu czy Grudziądzu chodziłam wszędzie piechotą)... więc łatwo nie jest. Na szczęście wprowadzam się +/- na stałe około 20.09 (nie licząc wypadu do Gdańska na II TwiMeet), więc do rozpoczęcia roku akademickiego powinnam się jako tako ogarnąć.Na razie wiem, gdzie jest osiedlowa Biedronka. I że muszę załatwić sobie kartę PEKA, bo zbankrutuję. Edytowano Wrzesień 2, 2015 przez Ylthin Maruda 1 Link do komentarza
Recommended Posts