XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Ale się emocjonują na dole tym meczem. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Nie klikać, jeśli jecie.Nie widzę nic obrzydzającego jedzenie. Nie wczytałem się w tekst, ale to chyba jakieś niewykształcone kopyta jakiś zwierząt. 1 Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 (edytowany) Spin, moja nauczycielka z rosyjskiego była równocześnie polonistką i podała nam kiedyś przykład ucznia, który pisał rozprawki, opierając się wyłącznie na "Hobbicie" (i szło mu nawet nieźle, chociaż tracił sporo punktów na tym, że podaje tak mało przykładów). Twoja nauczycielka może ci obniżać, ale komisja nie powinna - jeśli dobrze uargumentujesz i nie pokręcisz czegoś, powinieneś dostać punkty normalnie.Poszukaj też w sieci arkuszy z rozszerzeń. @Garin - to są kopytka nowo narodzonego źrebięcia wolałam oznaczyć, żeby nikt się nie czepiał, że ble i fuj. Edytowano Wrzesień 4, 2015 przez Ylthin Maruda 1 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Mi tam te kopytka kojarzą się z nekromorfami z Dead Space'a Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Wątpię by to kogokolwiek obchodziło ale i tak się pożegnam Pa pa O/ /| Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Arivederci Roman Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Spin, moja nauczycielka z rosyjskiego była równocześnie polonistką i podała nam kiedyś przykład ucznia, który pisał rozprawki, opierając się wyłącznie na "Hobbicie" (i szło mu nawet nieźle, chociaż tracił sporo punktów na tym, że podaje tak mało przykładów). Twoja nauczycielka może ci obniżać, ale komisja nie powinna - jeśli dobrze uargumentujesz i nie pokręcisz czegoś, powinieneś dostać punkty normalnie.Poszukaj też w sieci arkuszy z rozszerzeń. @Garin - to są kopytka nowo narodzonego źrebięcia wolałam oznaczyć, żeby nikt się nie czepiał, że ble i fuj.Sam Hobbit, co? Cóż, i tak chciałem Wiedźmina odświeżyć bo czytałem na początku gimbazy, ale na pewno nie zaszkodzi. W każdy razie dzięki za porady, na pewno wezmę je pod uwagę :F Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 (edytowany) Miło, że mogłam jakoś pomóc. A teraz idę pisać tamtego fika, co nikt go nie przeczyta, bo materiał źródłowy jest u nas nieznany, a zarys fabuły nie jest szczególnie pasjonujący i przewałkowano go tysiąc razy w innych opowiadaniach.Macie do tego fajną muzyczkę: https://www.youtube.com/watch?v=eCwzdl2q6Ho Edytowano Wrzesień 4, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Miło, że mogłam jakoś pomóc. A teraz idę pisać tamtego fika, co nikt go nie przeczyta, bo materiał źródłowy jest u nas nieznany, a zarys fabuły nie jest szczególnie pasjonujący i przewałkowano go tysiąc razy w innych opowiadaniach.Macie do tego fajną muzyczkę: https://www.youtube.com/watch?v=eCwzdl2q6HoGib potem tego fika na PW :I 1 Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Gibnę go do działu z opowiadaniami. Mamy tam przecież osobną sekcję na fiki bez poniaczy, więc...Na razie mam raczej rozpiskę pomysłów, wstępny zarys fabuły, jakieś tam ogólne wytyczne przy pisaniu i inne takie. No i wyrwany z kontekstu fragment, który potem puszczę jako osobne opko-zajawkę, żeby pomysł nie przepadł bez śladu, jeśli zrezygnuję z pisania. Link do komentarza
Psoteł Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 O, już 200 stron? Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Gibnę go do działu z opowiadaniami. Mamy tam przecież osobną sekcję na fiki bez poniaczy, więc...Na razie mam raczej rozpiskę pomysłów, wstępny zarys fabuły, jakieś tam ogólne wytyczne przy pisaniu i inne takie. No i wyrwany z kontekstu fragment, który potem puszczę jako osobne opko-zajawkę, żeby pomysł nie przepadł bez śladu, jeśli zrezygnuję z pisania.Pamiętam że jak jeszcze próbowałem pisać powieść, to robiłem sobie notatki z pomysłów. Ogółnie na razie w miare wszystko pamiętam, ale często w nocy nagle wpadam na dobre pomysły, tak 20 minut przed zaśnięciem. Dobrze to sobie potem przypomnieć i zapisać, choćby samymi hasłami w notatniku :FPierwszy raz widzę kogoś z planem pisania, ja raczej wbijam w Worda i zaczynam pisać, a potem to jakoś leci xd Jakieś tam pomysły itp. zawsze są, ale nigdy nie robiłem z tego planu. Dużo z czyms takim roboty? Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 (edytowany) No i mamy 3:1 ... Ok, znikam Edytowano Wrzesień 4, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 waidmosc dal Bipa 3 :1 dla szwablandu Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Normalnie nie piszę takich rzeczy, ale tym razem zdecydowałam się rozplanować sobie to wszystko. Co prawda nie na zasadzie planu wydarzeń, a "co chcesz osiągnąć i jak to zrobić", ale zawsze coś tam planuję. Chodzi o to, żebym nie obudziła się nagle, że opko jest do chrzanu i nie wiem, co pisać dalej. Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 hmmm wie ktoś, w którym menu jest uruchomienie w trybie zgodnośći z winzgrozem 7 w winzgrozie 10? Also Siema Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Przegrany mecz. Zbanować Arłuka, bo to jego wina 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Normalnie nie piszę takich rzeczy, ale tym razem zdecydowałam się rozplanować sobie to wszystko. Co prawda nie na zasadzie planu wydarzeń, a "co chcesz osiągnąć i jak to zrobić", ale zawsze coś tam planuję. Chodzi o to, żebym nie obudziła się nagle, że opko jest do chrzanu i nie wiem, co pisać dalej.Ni cholery bym tak nie umiał, zbyt chaotycznie pracuję ;f Zwykle mam tak, że w trakcie pisania mam całkiem nowy pomysł, który zmienia początkową koncepcję od samych podstaw i potem do tego dopasowuję. Tylko, jak mówisz, w pewnym momencie zdarza się obudzić, że ten pomysł był zły i wszystko można wypieprzyć. Chyba jednak z takim planem bezpieczniej. Może spróbuję tego następnym razem :F Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 czy... Czy to kopytko? Tak wygladalo kopytko Dashie? Nie, utop się Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 To natura, bracie. 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Świat jest piękny, tylko kopytka to kurwy Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Najpierw dział, teraz zapytajka. Yarvin to wróg forumowy #1. Płaczę. 1 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Pieprzone nekromorfy Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Były kopytka, a potem przylazł Arłuk Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 A co jeśli arłuk jest nekromorfem 1 Link do komentarza
Recommended Posts