Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 >15 | Poland | Umineko | Anime | Spoilers>Gunwoobrazki z hińskich bajekPotrzebujesz czegoś jeszcze? Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Ale proszę nie wklejać tu tego raka, bo jak zobaczę kolejny yaoi ship, to się załamię. :| Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Niedługo zobaczysz piękne, chrześcijańskie obrazki Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 O, właśnie Van, nie opowiadałem ci jak bawiłem się w hakera i łamałem super hiper tajne zabezpieczenia do tego tumblra. Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 teraz pytanie - jak zapostować tam franciszkanów? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 O, właśnie Van, nie opowiadałem ci jak bawiłem się w hakera i łamałem super hiper tajne zabezpieczenia do tego tumblra. Opowiadaj nibynóżką.teraz pytanie - jak zapostować tam franciszkanów? Też chciałbym wiedzieć xD Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Spieszę z odpowiedzią - nie da się. Tumblr to nie pejsbuk, tam nie da się wklejać komuś obrazków bez jego zgody. Ale inicjatywa chwalebna. Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez Airlick Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Spieszę z odpowiedzią - nie da się. Tumblr to nie pejsbuk, tam nie da się wklejać komuś obrazków bez jego zgody. Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 W sumie nie ma co opowiadać. Kath sama dała mi adres, potem się rozmyśliła i zaczęła wkurzać, że tam wchodzę, po strzeleniu focha (Dzisiaj 2 miesięczna rocznica, pamiętamy [*]) zmieniła adres i myślała, że jest cwana. Wtedy pewien Cahir wlazł na pierwszy lepszy tumblr o Umineko, po niecałej minucie znalazł obrazek, który już gdzieś widział, przeszukał listę osób, które to udostępniły i WŁALA! ...Teraz tego w sumie żałuję, bo gdzieś tak od połowy sierpnia ilość raka na tej stronie przekracza wszystkie normy. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 >nie opowiadałem ci jak bawiłem się w hakera>w sumie nie ma co opowiadać#justcahórthings 1 Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Kurwa wyszło "Kamile organizujo krucjate" xD 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Dobrze, że nie dżihad. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Also graty dla Kath. Ostatnie zapostowane yaoi jest sprzed... 8 dni. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Hi BiP ***@Vana, jak ciebie nie było, zorganizowałem akcję wysłania życzeń do Kath przez tumblrowe PeWu. Do dziś nie odpowiedziała. Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Zdaje się, że nie chce mieć już z wami nic wspólnego. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 @Vana, jak ciebie nie było, zorganizowałem akcję wysłania życzeń do Kath przez tumblrowe PeWu. Do dziś nie odpowiedziała.Już nawet Ciebie nie kocha?Cóż za bezduszne stworzenie Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Zdaje się, że nie chce mieć już z wami nic wspólnego.Rozumiem z Cahirem, ze mną, sporą częścią weteranów/śmieszków, ale Arłukiem/Garónem? To traci sens Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Rozumiem z Cahirem, ze mną, sporą częścią weteranów/śmieszków, ale Arłukiem/Garónem? To traci sensSerio szukasz logiki w kobiecym zachowaniu? Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Obawiam się, że mnie nienawidzi najbardziej, ja chyba jako pierwszy zacząłem obrażać Umimeho jako całość, a śniętą flądrę Beato w szczególności. Link do komentarza
Recommended Posts